Bildirim
Kasko ve Orjinal Cam ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Firma dan ziyade kasko içinde cam muafiyetinizi %100 olmasını ve orjinal cam değişimi istediğini belirttin gerekli düzeltmeyi sigortacınız yapsın.
Belirtme yapmazsanız muadil cam markasıyla işlem yapmak durumunda kalırsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: soskay
Firma dan ziyade kasko içinde cam muafiyetinizi %100 olmasını ve orjinal cam değişimi istediğini belirttin gerekli düzeltmeyi sigortacınız yapsın.
Belirtme yapmazsanız muadil cam markasıyla işlem yapmak durumunda kalırsınız.
Peki hasarsızlık durumu ne oluyor ? işliyor mu işlemiyor mu bazı yorumlarda işliyor bazılarında işlemiyor denmiş ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bu konuyu bende merak ediyorum. Aracımın ön camında çatlak var ve servis 3k civarı bir fiyat çıkardı. Hasar kaydı oluşur diye düşünüyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Herşeyden korkar olduk!
Gözükse ne olacak? Sonuçta cam değişimi olduğu belli.
İlk cam değişiminde hasarsızlık bozulmuyor diye biliyorum. Kasko poliçesinde belirtiyor olması lazım.
Bugüne kadar yaptırdığım onca kasko poliçesinde firma farketmeksizin hep senede 1 ücretsiz cam değişimi hakkı bulunuyordu, üstelik hasarsızlığı da bozmuyordu. Ama bazı firmalar kaskoyu kendisiyle yenilemediğiniz anda geçmişte kullanmış olduğunuz ücretsiz cam değişimi, mini onarım gibi işlemleri sizden talep edebiliyormuş, bunun için sözleşmeyi iyi okumakta fayda var veya sigortacı tanıdıksa konu hakkında uyarmanız iyi olur.
Hasarsızlık denılen sey kaskonun bozulmaması degıl mı ? Kasko bozulmaz ama hasar kaydı ıslenır, cam degısımı oldugu da yazar
her yıl bir tane ücretsiz değişim hakkı var.hasar kaydı da yok.kasko hasarsızlığı da etkilenmez.
Eger kaskonuzda orjinal cam klozu varsa 1 adet/yil servisde degisiyor bu kloz yoksa anlasmali camcilarda muadil camla1/yil seklinde degisiyor yok ben illa orjinal isterim dersen kaskodan koasko degisir %20 civarini sen ödüyorsun o sekilde hasarsizlik bozulmadan değişiyor
Allianz kasko dün yaptirdim orjinal cam takildi hic para ödemedim kaskom delinmedi
geçen yıl garajımda park halinde arka cam patladı,araç anadolu sigortadan kaskolu %25 muafiyetli, anlaşmalı olduğu olimpia,doraglas gibi firmalarda ücretsiz değişim yapabileceklerini , orjinal cam için 930 tl fiyat aldım , %25 ini ödemem gerektiğini söylediler hasarsızlık indiriminin devam etmesi için , bende anlaşmalı oldukları doraglas firmasının camını taktırdım,
mini onarım, yılda bir adet ücretsiz cam değişimi, ücretsiz çekici hizmeti gibi ekstraları sunmayan kasko poliçelerinden uzak durun bence.
Araçta yağmur sensörü, tabela kamerası gibi donanımlar varsa ön cam serviste orjinal olarak değişmeli.
Muafiyet varsa ödenmeli. Dışarda değişirse sensörler sapıtıyor.
Düz özelliksiz camsa dışarda değiştirtin yeter.
mercedes aracımı orjinal parça ile değiştirdim %20 sini cepten ödedim
firma yan sanayi ürün kullanırsam tamamını karşılayabileceğini söylemişti
ziraat kasko
Millet olarak denk getiren denk getirdiğine ittirdigi için ileride sorun olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: ismail4444
Millet olarak denk getiren denk getirdiğine ittirdigi için ileride sorun olabilir.
Alıp yollarda kullanıp sokağa park ettiğimiz her riske açık olan bu araçlarda, başına gelebilecek en ufak durumun ileride dert olmasından korkan adamın ulaşım aracı otobüs olmalı.
aracımın ön camı çatlamıştı ,kasko AXA ,
kaskoyu aracı aldığım bayıden yaptırmıştım ,
sadece bir beyanname doldurdum , sorgusuz sualsız
değiştirdiler camı yetkılı serviste ,orj cam takıldı ,
ilave ücret istemediler ,kaskomun yılda bır cam değişim hakkı varmış
hasarsızlık bozulmadan ,
Geçen Şubat itibari ile Anadolu Sigorta'da muafiyetsiz orjinal cam değişme hakkını tanıdı. Sigortacım öyle demişti son yenileme yaptırdığımda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İşlemiyor senede bir kere olmak üzere cam değişikliği yapabiliyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- şanzıman kulağı arızası
- bedelsiz çarpma nedir
- falken lastik yorumları
- chrysler 300c kronik sorunları
- motor suyu kapağını açınca su yükseliyor
- elektrikli araba fiyatları
- xiaomi su7 ultra
- mitsubishi colt
- tesla batarya ömrü
- nissan qashqai e-power teknik özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X