|
| _____________________________ |

1 Mobil
|
Evine Yarasa Girdiyse Ne Yapmalısın?
Evinize bir yarasa girmesi rahatsız edici olabilir, ancak çoğu zaman zararsızdır. İşte eve giren bir yarasayla ilgili bilmen gerekenler:
Yarasalar Neden Eve Girer ve Nasıl Önlenir?
Yarasalar, yuva yapmak veya böcek aramak için eve girebilirler. Eve yarasa girmesini önlemek için şu adımları uygulamalısın:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bizim eve de yarasa girmiş. evimiz dublex, üst katta otururken eşimin çığlıyla aşağı koşturdum. yarasa gördüğünü söyledi. oda kamerasından baktım evet yarasaydı ve kamera kaydını dikkatli incelediğimde o odadan çıktığını gördüm. ancak iki gün boyunca aramamıza rağmen yarasayı bulamadık. netten araştırırken bu konuya denk geldim. bir arkadaş perdelerin üst kısmına bakın yazmış. ben zaten sertçe perdelere vurarak kontrol etmiştim ama bulamamıştım. bu yazıyı okuyunca perdeleri daha dikkatli incelemeye karar verdik. yatak odasının güneşliği siyah karartma perdesi. en üstte tülün pilesinin arasında eşimin dikkatini altıgen şeklinde bir karartı çekti. önce göz yanılması vs olabileceğini düşündük ama yarasa oradaydı. teşekküler forum.donanımhaber.com < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osamanos -- 12 Ocak 2025; 11:7:44 > |
|
buldun mu |
|
Arkadaşlar gene uyarıyorum sakın çocuk filan yapmayın insanoğlunun ırkının bitmesini sonu ermesini stiyorum artık nedeni ise işsizlik arttı buda demek tir ki canlı bombalar çoğalacak acılar çoğalacak zaten kıtlık geliyor gelcek İ iyi görmüyorum o yüzden gelecek Nesrin acı çekmememesi için tüm erkek ler kısırlaştırılmalı biran önce zaten çocukda gereksiz bişey hiç de sevmem yok mama al yok bey haydi ordan sen kimsinde sana bez ALAYIM sana bez alacağıma gier Club da disko da tekila vodka Redbull içerim kızlar la daha iyi
|