Bildirim
Bir Tek Benim Köpeğimmi Gaz Çıkarıyor?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: bionicle3
Arkadaşlar ciddi bir soru bu. Bende 2 köpek var ikiside minyatür pinscher cinsi. Ama bir tanesi 1 haftadır neredeyse her gün gaz çıkarıyor. Bazen sesi duymuyorum ama koku çok kötü oluyor tüm odaya siniyor.Diğerinde hiç böyle birşey görmedim. Sizce bu normalmi yoksa hastalık olabilirmi?
Sık yapıyorsa hastalık olabilir..benimkide arada yapıyordu normal :) -
quote:
Orijinalden alıntı: _uLuC_
quote:
Orijinalden alıntı: bionicle3
Arkadaşlar ciddi bir soru bu. Bende 2 köpek var ikiside minyatür pinscher cinsi. Ama bir tanesi 1 haftadır neredeyse her gün gaz çıkarıyor. Bazen sesi duymuyorum ama koku çok kötü oluyor tüm odaya siniyor.Diğerinde hiç böyle birşey görmedim. Sizce bu normalmi yoksa hastalık olabilirmi?
Sık yapıyorsa hastalık olabilir..benimkide arada yapıyordu normal :)
Çok Sık Hergün Yapıyor Çok Fena kokuyorNeyse Teşekkürler konu kapanabilir seninkide çıkarıyorsa
-
sen de onun dibinde yapabileceğinin en iyisini yap
patron kimmiş görsün -
kokuyomu köpeği asla odama sokmam hadi acıdım koydum odaya.bide gaz çıakrtırsa yemn ediyorum çuvala sokarım ağzını iple bağlarım florya ormanına diri diri gömerim
-
Sen ne diyorsun ben osuran kız gördüm lan bildiğin osuruyorlar 2 gün kendime gelememiştim -
Kedidir kedi. -
quote:
Orijinalden alıntı: berkan95
patron kimmiş görsün
Benimde Ondan Az Kalır Yanım YokBi O Bi Ben Takılıyoruz
-
Köpeğe ne yediriyorsun? Gaz çıkarması normal ama hergün ve çok kokulu gaz çıkarması normal değil bizim köpekte sürekli geyirir -
quote:
Orijinalden alıntı: MooNLiGhT1925
Köpeğe ne yediriyorsun? Gaz çıkarması normal ama hergün ve çok kokulu gaz çıkarması normal değil bizim köpekte sürekli geyirir
Genelde Mamasını Yer ama Son günlerde sadece ben ne yersem onu yiyor. Et falan yani Bu yüzden olabilir -
Alman kurdu ve normal pitbull ikiside kuyruğunu kaldırıp fısttt xD -
Küçük Irk Köpek Oldugu İçin,Mamasıda Küçük Irklara Uygun Olmalıdır
Buna Dikkat Et -
quote:
Orijinalden alıntı: berkan95
patron kimmiş görsün
öldüm gülmekten ya -
quote:
Orijinalden alıntı: Eren
Sen ne diyorsun ben osuran kız gördüm lan bildiğin osuruyorlar 2 gün kendime gelememiştim
Neden Kızların G.tü Yokmu? Osuramazlar mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: KuzuXx
quote:
Orijinalden alıntı: Eren
Sen ne diyorsun ben osuran kız gördüm lan bildiğin osuruyorlar 2 gün kendime gelememiştim
Neden Kızların G.tü Yokmu? Osuramazlar mı?
Youtube'da osuran kızlar videosu var onu izle sonra konuşdur buldum bile
http://www.youtube.com/watch?v=D9x4xv8T-Y4
-
Hort olcak ama benim golden da çok pis gaz çıkarıyor odadan kaçıyorum ya osuruyor bide salak salak suratıma bakıyor
Gaz çıkardığımda köpek yaptı hahaha diye evdekileri kandırıyordum şimdi o daha beterini yapıyor
-
Her canlı gaz çıkarır (istisnalar vardır) sonuçta nefes alıyorsun. O hava elbet çıkacak bir yerden. -
quote:
Orijinalden alıntı: Faramir
Her canlı gaz çıkarır (istisnalar vardır) sonuçta nefes alıyorsun. O hava elbet çıkacak bir yerden.
fail -
quote:
Orijinalden alıntı: Bajo
quote:
Orijinalden alıntı: Faramir
Her canlı gaz çıkarır (istisnalar vardır) sonuçta nefes alıyorsun. O hava elbet çıkacak bir yerden.
fail
Fail olan sensin bilader. -
bende american cocker vardı kopek osurmadan durmazdı
Benzer içerikler
- askerdeyken çürük raporu nasıl alınır
- zımba dikiş nasıl alınır
- bıçak kesiği tetanoz yapar mı
- ağırsağlam kahve
- 444 0 444 neden arar
- dc açıldı mı
- en ilginç rekorlar
- sodyum iyon batarya
- black friday 2025
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X