Şimdi Ara

Kasabada Hangi Binalar Olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temel tasarım ödevim için autocad programından kasaba oluşturacağım pek bir bilgi bulamadım kasabanın tasarımı hazır ancak kasabada hangi binalar olur belediye sağlık ocağı gibi yardımcı olursanız sevinirim

EDİT : Evlerin, binaların genişliği ve uzunluğu kaç cm olmalı bu konuda bir bilgisi olan var mı ?

EDİT 2 : Yapılacaklar :

Cami
    Küçük bir bakkal
    Sağlık ocağı
    Kahvehane
    Okul
    Muhtarlık
    Düğün Salonu
    Park
    Fırın
    Market
    Berber
    Benzinlik
    Kasap
    Mezarlık
    Tarla
    Ahır
    Otlak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rumpel Von Stiltskin -- 25 Ekim 2018; 11:56:46 >

• Cami olur
    Küçük bi bakkal
    Pek gitmedim köye ama bunlar her köy/kasabada vardır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kasabanın büyüklüğüne göre değişir, her şey olabilir. Ama en küçüğünde bile sağlık ocağı, bakkal, cami, kahvehane, okul bulunur. Bizim kasabada ek olarak küçük bir restoran, küçük itfaiye alanı, jandarma falan vardı misal.
  • NerFiSs N kullanıcısına yanıt
    Cami hiç aklıma gelmemişti çok teşekkür ediyorum
  • jandarma benimde aklıma geldi ancak 100 haneli bir kasaba kuracağız ve sanırım olmaması gerekiyor küçük diye ama çok teşekkür ederim
  • Bi yuvarlak yap orası kahvehane ve muhtarlık olsun. O yuvarlaktan yollar ayır sokakları ekle. Etrafa cami okul sağlık ocağı fırın bakkal park düğün salonu dağıt. Aralara ev koy tamamdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Swonz kullanıcısına yanıt
    Kız arkadaşımla bende o şekilde düşündük altıgen merkezi olacak ve yollarla bölümlere ayrılarak gidecek temel olarak kahvehane,muhtarlık,cami,okul,sağlık ocağı,bakkal,fırın,market,park,berber,belediye binası olacak evlerle falan tamam gibi ancak bunlardan başka unuttuğumuz bir bina bir kurum varmıdır sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rumpel Von Stiltskin -- 24 Ekim 2018; 17:15:3 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rumpel Von Stiltskin kullanıcısına yanıt
    Küçük bir düğün salonu olabilir, kasap olabilir. Bunlardan birer tane koy ama detaylı yapcaksan bakkalı 2-3 tane dağıtabilirsin. Tek pompalı küçük bir benzinlik bile koyabilirsin yuvarlaktan çıkardığın ana yol üstüne:)

kütüphane yap, parkı da kütüphanenin bahçesine yap :) anılarım depreşti

• Town Center olur hocam, adam basmak için.
  • Swonz kullanıcısına yanıt
    Düğün salonuda aklımızdaydı buraya yazmayı unutmuşum, kasap ve benzinlik fikride harika çok teşekkür ederim
  • sarımsaklıyoğurt S kullanıcısına yanıt
    biraz küçük bir kasaba olacak bizim ki ama kütüphane fikri hiç fena değil, peki sanırım sizin bildiğiniz konular bu binaların gerçek ölçülerini nereden bulabiliriz
  • Kardeş yanlış bilmiyorsam 2012 yılında çıkan 6360 nolu kanun ile ülkemizde kasabalar kaldırılmıştır köylerde mahalle statüdedir sen en iyisi küçük ilçe olarak tasarla daha kolay olur

en son 9-10 yaşlarımda gitmiştim. ama tam bir kasabadır bizim memleket. ölçülerini haritadan baktım ama bulamadım. tek katlı orta büyüklükte bir devlet binasıydı, ama mimarisi güzeldi. rum yapılarına benziyordu. bir dikdörtgen alan düşün, dikdörtgenin bir ucunda bina, yanında da salıncaklar vs bildiğimiz park vardı. bu dikdörtfen alan ise çam ağaçlarıyla çevriliydi, sadece kütüphanenin kapısına bakan kısımda ağaç yoktu ve ana yola açılıyordu zaten orası.

• Evlere geniş bahçeler de ekle. Kasabanın dışlarına yakın tarla koy sağa sola

• forum_m F kullanıcısına yanıt
    Ödevi veren hocamız kasaba olarak vurguladığı için kasaba tarzı bir yer yapmamız gerekiyor ancak bilgi için teşekkür ederiz bunu bilmiyorduk
  • sarımsaklıyoğurt S kullanıcısına yanıt
    Tasvir edişiniz çok güzel kafamda canlandırdığım zaman harika bir cizim olacağa benziyor.Çok teşekkür ediyorum gerek araştırmanız gerek anlatımınız için
  • Bahçeli olarak düşünüyoruz bizde yan yana bahçeli evler araya her market tarzı dükkanlar olacak ve dediğiniz gibi kasabanın dışına kasabanın şekli doğrultusunda tarlalar bahçeler yapacağız
  • de_westwood

• Amerikan kovboy kasabalarindan bahsediyorsan çift kapılı barlar olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.