Şimdi Ara

Kedi arabanın altına girmiş ve ölmüş olabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bu sabah ise giderken önümdeki araç birden sag sol yaptı ne oluyo diye yavasladim zaten sonra birden aracın altındaki yavru kediyi gördüm yaklaşık 10 metre mesafede durdum aracın altına baktım kedi yok ama miyav miyav diye ses geliyo. 10 dakika aracın altina baktım bisey bulamadim tam da goremedim her yeri. hep miyav sesi geliyodu sonra belki biraz aracı ileri alırsam nereye girsiyse çıkar belki dedim el frenini indirip 3 4 metre ileri saldim aracı. Sonra inip baktım bu sefer ne kediyi gördüm ne ses geldi. 5 dakika falan durdum yine bisey göremeyince binip gittim. Kedi aracin altında biyere girip orada ölmüş müdür fikri olan var mı

Edit: demin otoparka indim arabanin yanina gittim miyavlama sesi geliyor. Sonra farkettim ki benim 2 yanima parketmis arabadan geliyor. Kedi o kadar yolu benim arabada gelip inip başka arabaya geçmiş heralde. O arabanin camina kaputa kedi girmiş olabilir diye not bıraktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 13 Eylül 2018; 12:47:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• motor kaputunun içindeydi muhtemelen kedi. eğer bikaç güne kaput içinden iğrenç bir koku gelmeye başladıysa...

inşallah kaçmıştır belki de aradan atlamıştır belli olmaz ama yavru kedidir muhtemelen o...

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

motor kaputunun içindeydi muhtemelen kedi. eğer bikaç güne kaput içinden iğrenç bir koku gelmeye başladıysa...

inşallah kaçmıştır belki de aradan atlamıştır belli olmaz ama yavru kedidir muhtemelen o...
    Motorun içine girebilir mi hocam araç vectra c

• kaputun içinde motorun yanında yavru kedi için yeterince geniş boşluklar var illa ki girip oraya saklanırlar.. mesela benim aracın da motor kaputunda devasa boşluklar var bırak kediyi köpek bile girer zorlasa

benim bir komşumun peugeot 308'inin içine girmişti mesela, kartal e5'te sesi duyup arabadan iniyor. itfaiye'yi arıyor itfaiye kurtarıyormuş bu durumlarda ben de o gün öğrenmiştim.. itfaiye ile çıkartmışlardı kediyi..

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

kaputun içinde motorun yanında yavru kedi için yeterince geniş boşluklar var illa ki girip oraya saklanırlar.. mesela benim aracın da motor kaputunda devasa boşluklar var bırak kediyi köpek bile girer zorlasa

benim bir komşumun peugeot 308'inin içine girmişti mesela, kartal e5'te sesi duyup arabadan iniyor. itfaiye'yi arıyor itfaiye kurtarıyormuş bu durumlarda ben de o gün öğrenmiştim.. itfaiye ile çıkartmışlardı kediyi..
    Kaputu açıp baktim goremedim aslında umarım kaçmıştır

• Arkadaşlar tam foruma konu açmak için girdim, tesadüf bu konu denk geldi.

İ20 aracımızdan sabah kedi sesi geldi (akrabamın aracı). Ben arabaya binecekken "abi kedi sesi geliyor, aracın altına bi baksana" dedi. Dedim o motora girmiştir, kaputu açtırdım, baktım kedi kıvrılmış duruyor. Alalım derken, radyatör ile ön panjurun arasına girdi. Öndeki Hyundai logosundan bakınca görünüyor ama hayvan hiç kımıldamıyor, öyle pıstı bekliyor. Hayvancağıza zarar gelmesin diye aracı evin önüne bıraktık, minibüsle geldik işe.

Şimdi akşama kadar ordan çıkar mı bu kedicik? Çıkmassa ne yapabiliriz?
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• Hey gidi benimreno masterin kaputunun icinde bir gece saat 2 de pitbul cinsi kopek ile kedi dalasmis itfaiye aradiydi kaputi ac diye

Kaputu actik kopegi kovaladik motor bolumu kan revan olmus :)

Neyseki kedi yasiyordu

• sinoplu kullanıcısına yanıt
    Kedi çıkmazsa, itfaiye çağırsak gelirler mi acaba?
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• Soğuyan havalar sebebiyle ısınmak için giriyorlar. Rolantide bir müddet çalıştırınca eğer çok ufak bir kedi değilse kaçacaktır diye tahmin ediyorum. Hem sıcaklık hem sesten dolayı orda beklemezler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeTeRPaNN -- 13 Eylül 2018; 10:33:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Kedi çıkmazsa, itfaiye çağırsak gelirler mi acaba?
    Tabiiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanhh -- 13 Eylül 2018; 10:40:3 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dunde benimkine girdi ayni olay oldu youtubeden yavru kedi sesi aç miyavlarsa yaşiyor

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.