Şimdi Ara

kaslı fizikmi,kassız fizikmi iyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kollar bol bol kaslı omuzlar geniş kaslı bir fizik iyi sanıyordum ama uzun boy ince fizik,yani kas pek yok,daha çok kemik yapısı olup,ince uzunlar sanki kızlar tarafından daha çok tercih ediliyor gibi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 5 Haziran 2020; 5:45:20 >

• ince değilde fit vücut yani manken vücudu die tabir edilen vücut daha çok beğenilir hafif kaslı hem boyuda daha uzun gösterir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sıralama
    1. ikisinin arası iyidir
    2. ilk resimdeki iyidir
    3. şişmiş kaslı vücut sondaki
  • İnsanlar bu kadar basit varlıklar değil tek "kasın varlığı" ile düşünmek saçma olur bunu. Birinci adam kaslı olmayabilir ama fittir ve yakışıklı. Sen öyle olsan kimse yüzüne bakmaz
  • Acil omuz çalışmam lazım onu anladım.
  • üstteki adam ince uzun olduğu için değil yakışıklı olduğu için sana daha iyi gibi geldi. O adama çuval giydir gene güzel gelir sana.

Üstteki adam üstünü çıkarttığında alttaki adam daha iyi gelecektir. İncecik kollar incecik vücut erkekte asla güzel durmaz.

Edit: Türkiye genelinde kaslı sayısı az olduğu için doğal olarak kızları "ince" erkeklerle görmen normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarK BrotherS -- 8 Haziran 2020; 20:11:49 >
  • Soyle goze cok batmayan ama kasli vucudlar guzel duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaslı fizikmi,kassız fizikmi iyi

orta karar
  • Mesele kaslı olmak değil fit olmak. Halimden memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endersgame0120 -- 19 Ekim 2020; 3:16:33 >
  • endersgame0120 kullanıcısına yanıt
    Hocam boy ve kilonuz ne halde

Tahmin ediyim 1.84 80 kilo

• quote:

Orijinalden alıntı: 098321

Hocam boy ve kilonuz ne halde

Tahmin ediyim 1.84 80 kilo
    1.95 86 kilo hocam
  • tarık akan tarzımı olcak yoksa manken katalog tarzımı olcak yada hulk gıbı genıs kaslımı
  • endersgame0120 kullanıcısına yanıt
    Gayet iyi spora gittiniz mi

• @pcdaly Hocam sizlik bir fotoğraf var konuda
  • 098321 kullanıcısına yanıt
    hayır hocam sadece yüzmeye gittim. ama bu fotoğrafta 80 civarıydım. 2 ayda kendi çabamla 6 kilo aldım.
  • Bu nasil soru ? Tabii ki kasli vucut her zaman öndedir her daim dikkat çekersiniz.
    Bu yil dershanede hayatimda görmediğim övgüyü ve kizlarda ki bakişi gördüm spora başladim hayatim değişti (ama şunu da belirtmek isterim genetiğim var 2 aydir fitness yapmiyorum kalip neredeyse gitmedi tabii biraz yaglandim da.)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.