Şimdi Ara

Kas geliştirmek için en iyi yöntemler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende 5kg dumble ve Makas var böle adı tam öylemi bilmiyorum ama bilek kaslarını geliştirmek için örneğin sıkı yumruk atmak ve kavgalarda öne çıkmak için ne öneririsiniz bir günde ne kadar çalışıyım bunları

• Kavgalarda öne çıkmak kasla olmaz. Kavgalarda iyi olmak istiyorsan Kick-Boxa git
  • ya ben ıspartadayım ve burada kick-box yok galiba hiç duymadım görmedimde sadece taekwondo var .
  • en etkili güçlü yumruğu boksör atabildiğine göre(bilimsel araştırmalar sonucu) boksa yazıl ve kum torbasına çalış.yumruk atmanın da kendine göre teknikleri var.kungfu yumruğu düzdür. karate yumruğu yandır.tae kwon do fln hepsi farkı. ama en güçlü vuran boksör yumruğu.çünkü bütün vucüttaki kas gücü yumruğu sallarken bacaktan başlayarak yumruğa akar bu da muazzam bir güç ortaya çıkarır.o yüzden boksöre karşı dövüşürken...
  • sıkı tekme atmak içinde muay tai yi tavsiye ederim.ama onlar daha çocukken muz ağaçlarını tekmeliyorlar kemiklerini öyle terbiye ediyorlar.ve profesyonel muay tai dövüşçülerinin attıkları diz iç organlarını patlacak güçte kaburgaları da kırar tabiki. tabi böle bi ölüm makinasına dönüşmek için yıllarını vermen lazım. tae kwondonun da tekmesi çok güçlüdür.zıplar döner vurur.bacakların uzunsa tekme avantajını kullan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Meskalamdug

sıkı tekme atmak içinde muay tai yi tavsiye ederim.ama onlar daha çocukken muz ağaçlarını tekmeliyorlar kemiklerini öyle terbiye ediyorlar.ve profesyonel muay tai dövüşçülerinin attıkları diz iç organlarını patlacak güçte kaburgaları da kırar tabiki. tabi böle bi ölüm makinasına dönüşmek için yıllarını vermen lazım. tae kwondonun da tekmesi çok güçlüdür.zıplar döner vurur.bacakların uzunsa tekme avantajını kullan.

Türk erkeği çinliler gibi tekme atmaz.
  • çinlinin attığı tekme kungfu tekmesidir.yani zıplar iki bacağıyla tekme atar ve fıstır. fakat estetiktir uzak doğu filmlerinde genellikle böyle tekme atarlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben 4 ay kick box a gittim sana tavsiyem o dumbeları al avuclarının arasında iken sol direk sağ direk (sol düz sağ düz ) veya solu sağlı ilerliyerek aparkat vurmayı dene crose icin ağır onlar ama istersen deniyebilirsin tabi bunlarla calısmadan önce kolarını döndür sağa sola ileri geri vb ısıt yani sonra düz yumruk aparkat at ondan sonra bunlara gec
    ben sınav cekmeyi seviyodum kick box gitimdede cok faydası oldu kas gelistirmek yumruklarını gelistirir tabi ama direk body deki gibi deil kasları gelistirip yumruk calısırsan bide tavsiyem 21 den kücük isen barfix cek deilsen sınav cek ama bunları bir anda deil 10 tane cekebiliyosan 15 tane dene ama 3-5-7 gibi yani set set cek sınavıda öle ayrıca koalrını ileri götürebildiin kadar götürme yumruk atarken kolun cıkar Allah korusun bide yumruk atma seklini youtube den fallan izle bence gunde butun bunlara 1 saatini ayırsan kesinlikle yeter bide youtubeye nathan jones yas yanlıs biliyosam bu turuvada fallan oyniyan jet lee nin korkusuzda sonra asterix.. olimpiyatlarda oyniyan bi artist o adamın calısma bicimi var oda sınav gibi full kol yapısı o hareketlede calısabilirsin

• mahalle kavgasını öneririm bir başka tabiriyle "tekme tokat" dalarsın adama neye uğradığını şaşırır...
  • Çok çok gerekli olmadıkça kavga etmek veya kavgalarda öne çıkmak pek akıl karı iş değil.

Asıl delikanlılık öfkeyi yenebilmektir.

Elbette sağlıklı bir vücut gereklidir. Ancak gençlerin daha çok kaslarını değil, beyinlerini geliştirmeleri lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Akıncı

Çok çok gerekli olmadıkça kavga etmek veya kavgalarda öne çıkmak pek akıl karı iş değil.

Elbette sağlıklı bir vücut gereklidir. Ancak gençlerin daha çok kaslarını değil, beyinlerini geliştirmeleri lazım.

Hocam öle diyosunda her insanın da bi kopma noktası var ve Türkler bu koparma işini iyi beceriyolar vesselam laftan anlamayan adam çok bu ülkede bence lazım madem burda yaşıyoruz herşeyede hazırlık olmakta fayda var.
  • quote:

Çok çok gerekli olmadıkça kavga etmek veya kavgalarda öne çıkmak pek akıl karı iş değil.

korkakların klasik laflarından birisi.
    birader 50 kg agırlgında çelimsiz bişi bile olsan kavgadan asla çekinmeyeceksin özellikle lisede üniversitede falan isen zaten birisi korkusuzca kavga eder alayına gider şeklinde hareket ediyosa çevresi genişler millet böyle arkadaşlar edinmek ister çünkü.
    benim okulda 2 arkadaşım bile yoktu bi kavga çıkarttım üst sınıfların alayına küfür ettim kavga ettik bunlar üst sınıf diye kendilerini bişi sandılar , okul cıkısı beni döveceklerdi vs. bende amcaoglunu aradım topladı 27-28 kişiyi bu son sınıflarıbi dövdürdüm şimdi okulda millet benle muhabbet kurmaya arkadaş olmaya çalıışıyo her geçen selam veriyo.
    yani kas yumruk bunları geç arka yap kendine yeter.

• quote:

Orjinalden alıntı: lookoutfth

mahalle kavgasını öneririm bir başka tabiriyle "tekme tokat" dalarsın adama neye uğradığını şaşırır...

• quote:

Orjinalden alıntı: Solitare

quote:

birader 50 kg agırlgında çelimsiz bişi bile olsan kavgadan asla çekinmeyeceksin özellikle lisede üniversitede falan isen zaten birisi korkusuzca kavga eder alayına gider şeklinde hareket ediyosa çevresi genişler millet böyle arkadaşlar edinmek ister çünkü.
    benim okulda 2 arkadaşım bile yoktu bi kavga çıkarttım üst sınıfların alayına küfür ettim kavga ettik bunlar üst sınıf diye kendilerini bişi sandılar , okul cıkısı beni döveceklerdi vs. bende amcaoglunu aradım topladı 27-28 kişiyi bu son sınıflarıbi dövdürdüm şimdi okulda millet benle muhabbet kurmaya arkadaş olmaya çalıışıyo her geçen selam veriyo.

o korkaklıksa senin ki ne ?

• quote:

quote:

Son cümlem senin için geçerli.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Akıncı

quote:

quote:

[size=4]Asıl delikanlılık öfkeyi yenebilmektir.

Son cümlem senin için geçerli.

qapaq

• Konu dışının yaş ortalamasının özeti. adam 30 kişiyi toplatmış ilkokullu liseli çocukları dövdürmüş. aferin böyle devam et , gereksiz çocuk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker07 -- 9 Nisan 2014; 15:55:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.