|
Arkadaşlar Dark Daimond Pro modeli bir kasam var. Ön tarafında 3 adet 12cm arka tarafında ise 1 adet 12cm çıkış fanı bulunmakta. Kasanın ön tarafı akrilik cam tarzı bir yapısı var. Bu yapının yanında ise küçük ızgaralardan hava girişi sağlanıyor. Aşağı resmini ekledim. bilgisayarımın bulunduğu oda da klima yok ve yaz ayı malum sıcak hava. Hatta oturduğum yerde terliyorum diyebilirim sıcaklığı tahmin edin. Oyunlarda işlemcim 75-80 derece arası ekran kartım ise 72-77 derece arasında gidip geliyordu ve bende rahatsızdım. İşlemci için Thermal Grizzly Kryonaut aldım. Çok fark ettirmedi. Bende kasa hava almıyor herhalde diye yan kapağını açtım ve direkt olarak oyunlarda işlemcim 60-63 derece ekran kartım ise 69-72 derece arasına düştü. Şu an kapak açık şekilde kullanıyorum. Şimdi sormak istediklerim şunlar: 1. Yan kapağı açık kullanmak tozlanmayı hızlandırmak dışında ne gibi bir problem çıkarır? 2. Ön tarafı Full ızgaralı yeni bir kasa alsam. Aşağıya linkini bıraktım. Bu kasaya şu anki kasamın fanlarını da taksam ve önde 3 adet üstte 2 adet ve 1 adet arka fan olarak 6 fanlı bir kasa sistemi kursam şu anki sıcaklık değerlerini yakalayabilir miyim? Yoksa boşa masraf olacak. Teşekkür ederim. ![]() Dark Guardian Pro 4x12cm ARGB LED Fanlı USB 3.0 Bilgisayar Fiyatı (hepsiburada.com) |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt