Şimdi Ara

Katekyo Hitman Reborn! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
1
Favori
22.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • boxtorrents'da ilk 74 bölüm var. Diğerlerini nyaatorrents'dan tek tek indirebilirsin.
  • buldum bi yerden 1-100 e kdr ordan çektim... izlicem şimdi...

not: 12. bölümdeym...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mojo Risin -- 14 Temmuz 2009; 17:14:24 >
  • Arkadaşlar manga hangi gün çıkıyor?Mangaya yetiştim fakat öyle bi yerdeki şuan, her hafta beklemek çok zor olacak.
  • Mangası genelde cumartesi günü çıkıyor.
  • mangada future arc ı bittimi?

bide ring guard lar kimler olcak :) (yeni karakter varmı yoksa eskisi gibi hibari fln mı)
  • Mangada daha bitmedi future arcı.En güzel yerinde şuan, daha da sürer.

KHR ilerledikçe karakter sayısı artıyor.Yani karakterler hep aynı diye bir sıkıntın olmasın.

Xanxus arcına daha başlamadıysan bu spoilere bakma derim.Hatta bitirip öyle bak

Gökyüzü - Tsuna
    Bulut - Hibari
    Sis - Chrome Dokuro
    Yağmur - Yamamoto
    Fırtına - Gokudera
    Yıldırım - Lambo
    Güneş - Ryohei

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estheim -- 16 Temmuz 2009; 19:08:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zizoux

Mangada daha bitmedi future arcı.En güzel yerinde şuan, daha da sürer.

KHR ilerledikçe karakter sayısı artıyor.Yani karakterler hep aynı diye bir sıkıntın olmasın.

Xanxus arcına daha başlamadıysan bu spoilere bakma derim.Hatta bitirip öyle bak

Gökyüzü - Tsuna
    Bulut - Hibari
    Sis - Chrome Dokuro
    Yağmur - Yamamoto
    Fırtına - Gokudera
    Yıldırım - Lambo
    Güneş - Ryohei

yok ztn bitirdim xanxus u future arcın dayım episode 80 ondan sordum eskisi gibimi yani xanxus arcındaki gibi mi diye...

bide daha az izleme başladım bu bölümlerden sonra yoksa hmn bitçek 141 e gelcem :)

• anime bitti manga ya başlıcam şimdi...
  • Reborn!

Severek takip ettigim animelerden biri! Ama bir yerden sonra pokemon`a dondu. Seni sectim Uri
     Katekyo Hitman Reborn!
  • 142ye baktım şimdi. Fillere girmiş.

Katekyo Hitman Reborn!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estheim -- 21 Temmuz 2009; 15:55:13 >
  • Bugünkü bölümden sonra hiçbir şey beni kurgusuyla etkileyemez. Animede 70. bölümü yarı filler sanıyordum ama bütün Future arcı(Byakuran'ın gücü falan) bu bölüme bağlı.
  • Aynen katılıyorum wind.
    Şuan çok çok iyi yerde.Paralel evrenleri falan çok güzel anlatmış.Yalnız bu zaman-mekan olaylarına çok girmese iyi olur.Girdiğinde bir daha çıkamaz çünkü.Ama gerçektende çok iyi gidiyor.
  • Girmez o kadar ya, bu arada Byakuran'ın irie'ye köy emmisi gibi sürekli Japon musun sen diye sorması beni benden aldı. Bir ara Adıyamanlı mısın yiğidim sen diye soracak sandım.

Bu arada yeni bölüm çıktı yumulun.

Oha be gitgide şaşırtıyor beni bu meret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windsurf -- 8 Ağustos 2009; 3:43:34 >
  • Uni de geldi. Bence bu Gamma-tachi tsuna-tachiye katılacak.Yeni bir choice rematchı görecez
    Zaten black spell baştan beri sevmiyodu byakuranı.

Daha Xanxuslar da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estheim -- 8 Ağustos 2009; 12:59:23 >
  • torrent olmayan link varmı acaba elinizde biraz baktım fakat bulamadım.
    (rmvb olursa iyi olur)
  • bi tane vardı bildim fakat blogdu ve sadece davetli kişiler girebiliyomuş artık :S

neysehttp://hotfilms.org/tv-shows-series/rs-katekyo-hitman-reborn-1-94-rvmb-goning-139260.html bu var şimdilik 1-94 arasi rmvb istedin için bunu koydm

rs linkleri

http://www.ani-haven.net/2007/10/katekyo-hitman-reborn.html buda 100+ bölümler arada kalan 6 bölümede bakarim brzdan yemek yicem brzdan ondan fazla dikkat edemedim fakat linkleri kontrol ettim (arada bi kaç tane kontrol etmedim olabilir) çalışıyodu fakat 2.si 100+ olan media fire dan bu yüzden brz yavaş inebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mojo Risin -- 12 Ağustos 2009; 19:06:51 >

• Çok teşekkürler, sanada zahmet verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 12 Ağustos 2009; 19:36:39 >
  • http://www.animea.net/forums/f55/katekyo-hitman-reborn-mkv-rmvb-updated-weekly-20359/ o aradaki 5 bölümüde burdan indirebilirsin tek 95 çalışmıyo rmvb linki onu avi si var ordan indir yada avi indirmessen söle ararim başka link.... 95 avi ama o da mega-upload dan yani engelli dns yi deiştirip girebilirsin
    https://www.opendns.com/start/ burda yazan dns yi yazarak girersin...daha dün indirdim mega-upload dan dosya 100 le çekiyodu öğlen saatlerinde...

ne demek görevimiz...
    :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mojo Risin -- 12 Ağustos 2009; 19:38:17 >

• Bu Anime Animeso Fansub grubu tarafından çevirilmektedir.

http://forum.animeso.net/index.php?topic=3075.msg51194#msg51194

adresinden ulaşabilirsiniz.
  • Rebornu ciddi de gördümya artık ölsemde gam yemem
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.