Kaslı erkekler genellikle zengin olurlar (tavuk-pilav FP beslenenler hariç) proteine ete para harcarken yüksek kalite kırmızı et-somon ile beslenir. Enerjisini ağırlıklara verir ve kaliteli hormon salgılar, zamanini köle olarak geçirenler bu duruma ayrı ayar olurlar. Tarz olurlar ve dövme yaptırsalar zaten estetik olan vücudu daha bir güzel gosterir. Giyim kuşam, takı tarz anlatmaya gerek yok. Kısacası kaslı erkekten kastım 40 cm kol değil, estetik yani oran orantı,omuz-sirt-gogus-kol kombinesi. Hayatını bidon gibi dolaşıp 49 cm kolu olanları başka kategoriye koyabiliriz. Başlığın özeti ise kaslı erkek sevilmez çünkü fakir-orta kesim proteine vs. Parayı sıkıntı yapar, zengin tıfıl veya yağlı tipler ise konforlarindan usenir tembellik yaparlar. Orta-zengin sıradan olmak istemeyen insanlar ise sonucu vücutlarıyla belli ederler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExtraJudical -- 8 Temmuz 2020; 13:9:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kaslı erkeklerin neden sevilmedigini açıklıyorum

-
-
Forumdaki kas takıntısı da bir bitmedi.
-
Kaslı erkeklerin yüksek bir oranının hayatı, muhabbeti kastan spordan ibaret olduğu için; hayatın amacının bu olduğunu düşündükleri için böyle düşünülüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 18 Mart 2021; 3:44:20 >
Kas yapan erkek vurduruyordur net
Kıskanmak değil de iyi fizik güzel duruyor harbiden. Ben mesela et-süt yiyemiyorum pek paso baklagil+yulaf+yumurta abanıyorum. 3 aydır haftada 4 gün antrenman atıyorum max 3 antrenman kaçırmışımdır. Ve gelişim çok çok az. Güzel beslenip bu şekil abansam rahat +4cm kol +5cm omuz falan gelmişti.
Beslenme cidden önemli.
-
kas yapıp bi yerleri Kalkan çok boş adam var
ondan sevilmez kas yapanlar
dövmeyi estetik bulduğun için blokladım
quote:
Orijinalden alıntı: Khan Aitmatov
Kaslı erkeklerin yüksek bir oranının hayatı, muhabbeti kastan spordan ibaret olduğu için; hayatın amacının bu olduğunu düşündükleri için böyle düşünülüyor.+1 Olay bu. Fazla üzerinde düşünmeye gerek yok. Bir tane kız arkadaş vardı.1000 takipçili falan. Besyöcü kaslı Cocuk buna yazmış bu geri dönmemiş neden dedim. Eehh onlar sürekli spordan konuşuyorlar sufekli kaslarım şöyle falan diyorlar vs demişti.
Başarı daima kıskanılır illa kas olması gerekmiyor. Sportif başarı da kıskanılır, akademik başarı da, maddi başarı da.
Kas yaparsın millet boş adam der önemli olan beyin geliştirmek der
Akademik başarı sağlarsın inek derler masa başından kalkmıyor derler hayatı yok derler
Para yaparsın haram para derler babadan kalma derler şanslı derler
Kendi kazandığın parayla tatile gidersin yurtdışına gidersin baba parası yiyor derler
Hepsine de sahibim, hepsinde de laf yedim. İnsanlar her şeye laf ediyor alıştım artık zaten onlar için değil kendin için yapacaksın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xakler -- 8 Temmuz 2020; 18:5:47 > -
bu kas yapanlar geneli 170 boylarında ezik büzük tipler iğne falan vurduranlar oluyor belli bir süre sonra gene kız yapamayınca ortalıkda pittbul köpeği gibi geziyorlar gene :D
-
+1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Kaslı erkeklerin yüksek bir oranının hayatı, muhabbeti kastan spordan ibaret olduğu için; hayatın amacının bu olduğunu düşündükleri için böyle düşünülüyor.
|
Başarı daima kıskanılır illa kas olması gerekmiyor. Sportif başarı da kıskanılır, akademik başarı da, maddi başarı da. Kas yaparsın millet boş adam der önemli olan beyin geliştirmek der Akademik başarı sağlarsın inek derler masa başından kalkmıyor derler hayatı yok derler Para yaparsın haram para derler babadan kalma derler şanslı derler Kendi kazandığın parayla tatile gidersin yurtdışına gidersin baba parası yiyor derler Hepsine de sahibim, hepsinde de laf yedim. İnsanlar her şeye laf ediyor alıştım artık zaten onlar için değil kendin için yapacaksın |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X