Şimdi Ara

kedi almak istiyorum fakat alerjim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kedileri cok seviyorum ve bizim evin onunde bir kedi yavrusu var alip eve goturmek istiyorum fakat alerjim var ilac mi kullanmaliyim zamanla gecer mi nedir caresi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alerjiniz varsa eğer hiç almayın yavruyu çünkü alerjiniz tekrarladığında bırakmak isteyeceksiniz yavruyu ve annesi kokudan dolayı yavruyu dışlayacaktır.Kış aylarında da tek başına yaşama ihtimali maalesef ki çok düşük.
  • Kediyi eve alırsan alerjin yükselecektir. Ama alerjiyi tetikleyen tek şey kedi köpek değildir, bunu da unutmamak lazım. Bence eve almamalısın... Sonra terketmek zorunda kalırsan çok ama çok zor olur senin için... Veterinerlerin alerjisi olanlara önerileri, hayvanın yatak odasına sokulmaması, gece onunla beraber yatılmaması ve parazit aşılarının aksatılmaması yönünde... Ama kediyle uyumanın hazzına varamayacaksan ne anlamı var bu hayatın.... 3-4 sene önce 3 kediyle birlikte yatardım, ömrümde o kadar rahat uyuduğumu hiç hatırlamam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE08F0836 -- 31 Ekim 2014; 8:13:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.