Bildirim
kaslı fizikmi,kassız fizikmi iyi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ince değilde fit vücut yani manken vücudu die tabir edilen vücut daha çok beğenilir hafif kaslı hem boyuda daha uzun gösterir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
sıralama
1. ikisinin arası iyidir
2. ilk resimdeki iyidir
3. şişmiş kaslı vücut sondaki -
İnsanlar bu kadar basit varlıklar değil tek "kasın varlığı" ile düşünmek saçma olur bunu. Birinci adam kaslı olmayabilir ama fittir ve yakışıklı. Sen öyle olsan kimse yüzüne bakmaz -
Acil omuz çalışmam lazım onu anladım. -
üstteki adam ince uzun olduğu için değil yakışıklı olduğu için sana daha iyi gibi geldi. O adama çuval giydir gene güzel gelir sana.
Üstteki adam üstünü çıkarttığında alttaki adam daha iyi gelecektir. İncecik kollar incecik vücut erkekte asla güzel durmaz.
Edit: Türkiye genelinde kaslı sayısı az olduğu için doğal olarak kızları "ince" erkeklerle görmen normal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarK BrotherS -- 8 Haziran 2020; 20:11:49 > -
-
-
Mesele kaslı olmak değil fit olmak. Halimden memnunum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endersgame0120 -- 19 Ekim 2020; 3:16:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam boy ve kilonuz ne halde
Tahmin ediyim 1.84 80 kilo
1.95 86 kilo hocamquote:
Orijinalden alıntı: 098321
Hocam boy ve kilonuz ne halde
Tahmin ediyim 1.84 80 kilo -
tarık akan tarzımı olcak yoksa manken katalog tarzımı olcak yada hulk gıbı genıs kaslımı -
Gayet iyi spora gittiniz mi
@pcdaly Hocam sizlik bir fotoğraf var konuda -
hayır hocam sadece yüzmeye gittim. ama bu fotoğrafta 80 civarıydım. 2 ayda kendi çabamla 6 kilo aldım. -
Bu nasil soru ? Tabii ki kasli vucut her zaman öndedir her daim dikkat çekersiniz.
Bu yil dershanede hayatimda görmediğim övgüyü ve kizlarda ki bakişi gördüm spora başladim hayatim değişti (ama şunu da belirtmek isterim genetiğim var 2 aydir fitness yapmiyorum kalip neredeyse gitmedi tabii biraz yaglandim da.)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X