Şimdi Ara

Katekyo Hitman Reborn! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
1
Favori
22.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha 2 bölümünü izleyebildim sıkıcı gelmedi ama seslendirmeler bi' garip sanki

Orijinalden alıntı: waRRioR
    daha 2 bölümünü izleyebildim sıkıcı gelmedi ama seslendirmeler bi' garip sanki

Hikaye inişli çıkışlı olduğu için bırakmadan devam etmeni öneririm En başlarda karakterler tanıtılıyor yavaş yavaş.

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

quote:

Orijinalden alıntı: 2shae
    Mafya öğesi ne kadar var bunda? Ciddi bir anime gibi gözükmüyor. Ben GunGrave gibi ciddi mafya animesi arıyorum da bulamadım
    Konusunun adında mafya var; ama Godfather tarzı bir şey bekleme. Komedi ön planda; ama ciddi savaş bölümleri de çok. Fantastik bir tür ve süper güçler kullanılıyor.

Peki o tarz bir mafya animesi var mıdır? Komedi falan istemiyorum yeteri kadar var zaten

quote:

quote:

Mafya öğesi ne kadar var bunda? Ciddi bir anime gibi gözükmüyor. Ben GunGrave gibi ciddi mafya animesi arıyorum da bulamadım
    Konusunun adında mafya var; ama Godfather tarzı bir şey bekleme. Komedi ön planda; ama ciddi savaş bölümleri de çok. Fantastik bir tür ve süper güçler kullanılıyor.

Peki o tarz bir mafya animesi var mıdır? Komedi falan istemiyorum yeteri kadar var zaten

Katekyo Hitman Reborn!

En bilinen iki mafya animesi GunGrave, bir de Katekyo Hitman Reborn.
    Bunlardan başka,
    Black Lagoonhttp://www.imdb.com/title/tt0962826/
    Trigun da hoşuna gidebilir.
    Trigunhttp://www.imdb.com/title/tt0251439/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 11 Ağustos 2010; 18:56:58 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: waRRioR
    daha 2 bölümünü izleyebildim sıkıcı gelmedi ama seslendirmeler bi' garip sanki

Hikaye inişli çıkışlı olduğu için bırakmadan devam etmeni öneririm En başlarda karakterler tanıtılıyor yavaş yavaş.

vaktim oldukça izliyorum zaten ama kitap aldım onları okuyorum bitince devam ederim animelere

..not much time.. hear my call.. please get through.. im here..
  • C.R.U.I.S.E.R

Hocam süpersin.Düzensiz fansub çeviri zamanlarından artık gerçekten bıkmıştım.İlgilenmediğim bir seriye sorumluluk sahibi bir ekip ilgilenirken başka bir seriyle de işi önemsemeyen bir ekip geliyor ya sinirlerim hopluyor

DH Anime Çizim ve Tasarım Kulübü

MyAnimeList
  • Sağolun arkadaşlar. Pek girişimci biri değilim. Öyle takılıyorum işte

Buyrun arkadaşlar,
    146
    http://divxplanet.com/sub/s/174514/Katekyo-Hitman-Reborn.html
    147
    http://divxplanet.com/sub/s/174591/Katekyo-Hitman-Reborn.html
    148
    http://divxplanet.com/sub/s/174719/Katekyo-Hitman-Reborn.html
    149
    http://divxplanet.com/sub/s/174796/Katekyo-Hitman-Reborn.html
    150
    http://divxplanet.com/sub/s/175090/Katekyo-Hitman-Reborn.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 18 Ağustos 2010; 12:23:51 >

• Hocam 150'yi bekliyoruz bugün çıkma ihtimali var mı acaba? Reborn vs Vongola team çok güzel geçti. Tüm çevirdiğin altyazılar için teşekkürler, eline sağlık. Birde hocam özetlerde altyazıyı vermene gerek yok, boşuna yorulmuş olma.
    Ezop köleyken insafsız bir efendisi varmış. Bir gün ya kızdığından ya da efendi olmanın vahşi zevkini tatmak istediğinden Ezop'un kolunu tutup kıvırmaya başlamış. Ezop, sakin bir sesle kıracaksın demiş. Efendisi aldırmadan kıvırmaya devam etmiş, Ezop bir kez daha kıracaksın diye uyarmış. Biraz daha zorlayınca kolu çat diye kırılmış, Ezop acısına rağmen sükunetini hiç bozmadan kırdın demiş. Ampul epeydir toplumun kolunu kıvırıyor. Biz, Ezop kadar sakin olmayan bir sesle kıracaksın diyoruz. Ampul zorlamaya devam ediyor. Emin olun, toplumun kolu kırıldı mı, canı çok acır. O acıyı çekmeye çok yaklaşıyoruz. Ve elimizden geldiğince uyarmaya çabalıyoruz. Kıracaksın.
    TÜRK, TÜRKÇÜ, ATATÜRKÇÜ, IRKÇI
  • Birkaç gündür fırsat bulamıyorum. Bugün inşallah çevireceğim. 153'te 6. sezon bitiyor zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRKDaRe_00

ya seri baydı iyice beni tsuna ya katlanamıyorum artıkdönmesinler 10 yıl önceye bebe ordusu resmen hepsi 10 yıl sonra biraz daha olgun oluyorlar.

Bence aralarında en akıllısı Tsuna. Herkezden daha mantıklı düşünüyor.
    Birazcık kendini Tsuna'nın yerine koy. Mafya gibi ölüm riski taşıyan bir şeye katılırmısın!? Bir de işin içine özel güçler girince bu risk daha da artıyor.Kaldıki bu çocuk daha 12-13 yaşlarında.

Neyse mangayı ne zamandan beri okumadım. Şimdi birikmiştir, daha güzel olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Estheim

quote:

ya seri baydı iyice beni tsuna ya katlanamıyorum artıkdönmesinler 10 yıl önceye bebe ordusu resmen hepsi 10 yıl sonra biraz daha olgun oluyorlar.

Bence aralarında en akıllısı Tsuna. Herkezden daha mantıklı düşünüyor.
    Birazcık kendini Tsuna'nın yerine koy. Mafya gibi ölüm riski taşıyan bir şeye katılırmısın!? Bir de işin içine özel güçler girince bu risk daha da artıyor.Kaldıki bu çocuk daha 12-13 yaşlarında.

Neyse mangayı ne zamandan beri okumadım. Şimdi birikmiştir, daha güzel olur.

Manga çok güzel bir şekilde ilerliyor. Tsuna cidden beni şaşırttı.
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK

• işte meselede o 12-13 yaşında çocuğun mafyada ne işi var.biraz büyüsün bi olgunlaşsın çevresindekilerde büyüsün.yoksa hikaye olarak oldukça iyi bir anime ama çok gereksiz olay var.direk bi kaç sene atlattırsalar lambo falanda büyüse artık aklı erse.böyle oldu mu çocuk animesi gibi duruyor.karakterlerin büyümesi lazım.büyüsün dediysek 30-40 yaşında olamsın ama en azından lise çağında filan olsun yanişu haru yu kyoko yu falan öldürsünler ya kaza kurşunu mu olur ne olursa artık yoksa ben sıkacam neyseki reborn varbu animenin günceli kaçıncı bölümde byakuran la dövüşmüşmüdür acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Piece -- 19 Ağustos 2010; 0:08:22 >

• Bu gün itibarı ile animeyi indirmeye başladım.Bakalım beğenecezmi
  • quote:

işte meselede o 12-13 yaşında çocuğun mafyada ne işi var.biraz büyüsün bi olgunlaşsın çevresindekilerde büyüsün.yoksa hikaye olarak oldukça iyi bir anime ama çok gereksiz olay var.direk bi kaç sene atlattırsalar lambo falanda büyüse artık aklı erse.böyle oldu mu çocuk animesi gibi duruyor.karakterlerin büyümesi lazım.büyüsün dediysek 30-40 yaşında olamsın ama en azından lise çağında filan olsun yanişu haru yu kyoko yu falan öldürsünler ya kaza kurşunu mu olur ne olursa artık yoksa ben sıkacam neyseki reborn varbu animenin günceli kaçıncı bölümde byakuran la dövüşmüşmüdür acaba?

Primo ile çok ilişkilendiriliyor Tsuna ki öyle de olmalı onun soyundan geliyor. Dokuzuncunun dediğine göre Primo grubunu kurduğu zaman Tsuna ile aynı yaştalarmış.
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK

• primo dediğin 1.vongola heralde o nasıl bir tiptir ya sapsarı zaten animelerde hep vardır böyle sarışın herşeyde en iyi olan bir karakter(bkz:yondaime hokage naruto)

Katekyo Hitman Reborn!

[simage]http://static4.animepaper.net/upload/thumbs/scans/Katekyo-Hitman-Reborn/[large][AnimePaper]scans_Katekyo-Hitman-Reborn_darkwater657(0.71)__THISRES__252524.jpg[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 19 Ağustos 2010; 3:30:18 >
    Mustafa Kemal ATATÜRK

• Animeou'dakiler 480p'mi 720pmi ?

Ichigo...Yağmurdan nefret ederim.Bu dünyaya da yağmur yağıyor.Kalbin karmaşa içindeyken, bu gökyüzü bulutlanıyor.Üzgün olduğun zaman, korkunç derecede yağmur yağıyor.Bu yalnız dünyada...Yağmura tutulmanın dehşetini anlayabiliyor musun?Sadece yağmuru durdurmak için, sana istediğin gücü veririm.Eğer bana güvenirsen, bu dünyaya yağmur yağmasına izin vermeyeceğim.Ichigo, bana güven.Yalnız dövüşmüyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.