Şimdi Ara

DEEP COOL AS500PLUS 14CM HAVA SOĞUTMA VE LİAN Lİ İNFİNTY FAN İNCELEMESİ KASA MONTAJİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar sizler için ürünleri kutusundan çıkarıp inceledim ve sisteme taktım sorusu olan sorabilir yardımcı olurum inşallah YouTube kanalımdan videosuna bakabilirsiniz


    Macun kutu içerisindeki çıkan deep cool macunu iletkenlik bilgisi yok kaç wk yazmadığı için bilmiyorum işlemci sıcaklığı montaj macun ve oda sıcaklığında değişiklik gösterir

    Sistem Asus z790 anakart ve i9 13900k işlemci aida 64 bit extreme sıcaklık testinde %100 yük altında 80 ila 100 derece arasında seyretmekte ki biliyorsunuz 13 nesil işlemciler fazlaca ısınıyor özellikle i9 13900k yı soğutmak oldukça zordur bu soğutucu da i9 u soğutma da yetiyor ama işlemci yarım saatte yaklaşık %12 kayıpla thermal throttlinge giriyor biostan güç tüketimi ni düşürerek bu sorunu çozebilirsiniz yalnız MHz i de düşürerek


    Önemli not : Ürün detaylı bir şekilde incelemesini yapmadım yapmamamin nedeni ise çok uzun bir video olacağından ve uzun süreli videoyu çok az kişi izlediği için hızlandırılmış şekilde çektim detaylı videoda çok bilgi edinirsiniz ama bizim insanımız videoları geçerek izlediği için bu durum ortaya çıkıyor






    DEEP COOL AS500PLUS 14CM HAVA SOĞUTMA VE LİAN Lİ İNFİNTY FAN İNCELEMESİ KASA MONTAJİWeb Klasöryoutube
    Hava soğutma linki : https://global.deepcool.com/products/Cooling/cpuaircoolers/AS500-PLUS-WH-High-Performance-CPU-Cooler/2021/12847.shtml Fan linki :https://lian-li.com/tr/%C3%BCr%C3%BCn/uni-fan-sl-sonsuzluk/#&gid=1&pid=1 Arkadaşlar malesef son test videom silindiği için test videosunu ekleyemedim Aida64 bit extreme 15 dakikalik sıcaklık testinde %100 yük aldinda 80 100© arasında seyretmektedir.Macun ise deep coolun hava sogutmanin içerisinden çıkan macun kullanılmıştır.Ayriyeten hava soğutma yük altında bile sessiz çalışmaktadır.
    https://www.youtube.com/watch?si=KWeQ-2fle3tyIECD&v=RApEaSxXTPQ&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 5 Ekim 2023; 13:38:4 >







  • hocam öncelikle elinize sağlık, gayet güzel bi video olmuş.

    intel 13. nesil ile ilgili tecrübem yok fakat işlemciye bu kadar para ödemişken niçin ak620 gibi daha güçlü bi soğutucu tercih etmediniz acaba? %10 kayıp yaşadığında 13700k'ya baya yaklaşıyor çünkü.

  • zizoum kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim öncelikle bu iş benim hobim zamanla hastalık haline geliyor sırf beyaz sistem kurmak istediğimden ve merak ettiğimden dolayı aldım soğutucuyu bilmediğimden dolayı değil yoksa en üst seğment soğutma alırdım ayriyeten amazondan aldığım ak 620 dijital versiyonu 3 5 gün önce elime ulaştı :) sırf görsel ve performans olarak hoşlandığım ve i9 13900k gibi güçlü bir işlemciyi beslediğini biliyorum bu soğutucuya ise am5 sistem toplamayı düşünüyorum kasa ise deep cool ch560 dijital versiyonu olacak bu kasayla bu soğutucu bu sene çıktı daha yeniler o yüzden yenilikleri seviyorum sırf merak ettiğimden dolayı aldım.İncelemesini dee yakın zamanda paylaşırım bu arada sistemi dağıttım parçaları satışa koydum şuan ki sistemim lian li olacak




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 5 Ekim 2023; 13:40:3 >
  • Aynı soğutucuya aynı renge sahibim. Geçen sene sonuna doğru am5 sistem için aldım. İntel 1700 sokete de uyuyor. Ben bir süre 7600x ve 7700 ile kullandım başarılı sessiz denebilir.


    Ryzen 7700 yazın bile klimasız oda da 77 - 78 ler de tutmayı başardı. Sizdeki 13900 k gibi ısınan işlemcide bile iyi sonuç almış yine.


    Fanlar 14 cm olduğundan çok sesli çalışmıyor ama iyi soğutuyor. Şu an 12600k var soğutucu onun için kaslı, 12600k hafif geldi soğutucuya :) oyunlarda 65 görüyorum en fazla.


    İşlemciyi şu an Id cooling se - 214 - xt rgb ile kullanıyorum o bile yeterli deepcool boşta duruyor şimdilik. Bu video ya bir süre önce denk geldim youtube ta hatta bnde aynısı var diye izlemiştim.

    Deepcool un bu soğutucusun da fanlarda rgb yok sadece video da göründüğü gibi soğutucunun üst bölümünde rgb ışık var. Bnce daha iyi gece gözü yormuyor.


    Bnde beyaz lianli lancool mesh II kasa var, deepcool soğutucu da beyaz olduğundan beyaz kasaya yakışan bir görüntü oluyor. Bu kasaya da rahatlılkla sığıyor ama büyük bir soğutucu.

    Almak isteyen arkadaşlar kasalarının cpu boşluk cm ölçülerine dikkat etmeli öncesinde.


    Mesajdaki resimde id cooling in beyaz soğutucusu var deepcool takılı olmadığı için gösteremedim. Kendi ilanımdan aldığım resim bu :)


    Emeğinize sağlık video için teşekkürler.




    DEEP COOL AS500PLUS 14CM HAVA SOĞUTMA VE LİAN Lİ İNFİNTY FAN İNCELEMESİ KASA MONTAJİ




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.