Bildirim
Kasko'ya araç değer kaybı davası açılabilir mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Başkası hatalıysa alabilirsin -
Poliçenizde böyle bir madde varsa neden olmasın. -
Hatalı siz olduğunuz için bana pek mantıklı gelmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fakat şöyle de bir durum var: Bir daha ki kasko yenilenmesinde aracın kasko değerini, kasko listesinden tespit edip, sanırım buna göre bir rakam çıkaracaklar. Ben kaza yaptım hatalı olayım veya olmayayım sonuçta aracın değeri düştü, mantık olarak kasko değerinin de düşmesi ve dolayısıyla kasko ücretinin de bu noktada değişmesi gerekmez mi? -
Değer kaybı davası değer kaybına neden olan kişiye açılır
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
burada iki durum var. kaskonun görevi aracınızın 2. el değerini korumak mı, yoksa aracınızın tamirini sağlamak mı? eğer korumakla yükümlü ise değer kaybını karşılaması gerekir. yok tamiri içinse kasko haklı çıkar. davayı kaybedersin. -
Kusurlu veya kusursuz olun, kasko'dan değer kaybı adı altında bir tazminat alamazsınız.
Değer kaybını karşı tarafın kusurlu olduğu durumda, karşı tarafın trafik poliçesinden tazmin etmenize olanak sağlayacak yeni düzenleme getirildi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X