Ne zaman bir kızdan hoşlanıyor olsam sürekli geleceği düşünürüm. Acaba ileride nasıl olacak bu kız diye düşünürken annesiyle bir fotoğrafını görürürüm. Annesi hortlak gibi çıkmıştır. Annesi sigaradan kapkara olmuştur dişleri sapsarıdır. Annesi 45 yaşında, ama 60 gösteriyordur. Böyle sebeplerle moralim bozuluyor o kızdan soğuyorum.
Ben İzmir'de okuyorum ama İstanbul'da doğdum büyüdüm. İstanbulda ortalama bir anne böyle olmuyor ya da ne bileyim komşularımızdan hiçbiri sigara içmiyordu. Sigara çok lanet bir şey. Ailesi sigara içip de kendisi sigara içmeyen kız zaten yok gibi. Sigara çok lanet bir şey.
Onun haricinde çok makyaj ve saç boyatmaktan da cilt ve saç yıpranıyor. 30-32 yaşında evlenmiş çocuk sahibi hanımların suratına bakılası gelmiyor yüzündeki kırışıklar olsun dökülmüş beyazlamış saçlar olsun.
Konu nerden nereye geldi ama yazmak istedim. Özetle annesi çirkin olan bir kızla sevgili olasım gelmiyor. Size de oldu mu bu hiç?
Güncel
senin gibi etrafında sadece turk kızları olanlara uzuluyorum gercekten ...ben amerikada rusyada ve avrupa yadasım ...ve tahmin edecegin gibi cok sey gordum gecirdim yasımda 28 ...inan bana turk kızları sadece vakit kaybı.. nasılsa ulkede abaza bol her zaman istendigini biliyor o yuzden ne adam gibi kendine bakıyor nede dikkat ediyor..spor yok.saglıklı beslenme yok sigara umrunda degil ...dısarda boylemi ..yasın herhalde cok genc ..
sen her halde her kızla cidddi dusunuyon bu caglarda boyledir yakında cakıcı olursun :) ...madem ideal kız arkadasın sigara icmeyen, kendine ama gibi bakan makyaj yapmayan bi kız o zaman boyle bi kız ara..onceliklerin onemli sakın boylesini zor bulunur diye onceliklerini degisme ...gene kızlarla cık ama oylesine cık veya acık acık soyle senin sigara icmenden hoslanmıyorum spor yaparsan iyi olur gibisinden direk degilde hiss ettir mesela bende sigara icen kızdan hoslanmam ..genlde yanımda icme derim zaten icen cogu aklı basında kız aa ne guzel bende bırakmayı dusunuyodum der cogu herkes kotu oldugunu biliyor.
anasına bak kızını al diye boşuna dememişler
bu arada cok sanslısın ...hayatımda ilk defa gecen yaz izmire geldim gercekten guzel sehir ve kızlar muthiş ..çeşme cok guzeldi ama izmir merkezi sanırsın koy ..şimdi diyeceksiniz ki nerden cıktı koy moy:) walla arkadasşar bi hakkariye gore belki şehir ama bi sandiyegoya gore resmen koy oglu koy ..yazık denizi var iklimi gozel ama kıyı talanı devam bide okumuş bölgemiz sozde neyse konu dışına cıkmayalım
quote:
Orijinalden alıntı: richardbozkurt
senin gibi etrafında sadece turk kızları olanlara uzuluyorum gercekten ...ben amerikada rusyada ve avrupa yadasım ...ve tahmin edecegin gibi cok sey gordum gecirdim yasımda 28 ...inan bana turk kızları sadece vakit kaybı.. nasılsa ulkede abaza bol her zaman istendigini biliyor o yuzden ne adam gibi kendine bakıyor nede dikkat ediyor..spor yok.saglıklı beslenme yok sigara umrunda degil ...dısarda boylemi ..yasın herhalde cok genc ..
sen her halde her kızla cidddi dusunuyon bu caglarda boyledir yakında cakıcı olursun :) ...madem ideal kız arkadasın sigara icmeyen, kendine ama gibi bakan makyaj yapmayan bi kız o zaman boyle bi kız ara..onceliklerin onemli sakın boylesini zor bulunur diye onceliklerini degisme ...gene kızlarla cık ama oylesine cık veya acık acık soyle senin sigara icmenden hoslanmıyorum spor yaparsan iyi olur gibisinden direk degilde hiss ettir mesela bende sigara icen kızdan hoslanmam ..genlde yanımda icme derim zaten icen cogu aklı basında kız aa ne guzel bende bırakmayı dusunuyodum der cogu herkes kotu oldugunu biliyor.
şu bold kısımla türkiyeyi direk özetlediniz hocam. keşke avrupa kalitesinde olsa ülkemiz