|
Bildirim

|
Bu firma telefonlarına fake kamera koyan firman değil mi?
|
|
Milleti enayi yerine koyarsa zarar eder tabii. |
|
Bu firmanın tamamen batması lazım. Berbat telefonlar yapan ve sahte kamera koyan adamlar.
|
|
Bir telefoncu bunların telefonlarından birini tamir ederken tek kamera modülünün olduğunu,fakat arka kapakta 3 kamera yuvası bulunduğunu ifşalamıştı.Garibimin üstüne yalan söylüyorsun diye gidip korkutmaya çalıştılar ama iş hukuka giderse hiçbir bilirkişi de bunu görmezden gelemeyeceğinden şirket en son tek kameramız var diğerleri ''Süs kamera'' diye sektöre yeni bir deyim kazandırmışlardı.Bu olay başka diyarlarda olsa ocağa ''süslü'' çam ağacı dikerlerdi ama canım memleketim işte.Bir film repliği vardı,kolpaçino galiba.Hızlı atın boku seyrek düşer,diyorlardı.Bunlarda iyi abartıldılar,uçtular kaçtılar,araba maraba,borsa falan der iken.Ne diyeyim.Hissedarlara Allah kolaylık versin.
|
|
Bu firma ne yazık ki Çin'in en çöp donanımlarını toplayıp, uygun fiyata telefon tablet satıyoruz diye halkımızı çöpe boğan, ülkemizin teknoloji çöplüğü olmasına neden olan firmalardan birisi. Evet ülkemiz zengin bir ülke değil,alım gücü düşük ancak yine de bu kadar çöp ürün satan bir firma görmedim. İnsanları kandırmaları (kamera skandalı) da cabası. O olaydan sonra film iyice koptu zaten.
|
|
Az bile zarar etmiş. Bu marka AVM'lerde koca koca dükkanları Medimarkt teknosa ghibi yerlerde en ön stantdları tutuyor ! Kim alacak o telefonu. Reklama PR'a bu kadar masraf edeceklerine telefon kalitesini arttırsalar çok ama çok daha iyi olur. Yoksa saattığı telefonlar 8-10k bandında bu devirde insanlar dedesine ninesine bile almıyor o fiyatlarda telefon. Donanımlar desen 5 sene öncesinin donanımı tasarım desen yok. Kaliteyi arttırmazsa hiç bir yerli marka Çin telefonları ile yarışamaz. |
|
Sayısını unuttuğum kadar akıllı cihaz aldım. Reeder'dan mağazanın önerisi ile tablet aldım. Tabletin şarj soketi bir ay geçmeden bozuldu. Servise gönderdik. Şarj soketi arızasına kullanıcı hatası dediler. Dedim mümkün değil. Ücretsiz tamir etmiyorsanız tableti gönderin dedim. Tablet aynı yerden üç defa arıza yaptı. Üstelik 6 ay dolmadan. Üçünde de kullanıcı hatası dediler. Üçünde de ben kabul etmedim hatayı tamir etmeden gönderin dedim. Tamir edip gönderdiler. Üçüncüde sonra tüketici hakem heyetine başvurdum. Cihazı iade kararı çıkarttım. Reeder'ı arayıp durumu aktardım ve parayı gönderecek misiniz yoksa avukatım mı devreye girsin dedim. Tamam gönderiyoruz bize iban gönderin dediler.
Bir daha da Reeder'ın kapısından bile geçmedim. Çünkü o o tabletten önce ne daha sonra hiç bir akıllı cihazımı çöpe atana kadar soketi arıza yapmadı. Bir tek reeder tabletinde bu sorunu yaşadım. Bana kullanıcı hatası dedikleri an bunların nasıl bir firma olduğunu anlamıştım. Bir arkadaşım Reeder'dan bilgisayar almış. Reeder 1 ay içinde cihazı size teslim ederiz demiş. Ücreti ödenmiş cihazı 1 ay geçmiş teslim etmemişler. Bu arada cihazın fiyatı %100 artmış. Arkadaşa cihazı vermemişler, paranızı iade edelim demişler. Arkadaş cihazın güncel fiyatı üzerinden para iadesi yaparsanız kabul demiş. Anlaşamamışlar. Firma para iadesi yapmamış, cihazı da teslim etmemiş, cihaz vermeyi de kabul etmiyor. Tam bir dolandırıcı taktiği. Meşhur replikteki gibi, "para nerde? Yok, araba nerde? O da yok" cihaz da yok para da yok. Reeder böyle bir firma... |
|
Reeder yaptığı arabayı telefonu saati hiçbirleyi kulanmam ben
|
|
Beter olsunlar
|
|
Milleti enayi yerine koyarsa zarar eder tabii. |
|
|
Az bile zarar etmiş. Bu marka AVM'lerde koca koca dükkanları Medimarkt teknosa ghibi yerlerde en ön stantdları tutuyor ! Kim alacak o telefonu. Reklama PR'a bu kadar masraf edeceklerine telefon kalitesini arttırsalar çok ama çok daha iyi olur. Yoksa saattığı telefonlar 8-10k bandında bu devirde insanlar dedesine ninesine bile almıyor o fiyatlarda telefon. Donanımlar desen 5 sene öncesinin donanımı tasarım desen yok. Kaliteyi arttırmazsa hiç bir yerli marka Çin telefonları ile yarışamaz. |
|
Önceki yıla göre satışlar düşmüş, buna karşın maliyetleri artmış... 2025 ilk yarı 2024 ilk yarı Hasılat : 842.415.970 1.257.604.239 Satışların Maliyeti : -677.696.309 -521.569.874 Birde bu tabi Net Parasal Pozisyon Kazançları (Kayıpları): -416.228.048 -637.492.846 |
|
|
süs zararı bir şey olmaz merak etmeyin |
|
|
Bu zarar meselesi borsa hilesi. Kar etseydi hissedarlara kar payı dağıtması gerekirdi. |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Umarım en yakın zamanda kapısına kilit vurulur. Millete sahte ürünler kitleyen, borsada yatırımcısını dolandıran bir şirket. |
|
3 sene evvel A101'den 3 bin Liraya aldığım Reeder Akıllı telefonhala daş gibi. BTK mağduriyetlerimde en büyük yardımcım... |
|