Şimdi Ara

Değer kaybı davası açılmalı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 2015 model corollama 7000 km de iken arkadan bir kamyon çarptı.
    Bagaj kapağı değişti , tampon tamir oldu , 1stop değişti arka panel düzeltildi ve 3000 tl hasar kaydı oldu.
    Bu kaza benim arabamın değerini her türlü düşürdü. Şimdi bu olay için değer kaybı davası açılsa sonuç elde eder miyim ?
    300 500 değer kaybı ödenirse uğraşmaya gerek duymayağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşın megani vardı 2011 dizel otomatikti sanırım.

vurdular. 14000 lik tamir oldu. değer kaybı için karşı tarafın kaskosuna mail attı dilekçe gibi. 3000 küsür lira yatırdılar hesabına.

daha önce hiç bir boyası vs.. yoktu arabanın.

bilgine
  • Punto aracıma yandan carptilar. 1650 lira fatura çıktı karşı tarafın sigortası odedi. Arka çamurluk kesildi yenisi kaynak yapıldı.arka kapı boyandı. 1300 kusur değer kaybı hesaplandı ve aldım. Experin dediğine göre araçta kaynakla parça değişimi olduğu için bu miktarı aldım. Eğer vidalı parça değişmiş olsaydı daha az bir miktar alacaktım.

• hocam değer kaybını talep edebilirsiniz.
  • Geçmiş olsun.Karşı tarafın trafik sigortasından değer kaybını talep edebilirsin

• değer kaybı talep edebilirim onu biliyorumda uğraşmaya değer mi onu soruyorum
  • Değmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Değer kaybı davası.
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşyerinden birisinin duran arabasına alkollü bir vatandaş çarptı. 5500 tl.lik hasar oluştu. Eksper 3500 tl. değer kaybı belirledi. Karşı tarafın sigortası 2500 tl. ödedi. Bence değer

Ek: Değer kaybı davası açılmadan önce değer kaybını karşı sigorta şirketinden talep ediyorsunuz. Eğer verilen para miktarı size uygun gelmezse o zaman dava açıyorsunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RFKGRSN -- 6 Haziran 2016; 11:05:06 >
  • davadan ziyade karşı taraf sigortası ile görüşün. Ne alırsanız kardır. sonuçta değişen var araçta. illa ki değer kaybı olacak.
  • forumdan bir avukat arkadaş pm gönderdi , vekalet çıkarmanız yeterli dedi bakalım sonucunu sizinle de paylaşırım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.