Şimdi Ara

Katekyo Hitman Reborn! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
1
Favori
22.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlayanların bir süre için anime-manga'dan bir şey beklememesi lazım. Eğer sabredip de sonuna kadar götürürlerse pişman olmazlar. Çok ağır bir konusu olmadığı için de kafa yormuyor. Özellikle Lambo'nun sahneleri beni öldürüyor
  • Oha Byakuran'a bakın. Adam fakirmiş ama saçlar hala bakımlı.

Katekyo Hitman Reborn!
  • Bu anime yüzük savaşlarına nerden başlıyor direk ordan başlıyım bende zaten gereksiz yerlerin hepsini mangada okuduk
  • quote:

Orjinalden alıntı: windsurf

Oha Byakuran'a bakın. Adam fakirmiş ama saçlar hala bakımlı.

Katekyo Hitman Reborn!

Fakirlik değil o. Moda

• Çizimler o kadar kötü değilde, animasyonlar çok kötü.Openinglerdeki gibi olsa animasyonlar çok süper olurdu.
    Bi forumda okudum, 102. bölümden sonra animasyonlar toparlamaya başlıyormuş.. İnşallah öyledir yoksa mangadan devam edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estheim -- 10 Temmuz 2009; 18:41:41 >
  • Mangada 218. chapterdan sonra

Çok iyi gidiyor maşallah. Hakikaten 20. bölümden sonra kalitesi gittikçe artıyor.

Shounen seven birisi kesinlike kaçırmamalı bu seriyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zizoux

Mangada 218. chapterdan sonra

Çok iyi gidiyor maşallah. Hakikaten 20. bölümden sonra kalitesi gittikçe artıyor.

Shounen seven birisi kesinlike kaçırmamalı bu seriyi.

Hocam bakıyorum Rokudo Mukuro hayranı olmuşsun.
    Xanxus arcına geldin mi?
  • Ne Xanxus arcı ya Mangada 221. chaptera geldim.Bu da animede 137. bölüme denk geliyor.

Artık nerde olduğumu sen hesapla Çok süper gidiyo şuan.
  • Şimdi bu manga ne zaman toparlanıyo konusu olmayan yani bütünlüğü olmayan mangaları sevmiyorum buna başladım baya bir sabırla devam ettim ama arkadaş yok habire o CN çizgi filmleri gibi her bölüm farklı idi.
  • Mangada olaylar ne zaman başlıyo bilmiyorum fakat animede:

Mukuro Arcı: 20-26
    Filler: 27-33
    Xanxus Arcı: 34-65
    Filler: 66-73 (Yalnız 70. bölümü izleyin.)
    Future Arcı: 74~ (Araya eski bölümleri hatırlatmak için bikaç bölüm oluyo.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estheim -- 14 Temmuz 2009; 1:14:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zizoux

Mangada olaylar ne zaman başlıyo bilmiyorum fakat animede:

Mukuro Arcı: 20-26
    Filler: 21-33

26-33 diyecektin sanırım.

Bunda en sevdiğim şeylerden biri fillerların Naruto gibi arcların içinde olmaması. Uzun bir arc bitiyor, az filler, sonra devam.
    Bazen filler sandığınız şeyler aslında normal bölüm oluyor. (Irie Shoichi'li bölüm. 70. bölüm olması lazım.)
  • Devamını yazcaktımda elim enter tuşuna gitti.Neyse düzelttim.

Filler o kadar sıkıcı değil zaten. En azından Bleach gibi arcın en heyecanlı yerinde koymuyolar fillerları.
    Yani şöyle diyeyim, tam olarak filler olduğunu bile anlamıyorsunuz.Ancak mangaya bakmanız gerekli anlamanız için.
  • Ya bayadır başlıycam vallahi cesaret edip başlayamıyorum bu kadar güzel bir serinin animesi nasıl olur acaba insan merak ediyor valla çok garip hisler içindeyim başlasammı başlamasammı
  • bende başlıcam da bi türlü başlıyamadım taa ne zmndır aklımda araya hep başka anime soktum :) (bi forumda resmini gördüm gibi direk başlıyodum ki alt yazı yok diye izlemedim :)...

nese snrm 8 . bölüme kdr çeviri buldm oraya kdr türkçe sonra ing. alt yazı izlicem snrm :)

bi sorum olcak : konuşmalar anlaşılcak derecedemi ing.de?
  • Hocam tam olarak nerde olduğunu söyle, bende sana başlıyacağın bölümü söylerim

Ben animede 70. bölümden sonra mangasından devam ettim.Fakat animeyle beraber gittim.Yani mangadan 1-2 chapter okuduktan sonra animedeki aynı bölümü hızlı hızlı geçirerek baktım. Şimdi animede 137. bölüme geldim. En son 140. bölüm çıktı. Fakat öyle güzel bir yerdeki, sanırım sonuna kadar mangadan devam edecem.Bekleyemem çünkü.
  • Oleeeey, sonunda insanlara KHR'yi sevdirmeyi başardııım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanbjk

bende başlıcam da bi türlü başlıyamadım taa ne zmndır aklımda araya hep başka anime soktum :) (bi forumda resmini gördüm gibi direk başlıyodum ki alt yazı yok diye izlemedim :)...

nese snrm 8 . bölüme kdr çeviri buldm oraya kdr türkçe sonra ing. alt yazı izlicem snrm :)

bi sorum olcak : konuşmalar anlaşılcak derecedemi ing.de?

İzleyeceğin ilk ingilizce altyazılı anime olacaksa, gerçekten zorlanırsın başlarda.Kelimeler olsun, cümle yapıları bir anda karşına çıkınca afallayabilirsin.Ama pes etme, yavaş yavaş alışacaksın.Mesela uzun bir cümle çıktığında, direk türkçesini çevirmeye kalkma.Çünkü hemen ardından başka bi cümle gelecek ve kafan karışacak.Sadece ne demek istediğini anlamaya çalış.Sonra alışınca bilmediğin kelimeleri cümlenin anlamından ve animedeki pozisyona göre anlayacaksın.

Seviyen elementary ya da pre intermediate ise bol bol manga oku intermediate seviyesine çıkar.Sonra bol bol anime izle. O kendiliğinden advanced seviyesine bile gelecektir.

• quote:

Oleeeey, sonunda insanlara KHR'yi sevdirmeyi başardııım.

ne kdr para aldın manga-ka dan :)

@zizoux ilk ing. alt yazılı anime izleyişim deil mangada izlemiştim ztn ing. bulamamıştım pek eskiden manga türkçe ondan:) naruto-bleach-one piece-air gear gibi izliyordum (naruto bleach one piece hariç onları türkçe izliyom artık :)...

download a bırakim bu gece ben yarın izlerim artık. 141 bölümde çok az be :)
  • quote:

quote:

@zizoux ilk ing. alt yazılı anime izleyişim deil mangada izlemiştim ztn ing. bulamamıştım pek eskiden manga türkçe ondan:) naruto-bleach-one piece-air gear gibi izliyordum (naruto bleach one piece hariç onları türkçe izliyom artık :)...

Zaten Bleach'te de filler'ları çıkarınca o kadar birşey kalıyor.

• quote:

quote:

quote:

Zaten Bleach'te de filler'ları çıkarınca o kadar birşey kalıyor.

aslına bakarsan bleach sevmem o kdr OP izlemeden önce gzl di bana göre :) sonra ztn

ichigo nun o (adını unuttum :)) kızın konuşmasından sonra grimmjowu tek elle durdurması yetti ztn :)
    ama genede izlenir yani gzl (ama OP kdr deil) yada (d.gray-Man)

not: ne anime miş torrentini bulamadim :) bulan varsa atsin link:)

not2:Kateikyoushi Hitman Reborn yazinca çikti bi kaç link deniyom katekyo yazinca çikmiyo torrentte snrm...:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mojo Risin -- 14 Temmuz 2009; 3:12:06 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.