Bugün ilk kazamı yaptım. Yeni yağmur yağmış zeminde zaten iyice aşınmış olan *oktan marka (dayton) lastiklerim tutmadı sarı ışıkta aniden duran araca ne kadar fren yapsamda( abs kızakladı ) arkadan vurdum. Şuan ne araba kullanmaya isteğim kaldı ne moral kaldı... Artık arabayı her kullandığımda o yaptığım kaza anı aklıma gelecek herhalde. Birkaç gün önce lastik tavsiye konusu açmıştım. Değiştiremeden kaza yaptık... Hız ve lastiğin önemli Yavaş gidelim,düzgün lastik kullanalım. Lafıgüzaf ne kadar kötü olursa olsun suç lastikten ziyade hızlı gidip duramamamdı ama iyi bir lastik olsaydı belkide kaza yapmazdım kader,kısmet... ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medizinischen Labor -- 21 Haziran 2021; 19:28:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kazadan sonra gelen soğuma hissi

-
-
Geçmiş olsun. Dediklerinizin tamamına katılıyorum.
Üzülmeyin, büyük bir şey değil size bir şey olmamış. Araç yapılır, sonrasında daha dikkatli olursunuz bu kazayı hatırlayarak…
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun bişey yokki
Geçmiş olsun birşey yok hocam sıkmayın canınızı. Geçen hafta ben de lastikten dolayı kaza yaptım neyseki birisine birşey olmadı ucuz atlattım. Siz de dert etmeyin trafik bu cana geleceğine mala gelsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam olayın şokundan çıkamamışsınız, kusurlu olduğunuz için kendinizi affedemiyorsunuz gibi geldi ama zamanla geçecektir.
2017 de yaptığım ilk kazamda arabaya daha el sürmem diyordum sonra unuttun gitti bileAma hatamdan ders aldım, şu an park ederken bile aynaları 10 kez kontrol edip 4 lüleri yakıyorum, tezcanlılığı bıraktım yavaş ve temkinli hareket ediyorum.
Lastik olarak da kaza yaptırmaz diyemem elbette ama 2021 nisan ayında yani daha 2 ay önce opel corsa aracımın önüne 90 95km hizda ilerlerken harfiyat kamyonu aniden çıktı , tüm aile altına altina girmemize ramak kalmıştı , gerçi ben biraz kaderciyim ama Allah akıl fikir vermiş elbette.. ön balataları yetkili serviste (1takım ön balataya işçilik hariç 800tl öderken kalbim sızlamıştı) ve lastikleri de olaydan 2 3 hafta önce değiştirmiştim..
Continental premium contak 6 ve orijinal balatalar hayatımızı kurtardı diyebilirim, kızakladığımızı bile hatırlamıyorum, o kısa mesafede ve yokuş aşağı hızla inerken nasıl durduk valla aklım almıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok bişey yok geçmiş olsun iyi bir lastikle güvenli olur
Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.
Soguman normal fakat, şu hasarda inan sogucak durum söz konusu degil. Nazarlık sayılabilecek durum denilebilir.
İnsanlar önü 2015 arkadı 2017 model araca binerken. Şu tampon degişmesini isteyen milyonlarca insan var.
Bu kaza değil hocam, nazarlık diyelim biz ona.
Geçmiş olsun.
Ayrıca ilk kazan olduğu için böyle düşünüyor olabilirsin.
-
Geçmiş olsun, serengeti de her gün bir ceylan bir aslanı atlatıyor ama serengetiden vazgeçmiyor.
Bunlar olağan riskler, Rabb’im beterinden saklasın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim. çok şükür ki, bununla atlatmışsınız. bu kazada pek birşey yok. daha kötüleri de olabilirdi allah korusun. o yüzden bu kazadan dolayı her ne kadar kendi psikolojinize bağlı olsada, olumsuz etkilenmeyin. dediğimi yanlış anlamayın lütfen ama bu kaza size bir nebze ders olmuş gibi olsun. bundan sonra daha iyi lastiklerle ve daha iyi takip mesafesiyle ve daha güvenli km/h hızlarla ilerlersiniz.
iyi sürüşler
-
geçmiş olsun, böyle ufak kazalar olabilir. daha dikkatli olunuz.
-
Takip mesafesi bu yüzden önemli, geçmiş olsun
Geçmiş olsun, takmayın kafaya insanoğlunun yapısında var hata yapmak.Önemli olan ise o hatalardan ders çıkarabilmek.Artık direksiyon başına geçince takip mesafesine dikkat edersiniz ve birdaha başınıza umarım böyle üzücü bir olay gelmez.Bu arada imkanınız varsa lastiklerinizi en kısa zamanda değiştirmenizi öneririm, gerçekten yol tutuşu çok fark ediyor.
-
geçmiş olsun. yağmurda ilk 15 dk dikkat hocam. zemindeki lastik parçalarını kaldırıyor yağmur lastik ne kadar iyi olursa olsun. ve takip mesafesi yağmurda, gece, otoyolda ne kadar açık olursa o kadar iyi. varsın araya giren girsin
-
Trafik hayattır hocam. Hayatta herşeye gebedir. Basit bir kaza size şunu anlatsın. Lastik değişmen gerektiğini biliyordun biraz sallamisşin sanırım bu lastik işini. Keşke taktirsaydin. Belki bu kaza olmazdı. Ama gelecek zamanlar için bişey öğrendin diye düşünüyorum. Takip mesafesi. Bukazadan sonra takip meafene dikkat edersin.
Bu durum belki daha ağır kazaların önüne geçer.
Arabadan soğuyacak bir durum yok. Zihnini rahatlat bunlar çok normal şeyler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şu resimdeki araç sahibi gibi biraz gamsız olun :)
Demekki sadece bende olmamış, 3 ay önce birisi geldi arkadan vurdu, %100 kusurlu çıktı. Hatta kaskom olduğu için hiç sıkıntı yaşamadan aracım yapıldı karşı tarafa rücu edildi, değer kaybı bile aldım ama o kaza oldu olalı arabadan soğumuş hissediyorum kendimi:):) Önceden 6 ayda bir araba ve model değiştirirdim şimdi piyasa öylesine tutarsız ki korkar olduk.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
geçmiş olsun olayın lastikle alakası var tabi ama.
takip mesafesi buradaki ana etken..
dikkatli sürün
bu en iyi lastikle bile olsa yine değişmez.
-
buna kaza diyorsanız ohohoooo...
2014te annem ağaca vurdu. orta direk, 2kapı, arka çamurluk değişti. tavan boyandı. Biz o aracı 125bin km daha bindik. Demekki öyle bi kaza yapsanız harakiri yapacaksınız...
-
İlk kazamda bende aynı şeyi yaşamıştım 1 ay kadar sürüyor o soğuma durumu sonra normale dönersiniz.
Arabamı aldıktan 1 ay sonra virajda bi tofaşçı kardeşimiz sıkıştırmıştı beni yada bana öyle gelmişte olabilir acemilikten, bariyerlere frensiz falan bodoslama dalmıştım.
Geçip gidiyor merak etme böyle böyle temkinli olmayı öğreniyorsun.
Hocam olayın şokundan çıkamamışsınız, kusurlu olduğunuz için kendinizi affedemiyorsunuz gibi geldi ama zamanla geçecektir.
2017 de yaptığım ilk kazamda arabaya daha el sürmem diyordum sonra unuttun gitti bile Lastik olarak da kaza yaptırmaz diyemem elbette ama 2021 nisan ayında yani daha 2 ay önce opel corsa aracımın önüne 90 95km hizda ilerlerken harfiyat kamyonu aniden çıktı , tüm aile altına altina girmemize ramak kalmıştı , gerçi ben biraz kaderciyim ama Allah akıl fikir vermiş elbette.. ön balataları yetkili serviste (1takım ön balataya işçilik hariç 800tl öderken kalbim sızlamıştı ![]() Continental premium contak 6 ve orijinal balatalar hayatımızı kurtardı diyebilirim, kızakladığımızı bile hatırlamıyorum, o kısa mesafede ve yokuş aşağı hızla inerken nasıl durduk valla aklım almıyor ![]() |
Geçmiş olsun bişey yokki
|
Geçmiş olsun. Dediklerinizin tamamına katılıyorum.
Üzülmeyin, büyük bir şey değil size bir şey olmamış. Araç yapılır, sonrasında daha dikkatli olursunuz bu kazayı hatırlayarak… ![]() |
şu resimdeki araç sahibi gibi biraz gamsız olun :)
![]() |
Geçmiş olsun birşey yok hocam sıkmayın canınızı. Geçen hafta ben de lastikten dolayı kaza yaptım neyseki birisine birşey olmadı ucuz atlattım. Siz de dert etmeyin trafik bu cana geleceğine mala gelsin.
|
Benzer içerikler
- şanzıman aks boşluğu
- egr iptal edilirse ne olur
- vw p1570
- sunroof fitili değiştirme
- pasta cila ne kadar sürer
- fiat pulse
- citroen c5 aircross 2025
- kia sportage 2025 fiyat listesi
- omada 5 fiyat
- volvo xc90 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X