Şimdi Ara

Dudaktan Öperek Selamlaşma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
8.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, geçen hafta Alanya bölgesinde bir islami bir otel de eşim ve oğlum ile 1 hafta tatil yaptım,
    Başımdan geçen bir olayı anlatacağım. Otel güzeldi tatilimizde çok güzel geçmişti. Otel kapalı insanlara hitap ettiği için Avrupalı yabancı turist yoktu, Otelin yoğunluk olarak gurbetçi Türkler ve Arap kökenli insanların fazla olduğu bir oteldi. Benim gibi Anadolu dan gelen çok az insan vardı. Neyse konuya geleyim.
    Otelde sabah kahvaltısı yapmak için restorana gitmiştik, ben oğlumla ilgilenirken eşimde kahvaltılık bir şeyler alıyordu. Bu sırada bende çevremdeki insanlara bakıyordum. 2 masa ileride oturan bir aile vardı iki masayı birleştirmiş kalabalık bir masa olmuştu, çocuklar dahil yaklaşık 10-12 kişilerdi. Uzaktan gördüğüm ve anlamaya çalıştığım kadarıyla masada 2 baba vardı yani 2 aile ve onların eşi çocuğu vs. neyse bunlar kahvaltı yaparken 1 genç kız yada kadın geldi masaya 25-30 yaşlarında, masadaki herkese selam vermeye başladı. Selam verirken dikkatimi çektiği için son ana kadar izlememe sebebim oldu. Selam olarak avuç içlerini birbirlerine sürtüyorlardı. Masada oturan bayanlar sadece avuçlarını sürtüp geçti fakat aile babası diye nitelendirdiğim 40 yaşlarındaki adam özellikle masadan doğrultu ve gelen bayanın her iki yanağından öptükten sonra dudağından öptü, bunu görünce çok şaşırdım. ilk aklıma arap bunlar, adamın sanırım birden çok karısı var. milletin içinde öpüyor falan dedim :) neyse 1 dk geçmeden aynı yaşlarda başka bir bayan geldi aynı senaryo tekrarlandı herkes tek tek selamlaştı erkekle yine dudaktan öpüştü. Durum gittikçe daha heyecan verici oluyor. Masada oturanların kimin ne olduğunu anlamaya çalışıyordum. Tabi adamın birden çok karısı olduğuna inandım ve bir sürü çocuk var adam evlenmiş aşiretini kurmuş gibi yorumlar yaparken 5 dk sonra 1 bayan 1 bay daha geldi her ikisi de 25 yaşlardaydı. Erkek sanırım ya evin babası diye nitelendirdiğim kişinin oğlu yada kardeşiydi sabah olduğu için pek böyle selam falan vermeden geldi etrafına bakınıyordu, yanındaki de eşi sanırım diye düşünürken bayan masada bulunan herkes selamlamaya başladı ve yine geldi evin babasına, kız her iki yanağından öpmesine müsade etti fakat dudağa gelince hayır der gibi itiraz bulundu. Dudaklarını gösteriyor birşeyler anlatmaya çalışıyordu. Sanırım kız dudaklarına ruj yada nemlendirici sürmüştü ve erkeğin çok ısrarına rağmen dudaktan öpmesine müsade etmedi ve masaya oturdu. Bundan sonra herşey doğal olarak kahvaltı yapıldı ve dağıldı. Bu arada bende oğlanla ilgilendiğim için fazla da dikkat etmedim.
    Sonuç olarak, İlk başta hepsinin eşi olduğunu düşünmüştüm fakat eşi olma imkanı yoktu, ya kardeşi yada yakın akrabalarıydı. Kesinlikle bu eşi diyeceğim kişi de zaten bu adamın tam karşısında oturan yine yaşca diğerlerinden olgun duran bayandı. Bu kişiler islami otelde ailece tatil yapmış oldular. Hangi dinde böyle birşey var aklım almıyor. Ben burada islami konularda asla tartışma konusu dahi açmak için yazmadım. Hangi din olursa olsun bir bayanı eşinden başkası bu kadar yaklaşması veya öpmesi ne kadar yanlış olduğunu söylemek istiyorum. Bu kişilere niye böyle yapıyorsun diye soracak olsan sanırım bu örf adetlerimiz böyle olduğu için böyle yaptık diye açıklama da yapacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Csb ve Blok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebani yok temiz

    Herkesin kültürü kendine, sana normal gelen onlara anormal, onlara normal gelen sana anormal gelebilir.
  • "bu perslerden yolda sokakta karşılaşanları eğer birbirlerine yaklaşırlarsa bu onların “aynı toplum katından olduklarını” gösterir.
    günaydın yerine ağızdan öpüşürler; eğer birisi diğerinden biraz daha aşağı seviyedense, o yanaktan öpülür; eğer çok daha aşağı kattansa, bir dizini yere koyup, öbürünün karşısında secde eder."

    diye yazmışlar olabilir aile değilde onların kültürü araplar ruslar falan öyle yapıyomuş dudaktan selamlaşmak günaydın demek yerine


    ayıp değilmi dikizliyon milleti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinau -- 7 Ağustos 2017; 11:7:51 >




  • Okumayın islami otele gitmiş şahıs konusu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alanyada islami otel var mı ya? isim verir msn sakıncası yoksa
    bu arada,adam ailenin horozuymuş heralde :) o şekilde öpüştüğüne göre
  • birde dilini emerek french kiss selamı var
  • güzel csb



    ama şunu belirteyim islami otel diye bir saçmalık olamaz. şu islam'ı kullana kullana ne hale getirdiniz. Allah belanızı versin. İslami otel nedir ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşıma sordum. Öyle yapanlar varmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arapların öyle bir selamlaşması var sanırım, geçen arkadaş ingiltere den video atmıştı arap selamlaşması diye dediğin gibiydi. Ne kadar doğru yanlış bilemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egm ye bildirdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akinau kullanıcısına yanıt
    öpüşmesine yada yaptıklarına herhangi bir tepki falan göstermedim. Zaten gizli saklı yapılan bir olayda değil. Herkesin içinde normal bir olay gibi görülüyor ve yapılıyor. Dikizleme konusuna gelince yani karşıma oturup böyle garip ( bana göre ) bir olayı görünce insan ister istemez izliyor.
  • kapali insanlar ne la

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi iyiki oğlunla ilgilendiğin için fazla dikkat etmemişsin Bide dikkat etsen neler olacakmış neler
  • Myhunter kullanıcısına yanıt
    Otel adı reklam olmasın diye yazmadım. PM atarsan söylerim.
    Horoz konusunda olay biraz da aynen öyle oldu. Kümesin horozu gibi de nitelendirilebilir.
  • sonuna kadar okuyamadım. dudaktan öpüşmeye şaşırmadım da, masaya zebani gelmedi yada baba bir zebaniye dönüşmedi ona çok şaşırdım
  • Arap erkekler yolda yürürken el ele yürüyor bunu biliyordumda öpüşmeyi duymamıştım oh ne ala dünya.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YALLAH ARABİSTANA

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en zengin olan herkesin karıyı öpebiliyor
  • İsteyen istediğiyle öpüşür bilader sanane bundan yahu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.