Şimdi Ara

Kaza yaptım sigortam aracı yaptırdı adam şikayetçi oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 gün kadar önce bir kaza yapmıştım. Adamın ayağında hafif pansumanlık bir şey vardı. sigortacı arkadaş mutlaka hastaneye gönderin yoksa dava açarsa para alabilr dedi bizde yolladık polisi çağırdık herşeyi adabıyla gerçekleştirdik. Karakolun önünde "beni sigortayla uğraştırmayın elden para verin" ağzı yapmaya başladı. Sigorta varken neden para verelim fln dedik ikna ettik girdik karakola şikayetci değilim dedi. uzlaşma formlarını imzaladık. adamın arabasını sigortamız karşıladı. kuzenin arabası olduğu için o ilgileniyordu.

Bu gün savcılıktan aradılar hakkınızda şikayet var gelip ifade vermeniz lazım diye. Adam şikayetçi değilim'i geri alıp şikayetçiyim demiş.

İşin garibi sigortam adamın arabasını yaptırdı. arabası çıktı. Kullanıyor. Haricen benden para talep ediyor. Neymiş ayağına film çekmiş, madur olmuş fln filan. 250 lira istiyormuş. Bende parayı sokakta bulmadım herşeyini de yaptırdım. Hastane Sigortası varmış zaten burda konuşmuştuk film çektirmek içn fln para vermiş olamaz. zaten babası geldiği halde kendi kullanıp gitti arabasını sapa sağlamdı ayak yapıyor...

Sizce bu olaydan bir şey çıkarmı. Dava açılacak dediler savcılıkta. İlk defa ifade vermeye fln gittim ve biraz korktum bu durumdan

Fikirleriniz nedir ?

• 250 tl yi rulo haline getirip o adama verin o anlar !! töğbe ya ne insanlar var len adam herşeyini yapmış daha ne istersn .Kesin birileri akıl vermiştir para koparmaya bak diye.Korkmayın bişi olmaz en temizi sigortacınız ile görüşüp bilgi alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_zula -- 28 Ağustos 2013; 22:26:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

250 tl yi rulo haline getirip o adama verin o anlar !! töğbe ya ne insanlar var len adam herşeyini yapmış daha ne istersn .Kesin birileri akıl vermiştir para koparmaya bak diye.Korkmayın bişi olmaz en temizi sigortacınız ile görüşüp bilgi alın
    kazada kim hatali?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sw1ftsure

kazada kim hatali?

Alıntıları Göster
    Yaw koca adamın 250 tl için düştüğü duruma bak. Hocam 250 tl vermenle biteceğini sanmıyorum. Sürekli para koparmaya çalışacaktır.

250 nedir abi şaka bir ülke de yaşıyoruz yeminle. 250 yaw 250. Bence sizde dilekçenizde bunu belirtin.

Şikayetçi değildi ve benden para istedi, vermeyince şikayetçi oldu diye. Resmen şantaj bu. Tamam kan parası diye birşey varda siz zaten gerekeni yapıp anlaşmışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifomer -- 28 Ağustos 2013; 22:35:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

Yaw koca adamın 250 tl için düştüğü duruma bak. Hocam 250 tl vermenle biteceğini sanmıyorum. Sürekli para koparmaya çalışacaktır.

250 nedir abi şaka bir ülke de yaşıyoruz yeminle. 250 yaw 250. Bence sizde dilekçenizde bunu belirtin.

Şikayetçi değildi ve benden para istedi, vermeyince şikayetçi oldu diye. Resmen şantaj bu. Tamam kan parası diye birşey varda siz zaten gerekeni yapıp anlaşmışsınız.

Alıntıları Göster
    bi dakka arif daha hata kimde onu bilmiyoruz

gencgsli, eger hata sendeyse, adamin da ayagi incinmisse olay cok ayri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sw1ftsure -- 28 Ağustos 2013; 22:46:02 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Allah böyle insanlarla karşılaştırmasın kimseyi.Hiçbirşey verme kardeşim.versin mahkemeye, benim sigortam var dersin,gereken bir ödeme varsa o yapacaktır.korkma dava açılmayla birşey olmaz.trafik kazasında ayağı yalandan iki çizildi diye kimse seni içeri atamaz korkma.
  • quote:

bir olay daha var adam para koparmanın peşinde.öyle haksız olan 250şer 250 şer haklı olana ödeseydi hergün binlerce kaza görürdük yollarda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Compacterzurum

quote:

bir olay daha var adam para koparmanın peşinde.öyle haksız olan 250şer 250 şer haklı olana ödeseydi hergün binlerce kaza görürdük yollarda.

Aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dostum haklı olsam zaten sigorta benim arabamı yaptırır. Haksızımki sigortam adamın arabasını yaptırdı. Ama adam üstüne hala para istiyor. Zaten zararı karşılandı yani anladınmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gencgsli_81

quote:

Dostum haklı olsam zaten sigorta benim arabamı yaptırır. Haksızımki sigortam adamın arabasını yaptırdı. Ama adam üstüne hala para istiyor. Zaten zararı karşılandı yani anladınmı ?

Alıntıları Göster
    Eğer olurda 250 lirayı vermen gerekirse 50 kuruşluk bozuk paralarla ver

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

Samsung'un taktiği diyorsun

Valla ifade verirken savcılıkta adama anlattım durumu. Paranı kaptırma sakın adamın yaptığına bak diyor...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

Samsung'un taktiği diyorsun

Valla ifade verirken savcılıkta adama anlattım durumu. Paranı kaptırma sakın adamın yaptığına bak diyor...

Alıntıları Göster
    Cebinizden çıkacak tek para adliyeye gitmek için yol masrafınız olur.

• quote:

quote:

gencgsli, "dusman hikayesini dinlemedigin taraftir" diye guzel bir soz var. ben kisisel detaylari bir kenara birakiyorum ve olaya tamamen objektif olarak bakiyorum.
    bu durumda, sen, kendi halinde giden bir adama carpmissin. sen olmasan o adamin arabasi hasar gormeyecekti. tamirle bilmemneyle falan ugrasmayacakti. tamirin parasini vermissin ama ya adamin arabasiz kaldigi süre? bosu bosuna bi sürü is acilmis adamin basina durup dururken, hepsi senin yuzunden. baksana ayagi bile yaralanmis, pansuman yapildi diyorsun. yahu ayak bu, ayagina kucucuk bir cam bile batsa butun tadin kacar, her adim attiginda canin acir rahatsiz eder ki sen cam kesiginden cok daha fazla hasar vermissin anlasildigi uzere. adam kac gün rahatsizlik cekmistir. bu adamcagiz sen olmasan bun tatsizliklari yasamayacakti, bu durumlara düsmeyecek sana dil dökmek zorunda hic kalmayacakti..

......

gencgs'li, bu isler sakaya gelmez. mahkeme salonunda bunlari duyacaksin simdiden hazir ol. gerci hazir olsan ne olacak ne diyebilirsin ki, kanun gozunde sen adamin basina actigin tum belalari fazlasiyla telafi etmek zorundasin. 'ama adam cok kotu bir insan :(' falan demekle olmaz.

sevgiler, saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

gencgsli, "dusman hikayesini dinlemedigin taraftir" diye guzel bir soz var. ben kisisel detaylari bir kenara birakiyorum ve olaya tamamen objektif olarak bakiyorum.
    bu durumda, sen, kendi halinde giden bir adama carpmissin. sen olmasan o adamin arabasi hasar gormeyecekti. tamirle bilmemneyle falan ugrasmayacakti. tamirin parasini vermissin ama ya adamin arabasiz kaldigi süre? bosu bosuna bi sürü is acilmis adamin basina durup dururken, hepsi senin yuzunden. baksana ayagi bile yaralanmis, pansuman yapildi diyorsun. yahu ayak bu, ayagina kucucuk bir cam bile batsa butun tadin kacar, her adim attiginda canin acir rahatsiz eder ki sen cam kesiginden cok daha fazla hasar vermissin anlasildigi uzere. adam kac gün rahatsizlik cekmistir. bu adamcagiz sen olmasan bun tatsizliklari yasamayacakti, bu durumlara düsmeyecek sana dil dökmek zorunda hic kalmayacakti..

......

gencgs'li, bu isler sakaya gelmez. mahkeme salonunda bunlari duyacaksin simdiden hazir ol. gerci hazir olsan ne olacak ne diyebilirsin ki, kanun gozunde sen adamin basina actigin tum belalari fazlasiyla telafi etmek zorundasin. 'ama adam cok kotu bir insan :(' falan demekle olmaz.

sevgiler, saygilar

Kardeş sen çok aksiyon film izlemişin dikkat et :) Ayağında bir şey yoktu sigortacı arkadaş mutlaka gönderin dava açarsa haklı çıkar dedi diye yolladık. Arabada da bieşy yoktu açık kapı geriye doğru gitti aradaki civatalar zarar gördü. Adam arabasını kendi kullanıp gitti. Arabanın kapısı açık olduğu için onlardada suç var diyorlar zaten

Sen diyorsunki yani 250 tl yi ver gitsin. bu adam fiyatı 2000 tl ile açtı. Baktı vermiyoruz bu fiyatlara indi. Karakolda yanımızda şikayetçi değilim dedi, sonra para koparamayınca şikayetçiyim'e çevirmiş. ben parayı sokakta bulmuyorum durumum çok iyi değil. Her durumdan kendini parayla kurtarmaya çalışırsan bir gün borç batağına girersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gencgsli_81 -- 30 Ağustos 2013; 23:49:00 >

• gencgsli_81 kullanıcısına yanıt
    dostum bırak açsın davayı.şimdi sen elden 250 verirsin bu gider yine dava açar.adam belli ki senden para tırtıklamaya çalışıyor.ha belki olaydan zarar görmüş olabilir ama niyeti de belli.bi de şu var hastaneden rapor almış mı iş görmez raporu falan yoksa rahat ol bişey çıkmaz.250 TL yi koparmak için onun da mahkemelerde dolanacağını sanmıyorum.çünkü olayla alakalı kendi lehine olabilecek bütün delilleri sunmak zorunda.hastane raporu,aracın tamir sigorta masrafları dilekçe falan onunda uğraşacağı şeyler var 250 TL için bunu göze alır mı , sanmam..
  • gencgsli_81 kullanıcısına yanıt
    para kaptırma sakın. hastane masraflarını vs hepsini trafik sigortası karşılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

para kaptırma sakın. hastane masraflarını vs hepsini trafik sigortası karşılar.
    Kaliteli genlerimiz yine konuşmuş...

Fesatlık, rüşvet, kolay yoldan para kazanma, böyle saçma şeylerde para isteme anca bizim genlerimizden çıkıyor... Bu kadar mı kalitesiz olunuyor işin içinde para olunca... Kesin işgüzar bir arkadaşı olum git şikayetçi ol, enayiden para tırtıkla yersin parayı filan demiş...

İşin prosedürü ile yapmışsınız, savcılığa gidin, karakol önünde de para istediğini belirtip asıl amacının sağlık masraflarını karşılamak değil de kendimden para koparmak diye belirtin. adı üzerinde kaza yaptık, bilerek isteyerek olmadı, böyle durumlar için sigorta var, sigorta üzerinden hastaneye götürüp masraflarını karşılabiliyordum arkadaşa da söyledim filan dersin bu kadar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

Kaliteli genlerimiz yine konuşmuş...

Fesatlık, rüşvet, kolay yoldan para kazanma, böyle saçma şeylerde para isteme anca bizim genlerimizden çıkıyor... Bu kadar mı kalitesiz olunuyor işin içinde para olunca... Kesin işgüzar bir arkadaşı olum git şikayetçi ol, enayiden para tırtıkla yersin parayı filan demiş...

İşin prosedürü ile yapmışsınız, savcılığa gidin, karakol önünde de para istediğini belirtip asıl amacının sağlık masraflarını karşılamak değil de kendimden para koparmak diye belirtin. adı üzerinde kaza yaptık, bilerek isteyerek olmadı, böyle durumlar için sigorta var, sigorta üzerinden hastaneye götürüp masraflarını karşılabiliyordum arkadaşa da söyledim filan dersin bu kadar...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bugünler kafamın karışık olduğu çok önemli bir soru var,yardımcı olursanız çok memnun olurum.Şimdi misal bir araba alsam(ikinci el),bunun trafik sigortasını yaptırsam,ama aldığım günün ertesi günü veya aynı hafta içinde arabayı satsam,bu trafik sigortasına ödediğim parayı geri alabilirmiyim?Prosedür nasıl işler.Eğer yardımcı olursanız çok memnun olurum.Saygılarla..

• quote:

Orijinalden alıntı: şahin_1.4.i.e

Arkadaşlar bugünler kafamın karışık olduğu çok önemli bir soru var,yardımcı olursanız çok memnun olurum.Şimdi misal bir araba alsam(ikinci el),bunun trafik sigortasını yaptırsam,ama aldığım günün ertesi günü veya aynı hafta içinde arabayı satsam,bu trafik sigortasına ödediğim parayı geri alabilirmiyim?Prosedür nasıl işler.Eğer yardımcı olursanız çok memnun olurum.Saygılarla..

Mesajınızın konu ile alakası yok ama cevap vereyim. Sigorta paranızı kalan gün primine göre geri alırsınız. Yani neredeyse tamamını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Orijinalden alıntı: şahin_1.4.i.e

Mesajınızın konu ile alakası yok ama cevap vereyim. Sigorta paranızı kalan gün primine göre geri alırsınız. Yani neredeyse tamamını.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar şöyle bir ekleme yapayım. Adam benim açığımı arıyor para koparmak için. Kullandığım araç şirkete aitti. Ticari ehliyetin yok fln diyor. Benim kullandığüım araçta ticari ehliyete gerek yok. Bir açığımı bulsa parayı koparacak.

Ama şöyle bir şey var kendisinin arabasının muanesi yoktu. Biz suçluyuz diye sesimizi çıkarmadık. Artık sınırı aşınca, aramayın artık bizi mahkemede görüşelim. Muaneniz olmadığını ve sürekli para isteyerek rahatsız ettiğiniz için bizde şikayetci olucaz demiş kuzen. Adam'da şikayetimi geri alıcam demiş kuzenin dediğine göre...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gencgsli_81 -- 31 Ağustos 2013; 15:27:28 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.