Şimdi Ara

Kaza yaptım bişey çıkarmı arkadaşlar yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a hayırlı akşamlar.Dün gece 12 00 sularında mudanya istikametinden bursa istikametine sol şeritten trafiğin akış hızında ilerlerken hemen sağ şeritte yanımda ilerleyen bi araç bi anda sinyalsiz aniden önüme kırdı frene bastım ama kurtaramadın benim sağ ön çamurluk onun arka sol tampondan vurdu ve rot başı kırıldığından araca fazla yön veremedim sol bariyelerlere sürte sürte durdum Allah a şükür bişey olmadı. dier arabada yalpalyarak zor topladı oda en sağ şeritte durdu.
    karşı taraf suçunu kabul etti ama aniden direksiyon kırmasının sebebinide başka bi arabaya yükledi başka bi araba da onu sıkıştırmış (ama ben görmedim) o arabanın pilakasını almış savunmasına x pilakalı araç beni sıkıştırdığından ani manevra yaptım arkadan gelen (yani benim kulladığım araç) x pialkalı aracın önüne kırdım bana sol arka çamurluktan çarptı yazdı ve imzaladı.
    bende x pialkalı arabanın önüme aniden kırması sonucu onun sol arka çaburluğuna çarptım ve bariyerlere vurarak durabildim yazdım.
    resimler çekildi araçlar servise götürüldü şimdi tramer sonucu bekliyoruz sizce bişey çıkarmı.
    aracımın hiç eksiği yok alkol vs de yok.
    teşekkürler.
     Kaza yaptım bişey çıkarmı arkadaşlar yardım!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seven_7343 -- 26 Ağustos 2013; 23:14:25 >

• Bu şekilde tutulmuş olan bir tutanakla ödeme alamazsınız. Plakası yazılan ama tutanakta herhangi bir beyanı ve de imzası olmayan bir şahsı suçlu göstermiş karşı araç sürücüsü... E hakkında suç isnadında bulunulan bir şahıs var ama ne bir yazısı var ne de imzası, nasıl olacak... He ödeme bir ihtimal alırsınız, o da nasıl mı... Yetkililerin gözünden kaçar karşı araç sürücüsünün beyanı ve onu suçlu bulurlar, ancak o şekilde olur. Öteki türlü, geçmiş olsun... Ya da o adamı bulup tutanağa imza atmasını sağlayacaksınız ki o da imkansıza yakın... Umarım fazla bir hasarınız yoktur.

Ancak şu bakımdan avantajlısınız, kazayı anlatış bölümünde plakası alınan ama imzası olmayan aracı suçlu göstermemiş, direkt önünüze kıran aracı suçlu göstermişsiniz. Yani, önünüze kıran şahıs yalan söylüyorsa onu desteklememiş olacaksınız. Bu tutanakla yüksek ihtimal karşı aracın sigortasından ödeme alamayacaksınız. Sizin önünüze kıran aracı kusurlu göstermişsiniz. Yarın öbür gün aracınıza çarpan kişiye dava açarsanız muhtemelen kazanırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sigorta Eksperi

Bu şekilde tutulmuş olan bir tutanakla ödeme alamazsınız. Plakası yazılan ama tutanakta herhangi bir beyanı ve de imzası olmayan bir şahsı suçlu göstermiş karşı araç sürücüsü... E hakkında suç isnadında bulunulan bir şahıs var ama ne bir yazısı var ne de imzası, nasıl olacak... He ödeme bir ihtimal alırsınız, o da nasıl mı... Yetkililerin gözünden kaçar karşı araç sürücüsünün beyanı ve onu suçlu bulurlar, ancak o şekilde olur. Öteki türlü, geçmiş olsun... Ya da o adamı bulup tutanağa imza atmasını sağlayacaksınız ki o da imkansıza yakın... Umarım fazla bir hasarınız yoktur.

Ancak şu bakımdan avantajlısınız, kazayı anlatış bölümünde plakası alınan ama imzası olmayan aracı suçlu göstermemiş, direkt önünüze kıran aracı suçlu göstermişsiniz. Yani, önünüze kıran şahıs yalan söylüyorsa onu desteklememiş olacaksınız. Bu tutanakla yüksek ihtimal karşı aracın sigortasından ödeme alamayacaksınız. Sizin önünüze kıran aracı kusurlu göstermişsiniz. Yarın öbür gün aracınıza çarpan kişiye dava açarsanız muhtemelen kazanırsınız.
    ya ben bana çarpanı tanırım onun benim önüme nasıl kırdığı beni ilgilendirmez. o kendisini o şekilde savunuyor sonuçta bu durum bana çarpan aracın suçsuzluğunu ispatlayana kadar benim lehimde değilmi?
    teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: seven_7343

ya ben bana çarpanı tanırım onun benim önüme nasıl kırdığı beni ilgilendirmez. o kendisini o şekilde savunuyor sonuçta bu durum bana çarpan aracın suçsuzluğunu ispatlayana kadar benim lehimde değilmi?
    teşekkürler

Alıntıları Göster
    ayrıca araçta 2000 liradan fazla masrafda var
  • quote:

ayrıca araçta 2000 liradan fazla masrafda var

Alıntıları Göster
    Kazaya sebebiyetten suçlu odur içiniz ferah olsun
  • quote:

teşekkürler

Merak etmeyin. Önünüze kıran aracın şöförü buraya yazdığınız gibi tutanağa yazıp imzaladıysa paranızı çatır çatır alırsınız. Zaten ani manevra yaptım ve aracın önüne kırdım demiş. sıkıntı yok. Siz zaten arkadan vurmamışsınız ve karşı taraf suçunu kabul eder nitelikte beyanda bulunmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

teşekkürler

Merak etmeyin. Önünüze kıran aracın şöförü buraya yazdığınız gibi tutanağa yazıp imzaladıysa paranızı çatır çatır alırsınız. Zaten ani manevra yaptım ve aracın önüne kırdım demiş. sıkıntı yok. Siz zaten arkadan vurmamışsınız ve karşı taraf suçunu kabul eder nitelikte beyanda bulunmuş.

Alıntıları Göster
    tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki suç saptaması yapan kişiler altta yazdığınız yorumlara hiç bakmıyor bile. direk olarak fotoğraflardan kendileri çözüyorlar işi. hangi arabanın neresi göçmüş nasıl göçmüş anlıyor adamlar. o yüzden o buraya bunu yazdı şu şunu dedi falan bunlara güvenmeyin. fotoğraflar sağlamsa sıkıntı çıkmaz merak etmeyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu şekilde tutulmuş olan bir tutanakla ödeme alamazsınız. Plakası yazılan ama tutanakta herhangi bir beyanı ve de imzası olmayan bir şahsı suçlu göstermiş karşı araç sürücüsü... E hakkında suç isnadında bulunulan bir şahıs var ama ne bir yazısı var ne de imzası, nasıl olacak... He ödeme bir ihtimal alırsınız, o da nasıl mı... Yetkililerin gözünden kaçar karşı araç sürücüsünün beyanı ve onu suçlu bulurlar, ancak o şekilde olur. Öteki türlü, geçmiş olsun... Ya da o adamı bulup tutanağa imza atmasını sağlayacaksınız ki o da imkansıza yakın... Umarım fazla bir hasarınız yoktur.

O zaman senin mantigina gore şöyle bir durumda ne olur; yolda giderken aniden yola firlayan bir yayaya carpmamak icin direksiyon kiran biri yandaki araca carptigini beyan etti, sonu ne olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Antiseptiq

quote:

O zaman senin mantigina gore şöyle bir durumda ne olur; yolda giderken aniden yola firlayan bir yayaya carpmamak icin direksiyon kiran biri yandaki araca carptigini beyan etti, sonu ne olur.

Alıntıları Göster
    Yola atlayan şahsın da bilgilerinin bulunduğu polis zabtı tutulacak. Burada kusur ya bir kişiye ya da paylaşımlı verilir. Hızını yol şartlarına göre ayarlamayan sürücü ve yola atlayan şahıs. Bunu da polis, karakolda belirler, olay yerinde sen kusurlusun kusursuzsun demez.

Du Hast nickli arkadaşı hatırlıyorum birkaç yerden, yazdıklarıma muhalif bir arkadaş.

Yahu kardeşim, adam şu şu plakalı yüzünden şerit değiştirmek zorunda kaldım demiş, suçu kabul etmemiş sen nerenle okuyorsun?

Bu tutanak Tramere yüklenecek. Sizin önünüze kıran aracın sigorta şirketinin elemanı bu yazıyı okumayacak mı??? Bu adam kusurlu değil, plakası alınan ama imzası olmayan şahıs kusurludur, biz kusuru kabul etmiyoruz diyecek!!!

Bilen bilmeyen herkes atıp tutuyor. Biraz usturuplu atın bari.

• quote:

Yola atlayan şahsın da bilgilerinin bulunduğu polis zabtı tutulacak. Burada kusur ya bir kişiye ya da paylaşımlı verilir. Hızını yol şartlarına göre ayarlamayan sürücü ve yola atlayan şahıs. Bunu da polis, karakolda belirler, olay yerinde sen kusurlusun kusursuzsun demez.

Du Hast nickli arkadaşı hatırlıyorum birkaç yerden, yazdıklarıma muhalif bir arkadaş.

Yahu kardeşim, adam şu şu plakalı yüzünden şerit değiştirmek zorunda kaldım demiş, suçu kabul etmemiş sen nerenle okuyorsun?

Bu tutanak Tramere yüklenecek. Sizin önünüze kıran aracın sigorta şirketinin elemanı bu yazıyı okumayacak mı??? Bu adam kusurlu değil, plakası alınan ama imzası olmayan şahıs kusurludur, biz kusuru kabul etmiyoruz diyecek!!!

Alıntıları Göster
    kaçan aracı nasıl bulup suçlayacaksınız adam kabul edermi hiç çok karışık bir durum

• durum öylede göründüğü gibi exper ler işi yokuşa sürüyor inceleyen şahıslar çok önemli galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotica

tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki suç saptaması yapan kişiler altta yazdığınız yorumlara hiç bakmıyor bile. direk olarak fotoğraflardan kendileri çözüyorlar işi. hangi arabanın neresi göçmüş nasıl göçmüş anlıyor adamlar. o yüzden o buraya bunu yazdı şu şunu dedi falan bunlara güvenmeyin. fotoğraflar sağlamsa sıkıntı çıkmaz merak etmeyin.

her iki aracaın her açıdan bi sürü fotoğrafı mevcut
    ayrıca merak edenler için burayada yüklerim isteyen olursa
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

kaçan aracı nasıl bulup suçlayacaksınız adam kabul edermi hiç çok karışık bir durum

benim de burası kafamı karıştırıyor benim önüme kıran adam o 3. şahısı öne sürüyor bu olayın benimle ve benim alacağım ödemeyle ilgisi olmaması lazım. o adam 3. bi şahısı öne sürüyor die ben ödeme alamıyorsam çok saçma. önüme kıran adam suçlu görünüyor suçsuzluğunu ispatlaması onun sorunu beni neden etkiliyor anlamadım.
  • seven_7343 kullanıcısına yanıt
    merak edenler için söyliyim.
    karşı taraf suçlu bulundu şimdi arabayı yapmaya başladılar ilgilenen herkese teşekkürler
    çok geçmiş olsun, normal sonuç.
  • quote:

x pilakalı araç beni sıkıştırdığından ani manevra yaptım arkadan gelen (yani benim kulladığım araç) x pialkalı aracın önüne kırdım bana sol arka çamurluktan çarptı
    cümlesinin altına imza attı iseniz eğer hiç bir şey alamazsınız.

Ayrıca birde
    quote:

bende x pialkalı arabanın önüme aniden kırması sonucu onun sol arka çaburluğuna çarptım
    demişsiniz.

Bence size de kusur çıkabilir.

edit:Kusur çıkmamış, hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 31 Ağustos 2013; 17:16:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

x pilakalı araç beni sıkıştırdığından ani manevra yaptım arkadan gelen (yani benim kulladığım araç) x pialkalı aracın önüne kırdım bana sol arka çamurluktan çarptı
    cümlesinin altına imza attı iseniz eğer hiç bir şey alamazsınız.

Ayrıca birde
    quote:

bende x pialkalı arabanın önüme aniden kırması sonucu onun sol arka çaburluğuna çarptım
    demişsiniz.

Bence size de kusur çıkabilir.

edit:Kusur çıkmamış, hayırlı olsun

sesli güldüm bay bilir kişi :D:D

Aynı olay benim bir tanıdığımın başına geldi. Orada da bu tarz ifadeler yüzünden haklı olan taraf haksız duruma düştü. Onu düşünerekten yazdım. İnsanlara yardımcı olmakta suç oldu arkadaş
  • quote:

valla hocam arakadaş hiçte atıp tutmamış gayet doğru bi şekilde bilgilendirdi sonuç olarak haklı çıktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Aynı olay benim bir tanıdığımın başına geldi. Orada da bu tarz ifadeler yüzünden haklı olan taraf haksız duruma düştü. Onu düşünerekten yazdım. İnsanlara yardımcı olmakta suç oldu arkadaş

kardeşim ben senin kalbini kırmak istemedim kusura bakma. biraz komik bu durum oldu ona güldüm belki sende gülersin die düşündüm. hatam olduysa affola
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.