Şimdi Ara

Otomatik Kedi Tuvaleti Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Forumda arattim ama bu konuyla ilgili bir başlık bulamadim. Benim gibi (bir yada daha fazla) kedi besleyenler için çamaşır makinesi, bulaşık makinesi neyse otomatik kedi tuvaleti de ayni zorunluluk haline geldi. Ülkemizde bu teknoloji de son yıllarda cok hizli ilerleyen, çok farkli markalarin değişik şekilde hareket eden, kirli kumu alma sekliyle farkliliklar gosteren kamerali ya da kamerasiz modelleri mevcut. Buradaki dezavantajimiz maalesef yeni cikan modellerin başlardaki olumlu yorumlarini dikkate alarak o modeli satin aldığımızda, sonrasında ariza verip teknik servise gittiğinde nasil bir hizmet alacagimizi bilememek,neyle karşılaşacağımızı kestirememek. Bunlarla ilgili yaşadıklarınızı, deneyimlerinizi, tavsiylerinizi (alin ya da almayin, şu markadan uzak durun vb) burada paylasirsak diger arkadaşlarimiza da yardimci olur, sorunlu marka ve modellerden de onlari uzaklaştırmış, markasinin arkasinda durmayan firmalara da bulaşmamış oluruz.

Vira bismillah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengran -- 16 Ekim 2025; 23:47:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İlk olarak ben başlıyorum müsadenizle. Yukarida da dedigim gibi ilk baslardaki yorumlara bakarak ürünün puani yuksek olan Türkiye pazarına #oyuncakhobi firmasıyla giriş yapan "Groove Ti+ 65L WiFi Otomatik Akıllı Kedi Tuvaleti" ürününü amazon uzerinden satin aldim. bu urun dedigim gibi baslarda yorumlari yuksek bir cok alisveris sitesinde oyuncakhobi saticisi ile satisi yapilmaktaydi. bu firma yine aynı ürünü ve benzer modelleri Türkiye'de bircok alışveriş sitesinde satmaya devam ediyor.
    Neyse gelelim işin aslına. 30.11.2024 tarihinde aldigim groove ti+ ürünü, oncesinde de sinyaller vererek çalışmamaya motoru hic donmemeye, cihazi bastan baslattiktan sonra hic tepki vermemeye basladi. Sinyallerden kasıt bir cihazın bu yakında elimde kalir tarzi calismaya baslamasini kastediyorum. İlk once motoru mehter marsi gibi calismaya basladi. Temizlik esnasında 3 5 sn dönüyor sonra 1 2 sn.lik bir duraksamaya giriyordu. Bu durumlar sıklaşmaya başlayınca da ürünü alalı 10 11 ay dolmadan tamamen stop etti ve arızalandı. Bu sikayetten kaynakli ürünü 1.9.2025 tarihinde servise gonderdim. 1-21 gun servis süresi tamamlanir denmesine ragmen 30.9.2025 tarihinde zar zor WhatsApp destek hattindan servis raporu iletildi. (Oncesinde ne telefonla ne mail'le ne de WhatsApp destek hattından bilgi verilmedi.) Ürüne max seviyeden fazla kum konuldugu uydurularak kullanici hatasi denilip cihaz garanti kapsami dışına atıldı. Ustelik de sifiri 12bin bandinda olan urune anakart ve motor degisimi icin 7000 TL ucret talep edildi.
    Velhasıl kronik arizasi ilan ürünlerine sahip çıkmayıp topu kullanici hatasi diyerek alici uzerine atan bu firmadan alışveriş yaparken iki kez düşünün derim. Yine bu ürünün alttaki matının devamli yerinden cikma, kenarlarındaki boşluklardan cihazın alt kismina idrar kaçırmasi sorunları (internet yorumlari ve bizzat kendi yasadigim sorun) oldugunu da belirtmek isterim. Bendeki sikayetin aynisini bilinen malum sikayet sitesinde arttığınızda benzer şikayette ürüne fazla kum konulmus denilerek suçu kullanicilara attığını görebilirsiniz.
    www.sikayetvar.com/oyuncakhobi/garanti-disi-birakilan-arizali-akilli-kedi-tuvaleti-ve-yetersiz-musteri-hizmetleri-deneyimi

Ayrica cihaza nasil fazla kum konulabilir ki? zaten ilk donuste kumun fazlasını çöp torbasına boşaltıyor. yani bahsettigi gibi fazla kum konularak anakarti ve motoru zorlamaniz mümkün degil zaten.

yani kisaca demek istedigimi oyuncakhobi firmasından ürün alirken iki kez düşünün derim. Otomatik Kedi Tuvaleti Tavsiye Otomatik Kedi Tuvaleti Tavsiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengran -- 17 Ekim 2025; 0:14:24 >

• tabiki tuketici hakem heyetine basvurumu yaptım. ve sonucu bekliyorum. bildiğimiz sikayet sitesinde tuketici hakem heyetinin saticiyi suclu buldugu bir olayda yine tuketici hakem heyetinin kararina kaale almayip ürünü değişimini ya da iadesini yapmadigiyla ilgili sikayetler de mevcut.
    bu arada ürünün ücret karşılığında tamirini kabul etmedigim halde ürünümü hâlâ geri göndermediler.

velhasil ürün bozuldu ve 11 kasim indirimleri yaklasirken otomatik kedi tuvaletlerinden memnuniyet konusunda sikinti yasamayacagim ve guzel bir indirim yakalarsam almayi dusundugum firmalari siralayacagim. tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar 🙏🏻

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengran -- 16 Ekim 2025; 23:57:28 >
  • yeni alacagim model sikinti yasadigim modelde oldugu gibi cop torbasi donen tamburun icinde olan ve onunla donen bir model istemiyorum. bu bahsettigim modelden olmayan ve almayi düşündüğüm modelleri asagida siraliyorum.

petkit pura max: beğendiğim bir ürün ama bir kac ay oncesinde 23 25 bin bandindayken 1 ayda ne oldu da 30 bin bantlarina geldi bu urun anlamadim 🤔

petkit pura max2: yukaridaki modelin kamerali modeli. bunda ilk versiyondaki hataların giderildigi ve kamera eklendiği bilgisine ulasabildim.

ürünün Türkiye saticisi evofone'da bile bu model satılmıyor nedense?

bu fiyat biraz yuksek gelince biraz daha alt fiyat bandinda olan xenon smart'in x8623 kamerali modeli ve x8624 kamerasiz modeli arasinda da kararsiz kaldigimi söyleyebilirim. fiyat olarak kamerali modelinin 18500

kamerasiz modelinin 15500 tl olduğunu söyleyebilirim.

Yine calisma prensibi olarak farkli olan ve urun puani yüksek olan (Türk markasi olduğunu düşündüğüm, emin değilim) avenir'in ürettiği av-cb02w de almayi düşündüğüm modellerden biri.

Bu modelle hemen hemen ayni ve Çin markasi olan haustier'in cb001 kedi tuvaleti avenir'e göre bir tik daha ucuz.

app.hb.biz
    Haustier CB001 Akıllı Otomatik Kedi Tuvaleti, APP ile Fiyatı
    https://app.hb.biz/2d4taDLQivtp

İki modelde de koku problemi oldugu kullanici yorumlarinda mevcut.

Bu ürünlerle ilgili YouTube'da firmanin ve kullanıcıların yorumlarindan fikir edinmeye çalışıyorum.

Şimdilik yukaridaki veya yukarida yazilmamis ama tavsiye ettiginiz ya da uzak durun dediğiniz modellerle ilgili düşüncelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengran -- 16 Ekim 2025; 23:59:43 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• secilburgaz kullanıcısına yanıt
    Amazon'da tek resim var.

app.hb.biz
    Els Pet Uzay Kasa Otomatik Kedi Tuvaleti 2. Nesil Smart Pro Fiyatı
    https://app.hb.biz/JDc2RiSo8jov

Hepsiburada'daki resimler biraz daha fikir veriyor urun hakkinda. Hb daha pahali ama. Videosunu da bulursam degisik bir cihaza benziyor 🤔

Yukarıdaki ürünle birebir ayni urun var hb'de. Yorumlar cok ic acici degil gibi.
    app.hb.biz
    Neutron Akıllı Kedi Tuvaleti Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://app.hb.biz/SegR8vS4c0on

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengran -- 19 Ekim 2025; 17:13:43 >

• Bende de kiwi marka var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Memnun musunuz hocam?

https://app.hb.biz/8Roe1Kt0iwA6
    ürününü alacaktim. kamerali modeller icinde fiyat olarak en uygunu... sizin aldığınız model de çok düşündüğüm modeller icindeydi ama haustier fiyat olarak bir tik daha uygun geldi. bir de alacağınız urunle ilgili sikayetvar.com sitesindeki şikayetleri bir okuyun derim. zira benim en üstte yaşadığım sıkıntıyı butun markalarda yaşıyoruz gibi gordum ben 🤔

• Kedilerinizi bu tip bir alete nasıl alıştırdınız? hareket edip için dönüce korkmuyorlar mı?

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.