Bildirim
Keçi Sütü 3,95tl A101 / 10aug17
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Dondurma on numara olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
firma resimde bile yabancı giyimli bir kızı kullanmış. dikkatli olmak lazım resimde bile bu şekilde davranan firma .... -
Bakanlığın hile listesinde vardı, uzak durun.
Almayı düşünüyordum ama biraz araştırınca soğudum. -
Manisada yıllardır ucuz marketlerde epey olan bir süt kay süt. İnek sütü almıştım 1-2 kez bimin a101 in sütü kıvamında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soyken -- 7 Ağustos 2017; 15:55:30 >
kaynım bana kaydı -
İcinde hile olarak inek sutu varmiş alinabilir
Keçiler sadece daldan yediği için çok zengin bir beslenme şekilleri var , hatta ağacın dalından yerkende yeni çıkan tomurcukları yerler hep , bu marka nasıldır bilmem ama çocuklarımız yaşlılarımız için ilaç gibi bir şey ; keçi sütü , yoğurdu ve peyniri...
yazdım 101 e bakalım ne cevap verecekler -
Çeyreği keçi sütü çıksa yine kardır. -
Yıllar evvel aldığım kola gibi köpürmüştü, ama gazı kaçınca tadı normale dönmüştü... -
ürün kalite müdürü aradı olayın 2011 yılında olduğunu ve o sırada dışarıdan süt aldıklarını ve keçi ve inek sütünü ayırt etme imkanına sahip olmadıklarını anlattı. olaydan sonra kendi keçi çiftliklerini kurduklarını ve keçi-inek sütünü ayırt edebilen makine aldıklarını belirtti. 101 de satılacak ürününü yüzde yüz keçi sütü olduğunu ifade etti. şahsım adına ikna oldum -
quote:
Orijinalden alıntı: haluk23
ürün kalite müdürü aradı olayın 2011 yılında olduğunu ve o sırada dışarıdan süt aldıklarını ve keçi ve inek sütünü ayırt etme imkanına sahip olmadıklarını anlattı. olaydan sonra kendi keçi çiftliklerini kurduklarını ve keçi-inek sütünü ayırt edebilen makine aldıklarını belirtti. 101 de satılacak ürününü yüzde yüz keçi sütü olduğunu ifade etti. şahsım adına ikna oldum
Aslında ayırt etmek için 1 adet bebek yeterli.Bebeğe inek sütü verin içmez keçi sütü verin kafaya diker biberonu bende bilmiyordum ablamın 1 yaşındaki çocugunda bizzat gördüm bunu ablam söylerdide inanmazdım yani kısa ve öz bebekler ayırt edebiliyorlar keçi sütü ile inek sütünü.Geçen gün Carrefourdan aldık bu sütten yeğenim için içti demekki keçi sütü inek sütü olsa içmezdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Haluk Bey merhaba
Telefon görüşmemizde de bahsettiğim dış laboratuvar analiz raporumuzu ekte bilgilerinize sunuyorum.
Tekrar özetlemek gerekirse;
Türkiye’de ilk uht keçi sütü üretimini biz gerçekleştirdik.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın 06.12.2012 tarihinde yaptığı açıklamada firmamızdan bahsedilmektedir.
Firmamız 2009 yılından itibaren uht keçi sütünü Türk Gıda Kodeksine uygun olarak üretmektedir.
Ürünümüz özellikle inek sütüne alerjisi olan müşterilerimiz tarafından memnuniyetle tüketilmekte olup 8 senedir alerjik bir sağlık sorunu ile de karşılaşılmamıştır.
Bakanlık yayınladığı listede uht keçi sütü içerisinde inek sütü var olduğunu belirtmiştir.
Ancak bu analiz yöntemi DNA testi ile olmakta ve 1litre keçi sütünün içerisinde 1 damla inek sütü karıştığında inek sütü varlığı çıkmaktadır.
Firmamıza bu rapor Bakanlık tarafından bildirildikten sonra bu durumun nedenleri araştırılarak gerekli önlemler alınmıştır.
Söz konusu dönemde köylerden toplanarak keçi sütü alımı yaparken şimdi özellikle kendi kurmuş olduğumuz 2.500 başlı keçi çiftliğimizden keçi sütü üretimini kendimiz yapıyoruz.
Çiftliğimize 2.500 başlık ilave tesis yapımı tamamlanmak üzere.
Yeni geliştirilen bir analiz metodu ile çiğ gelen keçi sütünde inek sütü varlığını tespit edebilmekteyiz.
Üretimin de her aşamasında gerekli kontroller kalite kontrol teknikerlerimiz tarafından hassasiyetle gerçekleştirilmektedir.
Ürünümüzün satış fiyatı da sizi yanıltmasın; biz kendi yem fabrikamızdan aldığımız yemi, kendi çiftliğimizdeki keçileri beslemede kullanıyoruz.
Kendi çiftliğimizdeki keçilerimizin sütlerini de kendi fabrikamızda ambalajlıyoruz. Diğer gördüğünüz keçi sütlerinden bu nedenle maliyetlerimiz daha düşük.
Ayrıca ürünlerimizde kar marjını da yüksek tutmuyoruz.
Ürünümüzü güvenle tüketebilirsiniz.
Başka yardımcı olabileceğim bir konu olursa benimle iletişime geçebilirsiniz.
İlginiz için çok teşekkür ederiz.
Saygılarımla…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Galatas4ray
quote:
Orijinalden alıntı: haluk23
ürün kalite müdürü aradı olayın 2011 yılında olduğunu ve o sırada dışarıdan süt aldıklarını ve keçi ve inek sütünü ayırt etme imkanına sahip olmadıklarını anlattı. olaydan sonra kendi keçi çiftliklerini kurduklarını ve keçi-inek sütünü ayırt edebilen makine aldıklarını belirtti. 101 de satılacak ürününü yüzde yüz keçi sütü olduğunu ifade etti. şahsım adına ikna oldum
Aslında ayırt etmek için 1 adet bebek yeterli.Bebeğe inek sütü verin içmez keçi sütü verin kafaya diker biberonu bende bilmiyordum ablamın 1 yaşındaki çocugunda bizzat gördüm bunu ablam söylerdide inanmazdım yani kısa ve öz bebekler ayırt edebiliyorlar keçi sütü ile inek sütünü.Geçen gün Carrefourdan aldık bu sütten yeğenim için içti demekki keçi sütü inek sütü olsa içmezdi.
sütü alayım ben de deneyecem inşallah
-
o zaman napıyoruz 101 lere saldırıyoruz bim teyzeleri gibi... -
Evde dondurma yapmak için en güzel yol keçi sütü, denemek lazım. -
keçinin bol olduğu yerlerde keçi sütünü sevmiyorlar . inek sütü daha kaliteli diyolar .
ineğin fazla keçinin az odluğu yerlerde de keçi sütü faydalı diyolar .
Benzer içerikler
- tmo ayçiçek yağı pet 5 lt x 4 adet en ucuz
- deli2go ne demek
- atasun optik cam fiyatları
- burger crush
- coffy bedava kahve
- seks hikayeleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X