Şimdi Ara

Kasanın üstü için fan peteği nereden bulurum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kasamın ustune fan ıcın kesmek ıstıyorum lakın kasanın ustundekı fanlara ızgara fan petegı bulamadım bu ust modellerdekı gıbı kasa ustu nasıl yapılır ?

http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/overclock-aksesuarlari/silverstone-12cm-bal-petegi-tasarimli-siyah-fan-filtresi.html

• Sanayi sitesine gidiyorsun, demircilere perfore sac istiyorum diyorsun. İstediğin şekli söylüyorsun (deliklerin şekli, daire, kare, üçgen, çizgi, altıgen, vs...) onlardan alıyorsun. Ellerinde fazlalık parça varsa para bile vermezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Sanayi sitesine gidiyorsun, demircilere perfore sac istiyorum diyorsun. İstediğin şekli söylüyorsun (deliklerin şekli, daire, kare, üçgen, çizgi, altıgen, vs...) onlardan alıyorsun. Ellerinde fazlalık parça varsa para bile vermezsin

+ Tam olarak ne yapacağını anlat, tavsiyede bile bulunurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

quote:

Sanayi sitesine gidiyorsun, demircilere perfore sac istiyorum diyorsun. İstediğin şekli söylüyorsun (deliklerin şekli, daire, kare, üçgen, çizgi, altıgen, vs...) onlardan alıyorsun. Ellerinde fazlalık parça varsa para bile vermezsin

Yerine göre ver ben yapayım bile diyebilirler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

quote:

Yerine göre ver ben yapayım bile diyebilirler

Çay bile ısmarlarlar.

• sen sadece ızgarayımı istiyosun?

Kasanın üstü için fan peteği nereden bulurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeNoM -- 24 Temmuz 2011; 23:45:14 >
  • he ızgara bu şekıl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aleminyum işi yapanlarda var ben striker modlarken almıştım.

ben resmi bu adreste buldum belki yardımcı olur.googlede alemiyum ızgara diye arattım.

http://www.akillifiyat.com/label/en%20ucuz%20alum%C4%B1nyum%20izgara%20siyah%20b%C3%BCy%C3%BCk%20baklal%C4%B1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.