|
Bildirim

|
250k olur artık
|
|
Ya arkadas su katlanabilir telefon fetişzmi ne zaman son bulacak ya… Satis rakamlari da ortada yani ucuk kacik bir pazar payi da yok bu telefonlarda. Hayir bu kadar buyuk ekranlı bir sey arayan gitsin direkt tablet alsın. Apple su abidik gubidik telefonlara ar-ge yatirimi yapacagina keske gelecek modelleri daha yenilikçi teknolojiler ile buluştursa…
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
ön ekran çok ufak. kullanışlı değil. fold 7 kullandım ön ekran 6.5 olmasına rağmen ufak geldi alışamadım, sattım. her yerde de o devasa koca ekranı açamıyorsun. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akenatons -- 10 Aralık 2025; 18:3:45 > |
|
|
Neden, bay anderson neden? Neden, neden bunu yapıyorsun? Neden ayağa kalkıyorsun, kavga etmeye neden devam ediyorsun? Varlığını devam ettirmekten başka bir şey için mi savaştığına inanıyorsun? Bana bunun ne olduğunu söyleyebilir misin? Biliyor musun? Özgürlük mü, yoksa doğruluk mu, belki de barıştır, ya da sevgi olabilir mi? Yanılsamalar Bay Anderson, algılamada aldanmalar. İnsan aklının, anlamsız ve amaçsız varoluşunu meşrulaştırmak için denediği geçici kuruntular. Ve bunların hepsi de en az Matrix kadar yapay.
|
|
Arkadaşım Amerika da hiç kimse 2400 doları peşin ödemiyor. Hat ile alınıp aylık ödeniyor. 1600 dolarlık mevcut amiral gemi model yerine bunu alsa, ödeyeceği aylık extrq fark 5 ya da 10 dolar. Alım gücü ve güçlü ekonomi bunu mümkün kılıyor. Maalesef bizim Uganda da bunu görmek sanırım imkansız. Saygılar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|