Şimdi Ara

KAZA YAPTIM BİR BAKAR MISINIZ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
4
Favori
8.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun kardeşim, üzülme, acemi diye dalga geçenlere de takılma. Bende bazen dalgınlıkla evden çıkarken garajda ileri yerine geriye takıyorum . Acemilikten daha çok dikkatsizlik diyelim , insanın aklında 1001 şey var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Geçmiş olsun kardeşim, üzülme, acemi diye dalga geçenlere de takılma. Bende bazen dalgınlıkla evden çıkarken garajda ileri yerine geriye takıyorum . Acemilikten daha çok dikkatsizlik diyelim , insanın aklında 1001 şey var.
    Geçmiş olsun siz kesinlikle geri adım atmayın, Allah korumuş ki arkada kimse yokmuş. İnsanların bir anlık dalgınlıktan başına neler geliyor, çok şükür ki cana bir şey gelmemiş.

Orijinalden alıntı: Stones

Geçmiş olsun. Bu tür kazalarda prosedür nedir bilmiyorum. Yani kasko ne şekilde değerlendirecek?

İhtimaller: Bizden para almak için yaptı veya araç bitikti yine para almak için vs vs diye gider sanırım.

Burada en önemli nokta bana göre şu; Aracın motoru sağlam ve hiç bir arızanın olmaması sizin büyük avantajınızdır. Bunu özellikle belirtin derim sorun çıkarsa.

Bazı araçlarda koltuğu geri aldığınızda, koltuk dişlere tamamen oturmayabiliyor. Sürüş esnasında, ya 1-2 diş geriye kayar ya da daha fazla geri gider. Haliyle sürücü panik yaşayıp geri giden koltukla beraber gaza fazla yüklenebilir.

Alıntıları Göster
    Yıllardır hasarlı oto alım satımı yapan arkadaşıma resimleri gösterdiğim an daha ben bişiy söylemeden bu kaza burda olmamış dedi. 200 km hızla bile gelsen o tuğlalar arabada o şekilde hasara yol açmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre the king

Bunu sigorta kolay kolay ödemez kusura bakmayin.

Sigorta degil kasko karsilayacak ve buyuk ihtimal perte cikar.

Kasko bitus tarihine bakilirsa sikinti cikartabilirlrr ama gerekirse sert bir mizaçla geregini yaptirmalisiniz.gecmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2013 Astra J Sport / 34 UV 0537

2010 Otokar M2010 / 34 M 0537

YILDIZ 24
  • quote:

Geçmiş olsun. Bu tür kazalarda prosedür nedir bilmiyorum. Yani kasko ne şekilde değerlendirecek?

İhtimaller: Bizden para almak için yaptı veya araç bitikti yine para almak için vs vs diye gider sanırım.

Burada en önemli nokta bana göre şu; Aracın motoru sağlam ve hiç bir arızanın olmaması sizin büyük avantajınızdır. Bunu özellikle belirtin derim sorun çıkarsa.

Bazı araçlarda koltuğu geri aldığınızda, koltuk dişlere tamamen oturmayabiliyor. Sürüş esnasında, ya 1-2 diş geriye kayar ya da daha fazla geri gider. Haliyle sürücü panik yaşayıp geri giden koltukla beraber gaza fazla yüklenebilir.

Alıntıları Göster
    Hiç kimse sormamış ben sorayım, öncelikle çok geçmiş olsun. Basiret bağlanmıştır bir an olabilir bu tarz kazalar. Aracınız %75 perte çıkar. Çok fazla hasar var. Kaporta ile uğraşmazlar yenisini tedarik etmek zorundalar o yüzden fazla maliyetli olur. Sizde bir şey var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur.k

Hiç kimse sormamış ben sorayım, öncelikle çok geçmiş olsun. Basiret bağlanmıştır bir an olabilir bu tarz kazalar. Aracınız %75 perte çıkar. Çok fazla hasar var. Kaporta ile uğraşmazlar yenisini tedarik etmek zorundalar o yüzden fazla maliyetli olur. Sizde bir şey var mı ?

Alıntıları Göster
    Sigorta ödeme yapmayacak bence sen buna hazırlıklı ol.

Alıntıları Göster
    Yanlış anlamayın, amacımda konuyu saptırmak değil ama plakayı neden kapattınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

Yanlış anlamayın, amacımda konuyu saptırmak değil ama plakayı neden kapattınız ?

Plakayı kopaylanmaya karşın kapadık. İkincisi arkadaşlar mesafeyi sormuşlar. Dün olayın heyecanı ile 60 m demişim. Bugün resim çeker koyarım. Olumlu olumsuz yorum yapan herkese teşekkür ederim. Kimse arabanın dandikliğin isorgulamiyor? Ben kaliteden eksik diye biliyordum ama bu hepten berbat çıktı.

Orijinalden alıntı: cotyora666

quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

Plakayı kopaylanmaya karşın kapadık. İkincisi arkadaşlar mesafeyi sormuşlar. Dün olayın heyecanı ile 60 m demişim. Bugün resim çeker koyarım. Olumlu olumsuz yorum yapan herkese teşekkür ederim. Kimse arabanın dandikliğin isorgulamiyor? Ben kaliteden eksik diye biliyordum ama bu hepten berbat çıktı.

Alıntıları Göster
    arabaya sanki arkadan kamyon çarpmış gibi.bu kadar mı kötü durumda arabalar

• araci duvara carpmadan evvel direk gibi bi yerede carptinizmi? sanki arka sag tarafa yakin yerde diklemesine bir ezik var. eksper olsam bu ezikten suphe duyarim.

2 ay evvel park halinde aracin icinde beklerken onde park halinde bulunan kamyon geri geri bana carpti. experler bu durumdan suphelenip fbi ajani edasinda beni telefonda sorguya cekti. sanki bu darbe ile olacak hasar degil gibi biseyler geveledi.

Orijinalden alıntı: tods

araci duvara carpmadan evvel direk gibi bi yerede carptinizmi? sanki arka sag tarafa yakin yerde diklemesine bir ezik var. eksper olsam bu ezikten suphe duyarim.

2 ay evvel park halinde aracin icinde beklerken onde park halinde bulunan kamyon geri geri bana carpti. experler bu durumdan suphelenip fbi ajani edasinda beni telefonda sorguya cekti. sanki bu darbe ile olacak hasar degil gibi biseyler geveledi.
    Geçmiş olsun.

@tods

Arkadaş çarplama çarptığı için direğe vurmuş gibi olmuş.

KAZA YAPTIM BİR BAKAR MISINIZ?

• Çok geçmiş olsun Allah korumuş içinde kimse yokmuş.

Hasar gerçekten çok olmuş. Ama aklıma bizim araba geldi. Ablamda garajdan çıkartırken erken dönmüş sol taraftaki direğe sürttürmüş bende o zaman çok şaşırmıştım nasıl olurda bu kadar çok hasarı olur diye. Ön kapı camı patlamış ön kapı çizilmiş, arka kapı bayaa bi çökmüş arka kısım da baya çizilmişti sonuç olarak arka kapı komple değişmiş diğer yerleri de düzeltmişler. Demekki duvarı kırdığına göre hızlı vurmuş neyse Allah beterinden saklasın cana geleceğine mala gelsin.

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

Çok geçmiş olsun Allah korumuş içinde kimse yokmuş.

Hasar gerçekten çok olmuş. Ama aklıma bizim araba geldi. Ablamda garajdan çıkartırken erken dönmüş sol taraftaki direğe sürttürmüş bende o zaman çok şaşırmıştım nasıl olurda bu kadar çok hasarı olur diye. Ön kapı camı patlamış ön kapı çizilmiş, arka kapı bayaa bi çökmüş arka kısım da baya çizilmişti sonuç olarak arka kapı komple değişmiş diğer yerleri de düzeltmişler. Demekki duvarı kırdığına göre hızlı vurmuş neyse Allah beterinden saklasın cana geleceğine mala gelsin.
    Hay Allah ya çok kötü olmuş hocam. Çok geçmiş olsun neyseki cana zeval gelmemiş üstelik kaskonuzda var Allah beterinden saklasın

Alıntıları Göster
    kaskonun vereceği yanıt çok merak ediyorum.
    bizi bilgilendir lütfen

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aliuygun

dikkatimi çeken 2 nokta:
    1:araca arkadan kamyon çarpsa ancak bu hale gelirdi,yakın mesafeden duvara çarpmakla bu derece hasar oluşması hayret verici..araçlarda sac kalitesi bu kadar mı kötü artık..
    2:kaskonun dolmasına çok az süre kalması ve olayın oluş tarzı başınızı ağrıtır,kasko firması çamura yatabilir..gayet dik ve dirayetli durmalısınız,mahkemelik bile olabilirsiniz sigorta firmasıyla..

Aracı çıkarmaya çalıştığım yerle, vurduğum yer arasında rahat 60 m mesafe var. Ben aracı çıkartırken koltuk geri hareket edince frene basayım derken gaza bastım. Zaten bir kaç saniye içinde duvara vurdum.

60 metre geri geri gelip mi vurdun hızınız neydi farkında mısın ?
    bir kaç saniye sürdü diyorsun 2 saniye sürse 108 km
    3 saniye sürse 72 km hız yapman lazım
    dediklerinde tutarsızlık var bana inandırıcı gelmedi
    eksper seni biraz terletecek gibi.

2011 Chevrolet Aveo LS Classic Sedan 1.4 AT - Siyah / Continental AllSeason Contact 195-50 R15

Nikon D7200; Nikkor 18-300; Nikkor 50; Tokina 100 Macro; Tokina 10-17 FishEye; Nikon SB910

• quote:

Orijinalden alıntı: Kazahell

kaskonun vereceği yanıt çok merak ediyorum.
    bizi bilgilendir lütfen

Alıntıları Göster
    Elbette bilgilendireceğim, yaşadığım kötü olay herkese tedbir olsun. Rabbim sizlere kaza bela göstermesin.

Elbette bilgilendireceğim, yaşadığım kötü olay herkese tedbir olsun. Rabbim sizlere kaza bela göstermesin.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun.

Burada bile bu kadar sorguya ve şüpheye maruz kaldıysan; eksper karşısında sana kolaylıklar diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahell -- 27 Mayıs 2013; 9:27:32 >

Alıntıları Göster
    çok geçmiş olsun kardeşim. Geçenlerde aynı olay benimde başıma geldi, birden gaza yüklendim yanlışlık ile ama Allahtan araba stop etti.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.