Şimdi Ara

Kediler Sahiplerini Tanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
69.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar kedi beslemeye heveslendim.Araştırma vb yaptım fakat bir sorum var.

Cinslerine göre değişiyor ama acaba kediler sahiplerini tanır mı?Ona sadık mıdır?

• kediler nankör dür,köpekler sadık.Köpek al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucx. -- 4 Ağustos 2009; 16:07:17 >
  • Bende öyle istiyorumda işte evde köpek olmuyor.İnsan dışkısı kadar dışkısı var.Daha iyi bakım istiyor kedilere göre yine ban
  • kedi sahibini tanırda ama sadıkmıdır onu bilemem ayrıca kedilerde aynı insanlar gibi farklı farklı kareketerleri var kimisi uuysal kimisi hırçın vb aynı cinste bile farklı karakterler var o yüzden aldığın kedi şansına ne çıkarsa
  • Nankorlukle alakası yoktur. Ve sahiplerini tanırlar. Benim siyam kedim var 3 yasında. Biz tatile gitmiştik kediyi kuzenlere bırakmıştık hayvan kilo vermişti ve her saklanmıştı. Bu demektirki kediler insan ayrımı yapar ve sahiplerini tanır. Geldiğimizde çok neşelendi ve yemek yemeye başladı.
  • Kediler seçim yapabiliyor, buda kişileri ayırabildiğini gösteriyor. Bizim kediler, aile bireylerine göre hareket ediyor

http://www.facebook.com/video/?id=1203733166#/video/video.php?v=1221997069086

tüketemediklerim arasında kediler de var.
  • Peki mad_jak kardeş siyam kedileri bildiğim kadarıyla kısa tüylü.Etrafa yinede çok tüy döküyor mu?En merak ettiğim konu bu.Çünkü eskiden astımdım.Şimdi gerçi bitti astımım ama işte tedirgin oluyorum???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Jak

Nankorlukle alakası yoktur. Ve sahiplerini tanırlar. Benim siyam kedim var 3 yasında. Biz tatile gitmiştik kediyi kuzenlere bırakmıştık hayvan kilo vermişti ve her saklanmıştı. Bu demektirki kediler insan ayrımı yapar ve sahiplerini tanır. Geldiğimizde çok neşelendi ve yemek yemeye başladı.

Hocam ben de kedilerin sahiplerini tanıdıklarını düşünüyorum ama aynı zamanda kediler sahipten çok kaldıkları eve alışkınlardır. Kedinizin bunalıma girmesi insan değişikliğinden çok ev/ortam değişikliği de olabilir diye düşünüyorum.
  • bizim bir kedi var yemin ediyorum ailedeki tüm fertleri tanıyor hatta şöyle diyeyim..

eve gelirken apt kapısını açınca nasıl oluyorsa aileden birinin geldiğini anlayıp sokak kapısının arkasına yerleşiyor eve girerken karşılıyor bile(=
  • En sadık kedi siyam cinsi kedilerdir, kedi gibi degil kopek gibi davranır sahibine
  • Kediler nankör falan değildir, bakımı da kolaydır ve temiz hayvandır.

Kullanıyorum çok mutluyum iyiki varsın Dove.. öhhm evet herneyse tavsiye ederim güzel hayvan
  • Tabii ki tanır, hatta benim eski kedim ıslığımın veya benim sesimi duyunca geliyordu.
  • @microadam, bizde sibirya kedisi var. Tüyleri oldukça uzun ve gür. Bence o kadar tüye göre hiç dökmüyor bile denebilir. Sürekli yattığı bir yer var. Orda tüyler birazcık birikiyor ama öyle havada hiç uçuşmuyor. Aynı yün gibi. Birbirlerinden kolay kolay ayrılmıyorlar ve hav gibi oluyor. Ama astımın varsa bizi rahatsız etmeyen şeyler seni etkileyebilir. En iyisi bir kaç günlüğüne arkadaşının evcil hayvanlarına bakıp kendini yokla.
    Bu da bizim yaramaz

• Tanıyorlar bence. Benimde sokaktan bulduğum bir kedim var adı Susam, 3 aylık oldu. Ses ayrımı bile yapıyor. Bağırdığım zaman hemen zıplaya zıplaya kaçıp biryerlere saklanıyor. Mesela komşu gelmişti bizim eve, Susam yüzüne baktı baktı baktı... Bir süre sonra atladımı ne yaptı işte komşu bağırınca kılı bile kıpırdamadı. Buda bir ayrım heralde :D

Ayrıca hiç tüy dökmüyor ya küçük olduğundan yada (bilmiyorum)
  • Öncelikle kedilere nankör takıştırması yapıp kedileri kovanlara, eziyet edenlere burdan kocaman selamlar(!) gönderiyorum. Allah sizi bildiği gibi yapsın!

Konuya dönelim; kediler temiz hayvanlardır. Daha küçüklükten kendi kendilerine öğrenirler tuvaleti. Yemeğinin suyunun tuvaletinin yerini ezberler. Biz de hep sokak kedisi besledik. Kıyamıyoruz hayvanlara, artık öyle hale geldiki insanlardan daha çok seviyorum

Bizim kedilerden bahsedersem ne demek istediğimi anlarsın. Küçüklükten büyüttük kedimizi ama tuvalet işi evde olmuyor, kum pis kokuyor sık sık temizlemek lazım. Bizim ki birkaç ay sokakta yaşamış olduğu için oraya da alışıktı. Tuvaleti geldiği zaman daire kapısına gidiyor(giriş kattayız), dışarıya gidiyor, geziyor, tuvaletini yapıyor. Rahattı hayvan. Sonra eve geliyor istediği zaman kapıda miyavlıyor alıyoruz içeri Suyunun yerini bile öyle ezberlemişti ki, ordan kaldırıp başka yere koyduğumuzda aramadı suyu. Gitti dışarıdan buldu içti. Yerine koyunca yine evde içmeye başladı.

Hayvan sevmek güzeldir, insanlar gibi ikiyüzlü değildirler. Ama hayvan seven insanları da bir başka sever. Bir sevdiği olursa hayvan sevmeyen insanlara kıyasla çok daha güzel şekilde gösterir sevgisini, en azından ben böyle düşünüyorum.

Ayrıca kediler nankördür, şunlar böyledir bunlar böyledir diyen insanlara karşı temkinli yaklaş. Ne demişler; "kişi, kendinden bilir işi". Ben o hayvancaızın gözüne bakınca bile mutlu oluyorum, doğal olarak karşılığımı almış oluyorum, daha ne bekleyebilirim ki ondan? Bir işte çalışıp eve ekmek mi getirsin

Ekleme: Bizim arabayı bile tanıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 4 Ağustos 2009; 16:55:56 >

• Köpekler sahipleri için "bu adam bana bakıyor beni besliyor bana yuva verdi,bu adam tanrımıdır nedir" diyormuş
    Kediler sahipleri için " bu adam bana bakıyor beni besliyor bana yuva verdi,ben tanrımıyım neyim" diyormuş.
  • Bizim kedi beni hiç sevmez. Ölüyorum su ver desem "geber lan ne verecem" diyebilecek bi kişiliğe sahip. Adamın tabağına yemek veriyoruz "Bunu sen ye ben dışarıda yiyecem bugün" der gibi tavır yapar.
  • 1tane yaru caddycik war anacığı meçhul nerlerde bilmiyorum komşumuz getrmiş gelmiş acımışta
    nankör olduğu kesin yan apt. şeyler war hatunların yanndan çıkadı1hafta boyunca en sonnda bodruma attım kediyi sahibini tanıyor ama yaban eller unutturuyorr
  • kedi bu dünyanın en yüzsüz varlığı , hep bi kedi gibi huyum olsun istemişimdir
  • kedilerin allah belasını versin
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.