Şimdi Ara

Katekyo Hitman Reborn! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
1
Favori
22.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Carnige

Rebornu ciddi de gördümya artık ölsemde gam yemem

Evet yav. Bu arada unuttum mu ne oldu, reborn hologram değil miydi?

Bu arada Uni byakuran'a çok basitsin boyun devrilesice diyordu ya 118'de. Harbi öyle bir adam. Fitne fesat herşey bunda.
  • Taa ne zamanki bölümlerde hologramdı o.

Byakuran hemen yavşadı Uni emzikleri parlatınca Dediğim oluyo işte.O kılıç ustası geldi.Gammalarda gelcek.
  • İşte bu sayfalar için bekliyorduk.(mangatoshokan açılmıyor 2 saatte.)
    http://www.onemanga.com/Katekyo_Hitman_Reborn/255/15/
    http://www.onemanga.com/Katekyo_Hitman_Reborn/255/16-17/

Bekleyemeyeceğim bir sonraki kateikyo yiğidosman bölümü için offfff.

• off off adamım geldi Çok merak ediyorum nolacak.
  • 10.bölümdeyim daha.Tam olarak hangi bölümler filler hangileri değil söyleyebilecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L-H-T -- 8 Aralık 2009; 0:52:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: L-H-T

10.bölümdeyim daha.Tam olarak hangi bölümler filler hangileri değil söyleyebilecek var mı?

Henüz fillerlarda değilsin ama sıkıcı biliyorum. Biraz sık dişini gerçekten değecek. 20'lerde başlıyor haraket.
  • Kafayi yiyecektim Sky Box`u acana kadar araya sokmadiklari sey kalmadi 5-6 bolum gecistirdiler! Yok day-off, yok strateji, yok ucan motor, vsvs...
  • Şuan 63teyim türkçe altyazı olarak izliyorum xansus arcı bitmek üzeri ondan sonra kaça kadar filler??
  • aksiyon kaçıncı bölümde başlıyor yav üst tarafları okumadım spo yememek için bilen birisi pm atarsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zizoux

Mangada olaylar ne zaman başlıyo bilmiyorum fakat animede:

Mukuro Arcı: 20-26
    Filler: 27-33
    Xanxus Arcı: 34-65
    Filler: 66-73 (Yalnız 70. bölümü izleyin.)
    Future Arcı: 74~ (Araya eski bölümleri hatırlatmak için bikaç bölüm oluyo.)

Şu an 40dayım da bundan sonraki doldurma bölümler tam olarak hangileri....66-73 yazılı burada başka?Hiç izleyemem artık valla kolpa kolpa bölümler.Atlayayım.
  • Arkadaşlar animeou fansub dan takip ediyorum bende orda şimdilik 62 ye kadar çevirebilmişler onlarda çok yoğun zaten neyse 62 den sonraki anime bölümlerinin altyazılarını nerden bulabilirim?
  • Mangasını okuduktan sonra animesinin çizimleri pek hoşuma gitmedi ama animesinin bir güzel yanı vardı o da şu mangada sinir bozucu hale gelebilen beyazlşma efeklerini pek kullanmıyorlardı. Neyse manga keyifler çıtırında. Mukuro geri gelmiş, Chrome bizimkine gönlünü kaptırmış benim için çıtır şuan manga.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Ichigo|

Arkadaşlar animeou fansub dan takip ediyorum bende orda şimdilik 62 ye kadar çevirebilmişler onlarda çok yoğun zaten neyse 62 den sonraki anime bölümlerinin altyazılarını nerden bulabilirim?

+1 varsa bende istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Benihime

Şuan 63teyim türkçe altyazı olarak izliyorum xansus arcı bitmek üzeri ondan sonra kaça kadar filler??

Nerden Türkçe altyazı olarak izliyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

quote:

Orijinalden alıntı: Benihime

Şuan 63teyim türkçe altyazı olarak izliyorum xansus arcı bitmek üzeri ondan sonra kaça kadar filler??

Nerden Türkçe altyazı olarak izliyorsun ?

Cidden 63 ü nerde türkçe altyazılı izliyosun bizede söylede bizde izleyelim
  • Lamboyu özledim! Gokuderanın Judayme demesini özledim. Hibariyi de özledim. Chrome yi de özledim. Hepsini özledim ama tr alt yazı yok. En yakın zamanda Japonca öğrenip alt yazısız izlicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: painscream93

Lamboyu özledim! Gokuderanın Judayme demesini özledim. Hibariyi de özledim. Chrome yi de özledim. Hepsini özledim ama tr alt yazı yok. En yakın zamanda Japonca öğrenip alt yazısız izlicem.

Ben Ingilizce altyazisini seviyorum!

Lambo`nun Gokudera`ya seslenisi;
    -Stupidera

seklinde ceviriliyorlar.
  • İngilizce izlemeye başladım. 75 teyim şuan. Arcabalenolar

Yalnız o kız varya gözlüklü 3 boyutlu gibi gözlüğü olan onu ilk olarak Vongola binasında görmüştüm erkek sanmıştım meğersem kızmış. Hemde baya güzelmiş. :) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenzenshin -- 25 Ocak 2010; 20:33:38 >
  • 82i izledim en son. İlk defa ingilizce altyazılı anime izliyorum. Ulan biliyormuşum ben ingilizce dedirtti
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.