Şimdi Ara

Keçiören, sincan, etimesgut, mamak gibi bir yerde yaşayıp psikolojisi bozulmayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 2 saatliğine keçiören'e gittim geçenlerde, psikolojim bozuldu. orada yaşayanlar nasıl dayanıyor ki?

• fatihte doğdum büyüdüm 4.sınıfta eryamana taşındım orta sona kadar eryamanda okudum
    liseyi sincan eml de bitirdim küpe taktıgımız için linç girişimleri oldu
    üstüne ateistim diyince tüm okul düşman oldu hergün tehtit aldık sonra mezun olduk
    şimdi gülüp geçiyorum yapın sağlamsa bişey bozulmuyor
  • Eryaman biraz iyi ama Etimesgut un diğer yerler ve sincan...

Eryaman da kalıyorum benim de bozuk gerçi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0988D7594

Eryaman biraz iyi ama Etimesgut un diğer yerler ve sincan...

Eryaman da kalıyorum benim de bozuk gerçi.
    okulunla evin arası 36km nasıl gidiyon her gün o kadar yolu. valla ben okumazdım o kadar yol gidecek olsam.
  • Çevre yolunda gidiş geliş rahat. Bomboş. Basarsam 15 dk sürüyor

• Evden cikmiyorum.

Gerci bu da psikolojik sorunun delaleti olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saydıklarından başka ilçe kalmadı ?
  • Keçiören de yaşıyorum . Neden böyle düşündün ki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sancaktepe nasıl bir yer?
    3 yıl önce açıldı
    Maltepe nasıl bir yer?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mamak'ta oturuyorum.36 km yol gene biraz normal, Kırıkkale'de okudum haftada 5 gün sabahın 7'sinde 70 km yol gidiyordum galiba psikolojik bir sorun belirtisi olabilir. Onun dışında ayrıca bir fark görmüyorum evet sıkıcı şehirler ama bana Türkiye'nin her yeri gibi aynı geliyor.
  • Keçiörenin neresine gittin o kadar kötü değil

• Keçiören geniş bir yer sen neresine gittin. Bağlum var, etlik var, merkezi var, pınarbaşısı var
  • Hayaller paris hayatlar mamak

• Çinçin de yaşıyorum kardeşim hemde doğma büyüme

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eryamanıma laf yok

• Denizsiz yerde yasayanlar nasil dayaniyor ben anlamis degilim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çayyolu merkez zengin herkezz

• fatihte doğdum büyüdüm 4.sınıfta eryamana taşındım orta sona kadar eryamanda okudum
    liseyi sincan eml de bitirdim küpe taktıgımız için linç girişimleri oldu
    üstüne ateistim diyince tüm okul düşman oldu hergün tehtit aldık sonra mezun olduk
    şimdi gülüp geçiyorum yapın sağlamsa bişey bozulmuyor
  • İstanbul'da Kartal'dan beter çok yer var ama Kartal'da bile moralim bozuluyor
  • 9-10 ay önce Ankara'ya taşındım bana göre Ankara'nın hemen her yeri aynı durumda insanları gerçekten psikolojik olarak rahatsız istisnasız bir tane mantıklı düşünen adam olmaz mı şu şehirde trafiğine araç sürücülerine değinmiyorum bile şuan or-an da oturuyorum ama gerçekten çok lanet bir yer sırf bu yüzden Ankara'nın en uzak yeri olan Mamak zirve kentten ev almayı planlıyorum herkes alma çok uzak dese de beni cezbeden yanı zaten şehrin dışında nispeten izole yerde olması...
  • İstanbuldan Ankaraya gittiğimde dikkatimi çeken ilkşey otobüs şöförlerinin ne kadar kibar olduğuydu, sizli bizli konuşmasıydı.Ankaradaki insanları Bağcılar metrobüs,minibüs ve otobüs hattına davet ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr_cpu

9-10 ay önce Ankara'ya taşındım bana göre Ankara'nın hemen her yeri aynı durumda insanları gerçekten psikolojik olarak rahatsız istisnasız bir tane mantıklı düşünen adam olmaz mı şu şehirde trafiğine araç sürücülerine değinmiyorum bile şuan or-an da oturuyorum ama gerçekten çok lanet bir yer sırf bu yüzden Ankara'nın en uzak yeri olan Mamak zirve kentten ev almayı planlıyorum herkes alma çok uzak dese de beni cezbeden yanı zaten şehrin dışında nispeten izole yerde olması...

Bilkent’e taşın hocam

Ben de beştepe’detim güya lüks yer ama alayı çomar buranın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.