Binbaşı
02 Nisan 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
15 üye
Görüntülenme
Toplam: 49 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhabalar

Halihazırda PS4 kullanıcısıyım. Ps5 piyasada bollaşıncaya kadar almayı düşünmüyorum. Bu da benim için en az 6 ay demek. Şimdi ise 4k bir monitör almayı planlıyorum. PS4 te kullanıcam ama asıl ps5 için alıyorum. Merak ettiğim şey 4k monitörü PS4 te kullanırken full HD görüntüde bir sorun yaşarmıyım? Bu şekilde kullanan var mı?

Merhaba arkadaşlar.

Uzun süredir sahibi olduğum fakat kullanmadığım makinemi satmak istiyorum. Ama piyasasını hiç bilmiyorum. Bana fiyat biçme konusunda yardımcı olurmusunuz?

Canon 600D body
18-55 is KİT lens
50 mm f1-1.8 II lens

Ne kadar eder?

Edit: Aldığımdan beri fotoğraf sayacını sıfırlamadım. Shutter kaç bilmiyorum ama foto sayacı 4600 lerde.
...
Arkadaşlar başlıkta yazdım. Beykoz sınırı içinde ucuza cam filmi yapacak yer lazım. Kalite de lazım tabi. Varsa fiyat bilgiside verirseniz sevinirim.
sorunum şu. Ps4 ü yeni aldım ve mevcut bir psn hesabım var. Bu hesabı halen sahibi olduğum ps3 te de kullanıyorum ve hesapta ps3 için satın alınmış oyunlar var. Satın aldığım Gta4, Gta5, fifa 13, 14, 15 gibi oyunların yanı sıra ps plus vasıtasıyla indirdiğim oyunlarda var. Anlayacağın ps3 içi oyun dolu. bu ps3 ü elden çıkarmak istiyorum ama ucuzada gitsin istemiyorum. Bu ps3 ü içinde kendi hesabımla birlikte satsam ama şifremi vermesem sattığım arkadaş kendi hesabıyla bu oyunları oynayabilirmi? Şifremi vermediğim sürece şifrem güvende olur mu? Şifremi örneğin 1 sene sonra değiştirsem satın alan arkadaş bu oyunlara hala girebilirmi? Ve son soru. psn web sitesi aracılığıyla sattığım ps3 sistemini tekrar deaktive edebilirmiyim? Bilginiz var ise benimle paylaşırmısınız?
2009 ford fiesta 1.4 otomatik vites 70000 km lpg ruhsata işli araç ne kadar arkadaşlar. Satıcı değil alıcıyım.
-
Buyrun boot ekranim.
s4 mini almak istiyorum. daha evvel sırasıyla s2 - s3 - s3 mini - tekrar s2 kullandım. s2 den memnundum. s3 çıkınca onu aldım. o cihazdanda memnundum fakat yuvarlak hatları ve büyüklüğü hep sorun oldu bende. Yere düşüp kırılınca s 3 mini aldım. küçük olsun ve alıştığım cihazada yakın olsun diye düşündüm. ama performans olarak memnun kalmadım. oyun falan oynamam ama internet benim için önemli. bu sebepten elden çıkarıp tekrar s2 edindim. bu cihazlar arasından beni en çok memnun eden cihaz s2. s3 min s nin yakınından bile geçemez benim için. s4 çıkınca inceledim. cihaz güzel ama s3 den edindiğim tecrübeyle bana zamanla büyük geleceğini düşünüyorum. ve boyut ve şekil olarak sonunda s2 den sonra kafamdaki cihazı buldum. s4 mini. fakat bu cihazın kağıt üzerindeki özelliklerinden çok performansı beni ilgilendiriyor. sizlerden ricam s2 ve s4 mini kullanmış arkadalar varsa bunları değerlendirmesi. ona göre bu cihazı alıp almamaya karar vereceğim. şimdiden katkılarınız için teşekkürler.
Hakkında
Forum İkinci El İmzası:
Hakkımda:

• [DeWe®; dragonstory ; progressivemaniac ; teomanda ; ereneren ; birumut ; tiCCky ; waytek ; hitex ; busonartik ; By_C@BB@R ; Toni-1903 ; 10.Lincoln ; rebellion ; barisozer83 ; hasancandan42......

Olumsuz kişiler:
  • Alperingo:Pm den sorunuz...

• GOadvance: Telefonla değil! Msn le değil! Kargo ile hiç değil! Beni ayaküstü yüzyüze dolandırmaya çalıştı. Tıklayın Lütfen!...
    GOadvance eski nick: Jöntürkler
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Hyundai
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Türk Telekom
Oyun Platformu
PS4
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.610
İkinci El Bölümü Mesajları: 488
Konularının görüntülenme sayısı: 7.255 (Bu ay: 101)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 32 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.