Şimdi Ara

Kaza Sonrası Aracı Ne Yapmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • İyi pazarlar. Cuma günü trafik kazası geçirdim. Aracın durumu bu şekilde kasko yok suçlu yüzde yüz ben olcam gibi . Sağ şeritte duran tır ile orta şeritte seyreden tırın arasına sıkıştım. Hızım 60-70 ancaydı ama yerler çamur ve yağmur yeni yağdığı için çok mesafe olsa bile frenlemem hiç işe yaramadı karda kayar gibi kaydım . Araca bu şekilde 15 bin ödüyor hurdacılar , yaptırmak istesemde 25-30 dan aşşağı olmaz diyorlar. Aracın motorunda şanzımanında , önünde , 4 tekerinde problem yok. Faal durumda ancak kaporta çok kötü . Yorumlarınız benim için önemli. Araç 2009 elegance civic 100 binde öncesinde tavan hariç boyalıydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu araba yaptırılmaz, yaptırılıp kullanılmamalı bile. Bu kazada kabin görevini yerine getirmiş, bir sonraki olası bir kazada 2 kat fazla hasar alacağı kesin. En iyisi hurdaya verin. Siz yaptırıp satmayı düşündüğünüz an alacak olan kişinin canına kast edersiniz. Bu araçtan hayır gelmez bence.
    Vaktin ve koyacak yerin varsa parça parça sat farlar , bagaj kapağı , tavan , ön cam , motor , şanzıman , jantlar , varsa tüp , direksiyon , koltuklar , alt takım , , süspansiyon sistemi , frenler . akü , teyp vs aklıma gelen arabadan sağlam çıkabilecek parçalar. 15 ten fazla eder.

Yaptırırsan çok anlamı yok tavan hariç boyalısı bu aracın 50 etse senin arabaya 35-40 masraf var. Hurdacı 15 veriyor uğraşmaya değmez. Benzerini satıyorlar zaten...
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alkollü kaza yaptım ne olur?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.