İyi günler 12.02.2016 tarihinde bir kaza geçirdim çok şükür başımıza arkadaşımla bir şey gelmedi biz motorsikletimle seyir halindeyken önde ki aracın ani freni üzerine ben de ani fren yapıp durdum ama malesef arkamda ki araç duramadan bize çarptı motorumda 1500 lira civarında bir hasar var şu an bugün baya bir uğraştırdı karşı tarafın sigorta şirketi beni motorun yere düşmesinden dolayı ön granaj ve farında gerçekleşen hasarların önde ki araca çarpma olasılığı olduğu için felan diye garip garip şeyler saydılar en son experi aradığımda ben hallettim parçalarınızı onayladım denildi ön tarafın reddi konusunda bir muhabbet dönmüştü bir de bugün bende ön tarafı da onayladınız mı dediğimde ben hallettim deyip kaza resimlerini istedi tekrar benden kata tespit tutanağını sorguladım şimdi internetten 83 - MUTABAKAT - İHBARI ALAN ŞİRKETİN %100 KUSUR KABULU (SON DURUM) bu yazıyor karşı taraf kusurunu kabul etmiş ancak ön tarafı da kabul etmişlermi değiştireceklermi şimdi o konuda bir soru işareti kaldı kafamda arkada sadece kuyruk kırıldı asıl hasar önde sadece far 550TL
bunu aracı yaptırmak için bıraktığınız servisi arayıp öğrenebilirsiniz hocam.