Şimdi Ara

⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐ (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
574
Cevap
150
Favori
76.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hırsızın malını çalarken hırsızdan izin mi alacağım. Ne hakla oyun firmaları üzerinden haksız kazanç elde ediyorlar. Oyun firmalarından izin mi aldılar da ahlak abidesi oldun başımıza. Ne iyi bir insanmışsın sen ''burayı okursa ne düsüncek kim bilir'' diye hayıflanıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prosouls -- 3 Ağustos 2023; 14:37:37 >
  • Arkadaşlar rica ediyorum. Konu dişina cıkmayalım. Onlarin emegi sayesinde Türkçe oyun oynadık ve oynamaktayız. Hirsiz yaftası yakışmıyor. Cevirmenleri linç düzenine ortak etmeyelim. Ortada bir yama var. Düzeltmeye calişiyor arkadaşlar. Keşke proje sahibine ulaşabilsek derdimizi anlatabilsek. Sizden ricam konu dışı dil ve uslup takınmayalım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Örnek:

⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • Faydalı bir konu teşekkürler. Umarım Dragon Age Inquistion'ı Türkçe olarak oynama şansı buluruz.

öyleyse google tablo linkini bırakırsan daha iyi olur ya da dediğim gibi yaparsanız f3 basılı oyun ismi yazılarak rahatça bulunabilir.

Konu kirliliği yapmamak adına son gereksiz mesajımı atayım. Şimdi ben herhangi bir durumdan şikayetçi değilim. Sen şikayetçisin dolayısı ile bana şikayet et demen sende piskolojik sorun olduğunu gösteriyor. Burada bir konu açılmış eğer hoşunuza gitmeyen bir durum varsa konuya girmezsiniz. Ayrıca burda hiç kimse hiçbir şeye muhtaç değil. Oyunları türkçe oynamasak ölmeyiz. Dileyen de gidip para bassın yama alıp oynasın o da umurumda değil. Çünkü herkesin kendi tercihi. İstersen translate yamalar bile artık çevrilmesin kimin umrunda. Bu arada senin animusa zerre söz söylemeye de hakkın yok. Adam yayınlayacağım demesine rağmen ister verir ister vermez. Sanki sana borçular da sen de alacaklısın... Ama çıkıp yok transleteciler artık parayla satacak duruma gelecek falan filan. İsteyen istediğini yapar. Hayati bir mesele ise gidin ingilizce öğrenin. Burda kimse yasal bir iş yapmıyor ya da yapmaya çalışmıyor kimse kimseye ahlak dersi vermesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prosouls -- 3 Ağustos 2023; 16:51:43 >

• Talep üzerine konuda yer alan içerikleri Google Tablolar'a işledim. İlk mesaja da ekliyorum:

Not: Bu tabloyu çok sık güncellemem, o yüzden güncel içerikler için konuyu takipte kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 3 Ağustos 2023; 17:17:22 >

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • Önceden konuda paylaştığım Dragon Age yaması ne yazık ki bazı sıkıntılar yüzünden çalışmıyordu o mesajlarımı sildim. @Scofield bana özelden ulaşması sonrası kendisinin yol göstermesi ile uzunca yamaya ulaşmaya çalıştık ama sonuç alamadık ve sonunda Teamviewer üstünden bana bağlanıp ciddi anlamda zaman harcaması sonrası yamayı elde etti ve siz üyelerin kullanabilmesi için dün yamayı hazır hala getirdi ve bugünde bana yayınlamam için özelden paylaşmıştır. Verdiği emeğe saygım sonsuz.. Yama tüm dlc'ler kapsıyor ve el çevirisidir yapmanız gereken ana oyunun kurulu olduğu klasöre yapıştırmak o kadar.. Yama Origin ''Ea App'' uyumlu ama Steam dosya yapısı da aynı olmalı...

Ayrıca Animusprojesi ekibine yıllardan beri daha patreon döneminden desteklerimi sunmuş ve son dönemde bir anda yamaları sunup bırakacağız demelerine karşın; sessiz kalmalarına anlam verememişimdir ama çıkıp emeklerine laf söylemek bana düşmez sadece kırgın olduğumu bilmelerini isterim. Sizden ricam lütfen gruba laf etmemeniz yönünde boşuna birbirimizi oyunlar yüzünden kırmayalım. Böyle yararlı bir konu açtığı içinde @XanthiN teşekkürler.

ρѕη: αιzєηƒαη σηє ριє¢є ∂єℓιѕι αℓ ρα¢ιησ ƒαηı

• # Ace # kullanıcısına yanıt

Elinize emeğinize sağlık ve paylaşım için teşekkür ederiz. ⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐  En büyük teşekkür tabi çeviriyi yapan Animus ekibine. ⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐ 

Oyuna sahip arkadaşlar hem Steam hem EA üzerinden deneyip testini yapıp onaylarsa arşivimize işleyelim.

• Konuyu açıp duyuran @XanthiN'e, dosyaları çıkarabilmek için emeğini ve zamanını harcayan @Scofield'a ve özellikle de size teşekkür ederim hocam. Bu zamana kadar oyun sizde kurulu halde bulunmasaydı belki yamayı hiç elde edemeyecektik. Animus'a da DA Inquisition ve bunun gibi fazla metin yükü bulunan birçok RPG'yi çevirdiği için de güzel şekilde yad edelim, arkalarından kötü konuşmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s-adebisi -- 3 Ağustos 2023; 17:35:23 >

Sonunda be.. Yamayı steam versiyonda denedim çalışıyor. Başta yamayı yapan ANİMUS ekibine daha sonrada konuyu açan @XanthiN'e, bunca zaman yamayı tutan @# Ace #'e ve yamayı uyarlayan @Scofield'e çok çok teşekkürler..

• @XanthiN hocam Mutant Year Zero yaması arşivimde varmış, eklersin.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.