Şimdi Ara

Bir Tek Benim Köpeğimmi Gaz Çıkarıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ciddi bir soru bu. Bende 2 köpek var ikiside minyatür pinscher cinsi. Ama bir tanesi 1 haftadır neredeyse her gün gaz çıkarıyor. Bazen sesi duymuyorum ama koku çok kötü oluyor tüm odaya siniyor.Diğerinde hiç böyle birşey görmedim. Sizce bu normalmi yoksa hastalık olabilirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: bionicle3

Arkadaşlar ciddi bir soru bu. Bende 2 köpek var ikiside minyatür pinscher cinsi. Ama bir tanesi 1 haftadır neredeyse her gün gaz çıkarıyor. Bazen sesi duymuyorum ama koku çok kötü oluyor tüm odaya siniyor.Diğerinde hiç böyle birşey görmedim. Sizce bu normalmi yoksa hastalık olabilirmi?

Sık yapıyorsa hastalık olabilir..benimkide arada yapıyordu normal :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _uLuC_

quote:

Orijinalden alıntı: bionicle3

Arkadaşlar ciddi bir soru bu. Bende 2 köpek var ikiside minyatür pinscher cinsi. Ama bir tanesi 1 haftadır neredeyse her gün gaz çıkarıyor. Bazen sesi duymuyorum ama koku çok kötü oluyor tüm odaya siniyor.Diğerinde hiç böyle birşey görmedim. Sizce bu normalmi yoksa hastalık olabilirmi?

Sık yapıyorsa hastalık olabilir..benimkide arada yapıyordu normal :)

Çok Sık Hergün Yapıyor Çok Fena kokuyor Neyse Teşekkürler konu kapanabilir seninkide çıkarıyorsa

• sen de onun dibinde yapabileceğinin en iyisini yap

patron kimmiş görsün
  • kokuyomu köpeği asla odama sokmam hadi acıdım koydum odaya.bide gaz çıakrtırsa yemn ediyorum çuvala sokarım ağzını iple bağlarım florya ormanına diri diri gömerim
  • Sen ne diyorsun ben osuran kız gördüm lan bildiğin osuruyorlar 2 gün kendime gelememiştim
  • Kedidir kedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne olacak benim bu gaz sorunum?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan95

sen de onun dibinde yapabileceğinin en iyisini yap

patron kimmiş görsün

Benimde Ondan Az Kalır Yanım Yok Bi O Bi Ben Takılıyoruz
  • Köpeğe ne yediriyorsun? Gaz çıkarması normal ama hergün ve çok kokulu gaz çıkarması normal değil bizim köpekte sürekli geyirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MooNLiGhT1925

Köpeğe ne yediriyorsun? Gaz çıkarması normal ama hergün ve çok kokulu gaz çıkarması normal değil bizim köpekte sürekli geyirir

Genelde Mamasını Yer ama Son günlerde sadece ben ne yersem onu yiyor. Et falan yani Bu yüzden olabilir
  • Alman kurdu ve normal pitbull ikiside kuyruğunu kaldırıp fısttt xD
  • Küçük Irk Köpek Oldugu İçin,Mamasıda Küçük Irklara Uygun Olmalıdır

Buna Dikkat Et
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan95

sen de onun dibinde yapabileceğinin en iyisini yap

patron kimmiş görsün

öldüm gülmekten ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren

Sen ne diyorsun ben osuran kız gördüm lan bildiğin osuruyorlar 2 gün kendime gelememiştim

Neden Kızların G.tü Yokmu? Osuramazlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuzuXx

quote:

Orijinalden alıntı: Eren

Sen ne diyorsun ben osuran kız gördüm lan bildiğin osuruyorlar 2 gün kendime gelememiştim

Neden Kızların G.tü Yokmu? Osuramazlar mı?

Youtube'da osuran kızlar videosu var onu izle sonra konuş dur buldum bile

http://www.youtube.com/watch?v=D9x4xv8T-Y4

• Hort olcak ama benim golden da çok pis gaz çıkarıyor odadan kaçıyorum ya osuruyor bide salak salak suratıma bakıyor Gaz çıkardığımda köpek yaptı hahaha diye evdekileri kandırıyordum şimdi o daha beterini yapıyor
  • Her canlı gaz çıkarır (istisnalar vardır) sonuçta nefes alıyorsun. O hava elbet çıkacak bir yerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

Her canlı gaz çıkarır (istisnalar vardır) sonuçta nefes alıyorsun. O hava elbet çıkacak bir yerden.

fail
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bajo

quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

Her canlı gaz çıkarır (istisnalar vardır) sonuçta nefes alıyorsun. O hava elbet çıkacak bir yerden.

fail

Fail olan sensin bilader.
  • bende american cocker vardı kopek osurmadan durmazdı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.