Şimdi Ara

Kaza geçirdim haklıyım ama ! Lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ayın 6 sında ufak çaptada olsa bir kaza geçirdim karşı taraf kusuru kabul etti . Tutanak tuttuk fakat benim trafik sigortam biteli 1 hafta olmuştu . Daha sonra araştırma yaptım ve sigorta firmaları benim sigortam olmadığı için karşı taraf kusurlu dahi olsa hasarımı ödememe gibi bir durumu olabileceğine dair verilere ulaştım . Daha sonra ben Ayın 7 sinde sigortamı yenilettirdim ve karşı tarafla anlaşmalı olarak kaza tutanağını ayın 10.11-2016 düzenledik . Benim sigortam ayın 7 sinde başlamış olarak görülüyor ve kaza 10 unda olmuş gibi tutanağımı düzeledik ve karşı tarafla mutabık olduk . Şimdi bir arkadaş benim kafamı karıştırdı ve dediki sen yanlış yapmışssın onun sigorta firması uydu görünlerinden kamera görüntülerinden o tarihte kaza olmadığını görürse hasarını karşılamaz dedi eski tutanağınla git sigortan olmasada kusur karşıda ödemek zorundalar felan dedi ama bana çok tutarlı bilgiler gibi gelmedi. Bu işin doğrusu nedir başına daha önce gelen varmı . Benim elimde fotoğraflar var akşam saatinde çekilen fotoğrafları mail attığımda ve 10 una düzenlenen kaza tutanağını verdiğimde bir sorun çıkarmı dersiniz ? Lütfen bilgili arkdaşlar aydınlatsın . Şimdiden çok teşekkürler.







  • Geçmiş olsun ,

    ne yazık ki yaşadığınız durumda haksız olan sizsiniz.Sigortanız bittiği ve yanlış tutanak düzenlemesi hem yasaya hem de sigortacılık mevzuatına aykırıdır.

    Bununla birlikte beyanlar doğru olduğu sürece uydudan tespit ve benzeri şeyler söz konusu olmaz

    Sonuçta haksız olan karşı taraf olduğu için tutanağı teslim edebilirsiniz.Lakin kontrol eden kişi şüphelenirse bölgede olup olmadığınızı araştırabilirler.
  • Trafik sigortanızın olmaması hasar ödemenizin yapılmasına engel değildir.Numaramdan ulaşınız.
  • merhaba hocam,

    uydu görüntüleri vs. bunlardan tespiti mümkün değil, kuşkulanırlarsa ki araç bir süre sigortasız kalıp sigorta yaptırdıktan hemen sonra kazaya karışıyorsa şüphelenip olayı araştırmaya verebilirler o zaman birileri gelip sizi yoklar, sorular vs sorar hocam açık yakalamak için.

    Arkadaşınızın dedikleri arasında sadece şu doğru; sizin trafik sigortanız olsaydı da bu kaza gerçekleşecekti trafik sigortanızın olmaması kazaya etken bir durum değil, ödemezse tahkime gidin paşa paşa ödüyorlar.
  • Hic kimse gidipte uydu goruntusuyle ugrasmaz .....ama bi ihtimal arastirilar kesin de sorund aolmaz karai taraf kabul ettoyse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uydu görüntüsüyle araştırma demek birincisi özel hayata müdahaleye girer , ikincisi öyle bir yetki ve sisteme sahip sigorta şirketi trde yok . zaten kayıtlı uydu görüntüsü sadece askeri ve devlet bünyesinde olan ve güvenlik amaçlı tutulan veriler . tamamen sallamış arkadaşınız . sigortada beyan esastır . tutanak tarihi neyse o , gerisi hikaye .
  • Öncelikle çok geçmiş olsun. **KOLUN DAHİ KIRILMIŞ OLSA.. ** Biz hukuk bürosu olarak 8 YILA DÖNÜK OLMAL ÜZERE tüm haklarınızı faizleriyle alma imkanı sunuyoruz.Net olarak ne kadar TAZMİNAT alacağınızı detaylar sonrası söylüyoruz. Sigorta hukuk Danışmanı AKIN AKSAKAL WhatsApp hattı: 0533 281 32 76

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.