Şimdi Ara

KASA BUDUR NOX COOLBAY HX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşalar neti dolaşırken pclabs.com da bi kasa keşfettim her yönden süper birde siz bakın dedim
    bayıldım vallaaa..

http://www.pclabs.com.tr/2009/08/24/nox-coolbay-hx-kasa-incelemesi/

şurdanda fiyatı : http://www.bimeks.com.tr/kategori.aspx?s=1&kid=1076&kategoriadi=bilgisayar-kasasi&mid=1178

http://www.bimeks.com.tr/urun/1076/108087/nox-coolbay-hx-mid-tower-kasa-550w.aspx

psu lu modeli nasıl psu ya güvenemiyorum acaba almaya değermi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enocans -- 10 Mart 2010; 0:54:37 >

• yorumlarınızı bekliyorum
  • Bu kasayı kullanan forum üyesi arkadaşlarımız da var, okuduğum yorumlar olumlu yöndeydi, Fireball'ın ithal ettiği bir kasa, güzel ürün.
  • Pc Labs incelemesine baktım şimdi.. Tam istediğim bir kasa aslında.. Feel Hurricane II kasasını kullanıyorum ve ekran kartı dolayısıyla sıkıntılar yaşıyorum.. Kasanın içi çok küçük geliyor bana ve donanım çıkartıp takıcak olduğumda bir sürü sıkıntı yaşıyorum.. Bu kasa da böyle bi sıkıntı yaşanılmaz. İncelemelerde devasa ekran kartlarının takılmasıyla hdd bölmeleri arasında bile baya bi boşluk görülebiliyor.. Kasa güzel, psu harici fiyatı da iyi gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiLo! -- 9 Mart 2010; 0:25:42 >
  • F/P OLARAKTA İYİ AMA PSU LU MODELİNE GÜVENEMEDİM DOĞRUSU
  • Şık kasaymış....
  • BENİM AYLARDIR ARADIĞIM KASA TİPİ BU
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biraz birikim yapayım, bi kısmını bunun gibi bir kasaya ayırıcam
  • iyi kasa bunu alıcaktım ,ama sogutması daha iyi diye biraz daha koyup cooler master haf 922 aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fod

iyi kasa bunu alıcaktım ,ama sogutması daha iyi diye biraz daha koyup cooler master haf 922 aldım

Haf 922'de güzel kasa.. Vatan'da fiyatı 286 TL şu anda.. Bundan mı alsam acaba..
  • güzeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
  • iyi iyi
  • vatanda nox yokki bimeks te psu lu ve psu suz modelleri var hemde en ucuzu orda
  • 280 TL buna vereceğine HAF 922 alırsın, ya da az fark ile HAF 932 alsan daha iyi olur Full Tower
  • 203 lira arkadaşlar bimekste ne bu vatancomputer tutkunluğu ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

280 TL buna vereceğine HAF 922 alırsın, ya da az fark ile HAF 932 alsan daha iyi olur Full Tower

Dostum bu kasa 205-220 TL arasında değişen fiyatlarla farklı şirketlerin stoklarında, 280 TL fiyatta bir karışıklık oldu sanırım. ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

280 TL buna vereceğine HAF 922 alırsın, ya da az fark ile HAF 932 alsan daha iyi olur Full Tower

280 bunun psulu modeli.Power olmayan model 220 civarında.Bende bundan alacaktım arkadaşa almıştık inceledim çok sağlam kasa.Herşey düşünülmüş ve kullanılan malzemeler kaliteli gerçekten.Üzerinde gelen fanlarda çok sessiz.Ama aynı fiyata forumda sıfır haf922 buldum onu aldım.Eğer haf'ı almamış olsaydm kesinlikle bunu alırdım.Parasını sonuna kadar hakediyor bu kasa.
  • arkadaşlar psu lu modeline güven olurmu hangi markadır acaba merak ediyorum
  • Pardon arkadaşlar 550w psu 'yu görmemişim, eğer kaliteli ise alınır tabi.

Lakin içindeki psu önemli, aksi halde OCZ 500w'lık kasalara yönelmekte fayda var 200-230 TL arasında.

Eğer powersız alınacaksa da Akasa Infiniti öneririm 205 TL Full Tower 3x12cm fan beraberinde geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 9 Mart 2010; 13:00:25 >
  • leon-x hocam pc labs taki inceleme ye baktınızmı akasa turuvatek gibi ful tower kasaları ezer geçer gibi görünüyo hemde bu fiyata
    bence f/p bakımından en iyi psu suz model bu
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.