Bildirim
Kayıp ve kaçak mazot bedeli
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

0 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
Güzel fikir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın -
Eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ortalama 5.15TL civarına satılan mazotun zaten minimum 3.15TL'si vergi. O yüzden içinden alınan her şey var yani. -
cuğara 20
benzin 10
mazot 9
gaz 5
haydi inşallah
-
quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Ortalama 5.15TL civarına satılan mazotun zaten minimum 3.15TL'si vergi. O yüzden içinden alınan her şey var yani.
Vergilerin içine bir kalem daha eklerler. Sonra da mahkemede buna itiraz etmeyi yasaklarlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben nefes alma vergisi istiyorum yok öyle bedava nefes alıp vermek,yapamazsınız kardeşim vergisini verin,vermeyen nefes almasın -
cugara isterse 50 tl olsun hiç acımam üniversitemde sigara içen insan sayısı çok fazla.onların 1 ayda sigaraya verdikleri para ile ben 1 ay tüm giderlerimi yönetiyorum hocam.açıkcası zam oldukça kimse ses de çıkartmıyor devam ediyorlar, enflasyon-zam-kurlardan almak istediğim birçok şeyi almıyorum,birçok harcamamı da kıstım -
quote:
Orijinalden alıntı: Crazy Goat
cugara isterse 50 tl olsun hiç acımam üniversitemde sigara içen insan sayısı çok fazla.onların 1 ayda sigaraya verdikleri para ile ben 1 ay tüm giderlerimi yönetiyorum hocam.açıkcası zam oldukça kimse ses de çıkartmıyor devam ediyorlar, enflasyon-zam-kurlardan almak istediğim birçok şeyi almıyorum,birçok harcamamı da kıstım
uyuşturucu etkisi gibi olduğu için millet ekmeğinden kısıp cuğarasını kesin alıyor .
50 lira da olsa alırlar zaten -
Kaçak bedeli
Kaçak bedelinin KDV eklenmiş hali
Kaçak bedelinin ÖTV eklenmiş hali
Kaçak bedelinin Ötv eklenmiş haline KDV eklenmiş hali
En Beğenilen Yanıtlar

eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın
![]() |
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X