Şimdi Ara

karpuz kampanyası,hepsiburada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
6.693
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/CustomProducts.aspx?eid=1083

250 tl ve üzeri 50 tl
    500 tl ve üzeri 100 tl

maximum kampanyası ile birleştirilip

500 tl ve üzeri için 150 tl hediye puan ve çek kazanılabiliyor. ayrıca 6-12 taksit kargo bedava 300 tl üstü için.

http://www.hepsiburada.com/CustomProducts.aspx?eid=1005

• tam 500 TL harcayıp, 100 TL hediye çeki ve 50 TL maxipuan kazanılabilir. Böylece alışveriş 350 TL ye gelmiş olur. yani %30 avantaj sağlanır.
    Ben geçen ay, worldcard ile 750 TL harcayıp 100 tl çek, 75 tl de worldpuan kazanmıştım.
    Hepsiburada son zamanlarda iyi işler de yapmaya başladı...
  • Diğer indşirimlerle birleşince süper oluyor
  • çekleri zamanında yüklüyor mu hb sorun çıkarmaz umarım ben buzdolabı almayı düşünüyorum.maximum kart ile kargo bedava 50 tl puan 100 tl çek (çekler 2 ye bölünüp veriliyor).
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilcc

çekleri zamanında yüklüyor mu hb sorun çıkarmaz umarım ben buzdolabı almayı düşünüyorum.maximum kart ile kargo bedava 50 tl puan 100 tl çek (çekler 2 ye bölünüp veriliyor).

Çekler zamanında ve sorunsuz yükleniyor.
  • kaybettikleri imajı toplamaya çalışıyorlar sanırım
  • oldumu bu kampanya ya.

Dün akşam maximum kampanyasının son günü diye telefon şiparişi verdim bugün hem maximum kampanyası uzamış hem de bu kampanya gelmiş. Siparişte paketleme aşamasına gelmiş iptal edemiyorum.

ne yapmak lazım şimdi?

gelen ürünü iade edip tekrar sipariş verebilirmiyim acaba?

bu konuda bilgisi olan varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytepire

tam 500 TL harcayıp, 100 TL hediye çeki ve 50 TL maxipuan kazanılabilir. Böylece alışveriş 350 TL ye gelmiş olur. yani %30 avantaj sağlanır.
    Ben geçen ay, worldcard ile 750 TL harcayıp 100 tl çek, 75 tl de worldpuan kazanmıştım.
    Hepsiburada son zamanlarda iyi işler de yapmaya başladı...

kampanyalara baktım. 570tllik ürün aldım diyelim,

*maximum karttan en fazla 50tl hediye kazanılabiliyor.

*maximumdan kazanılan 50tl en son 17 temmuzda kullanılabiliyor ve ancak hepsiburadada kullanabiliyorsun

*100tl lik çek 50+50 şeklinde yükleniyor. ilk 50tl 1-15 ağustos,

* ikinci 50tl 1-15 eylül arasında kullanılabiliniyor.

ben 150 tl yi 3 seferde kullacam ne alacam bunlara? 3 defa ürün alsam her defasında ayrı ayrı kargo parası verecem.

----

ayrıca sormak istediğim hediye çeklerini tek başına kullanabiliyrmuyuz? yani 45tl lik ürün alıp sadece çekle ödeme yapılıyormu? yoksa para+çek şeklinde mi kullanılıyor?

• geçen haftaki kampanyanın aynısını tekrar yapmışlar. Adı da KARPUZ olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytepire
    tam 500 TL harcayıp, 100 TL hediye çeki ve 50 TL maxipuan kazanılabilir. Böylece alışveriş 350 TL ye gelmiş olur. yani %30 avantaj sağlanır.

Hesabın yanlış hocam

500 TL'lik alışveriş 350 TL'ye gelmez ve %30 Avantaj sağlanmaz!
    Zaten böyle yazılması cezbedici oluyor alışveriş için...

650 TL'lik alışveriş 500 TL'ye gelir ve yaklaşık %23 avantaj sağlar.
    Yani cebinden her halükarda en az 500 TL çıkıyor!

Genelliklede bu çekleri değerlendirmek ve 50 TL'ye tamamlamak için yanına birşeyler eklemek gerekir, ki cepten çıkan rakam daha da büyür...

Yani demek istediğim, benim tavsiyem;
    nasıl olsa ucuza geliyor diye acaba ne alsam diye bakınmayın sitede.

Gerçekten ihtiyacınız olan birşeye denk geldiyse alın, işte o zaman güzel fırsattır

• quote:

Orijinalden alıntı: syruse

geçen haftaki kampanyanın aynısını tekrar yapmışlar. Adı da KARPUZ olmuş

Harbiden ya , çok güldüm görünce
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Gzgnr

quote:

Orijinalden alıntı: syruse

geçen haftaki kampanyanın aynısını tekrar yapmışlar. Adı da KARPUZ olmuş

Harbiden ya , çok güldüm görünce

Ben başlığı okuduğumda KARPUZ yolluyorlar her siparişte kargo ile zannettim ama ortada KARPUZ falan yok

Yakında DONDURMA, KAVUN, RAKI, KUMSAL... kampanyaları da yapar bunlar

• rkadaslar ben huawei ideos x5 almak istiyorum hb'den bu kampanyalardan yararlanıp 150 TL indirim ile alabilir miyim telefonu ? (maximum karta indirim nasıl oluyor birde açıklarsanız sevinirim.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

rkadaslar ben huawei ideos x5 almak istiyorum hb'den bu kampanyalardan yararlanıp 150 TL indirim ile alabilir miyim telefonu ? (maximum karta indirim nasıl oluyor birde açıklarsanız sevinirim.)

indirim vs yok hocam

sen 500liralık alışveriş yapıyorsun maksimum kart ile. 500ü bankana ödüyorsun.

Ardından sana 50TL değerinde kredi kartına puan yükleniyor.

Ayrıca 50+50= şeklinde toplamda 100liralık da hepsiburada hediye çeki veriliyor. Yani indirim yok maalesef
  • maximum kampanyasında "peşin veya taksitli" derken karpuz kampanyasında böyle bir ibare yok taksitli alış verişlerde acaba çek verilmiyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilcc

maximum kampanyasında "peşin veya taksitli" derken karpuz kampanyasında böyle bir ibare yok taksitli alış verişlerde acaba çek verilmiyor mu

Şimdiye kadarki kampanyalarda peşin - teksitli ayrımı yapıldığını hatırlamıyorum. Büyük ihtimal taksitli alışverişlerde dahildir.
  • Yeni evlenecek kişiler için örneğin ben :) gayet olumlu oluyor kampanyalar. Alınacak şey çok olunca çekleri harcamak sorun olmuyor. 800 e LCD TV almıştım 75 worldpuan ile 100 tl çek aldım 625 e gelmişti. sorunsuz harcadım çay seti çatal bıçak takımı vs diye :)

Ancak sırf çek var diye alışveriş yaparsanız çek ile ne alsam acaba diye düşünüp durursunuz :)
    Çekler sorunsuz yükleniyor ancak her alışverişte bir çek kullanabiliyorsunuz.
    Çek sipraişin tamamını karşılıyorsa tamamını ödeyebilirsiniz.
    Ancak kalan tutarı çek olarak bıraktığı ve kalan tutar az olduğu için boşa gidebiliyor kalan tutar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merzer -- 24 Haziran 2011; 19:37:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merzer

Yeni evlenecek kişiler için örneğin ben :) gayet olumlu oluyor kampanyalar. Alınacak şey çok olunca çekleri harcamak sorun olmuyor. 800 e LCD TV almıştım 75 worldpuan ile 100 tl çek aldım 625 e gelmişti. sorunsuz harcadım çay seti çatal bıçak takımı vs diye :)

Ancak sırf çek var diye alışveriş yaparsanız çek ile ne alsam acaba diye düşünüp durursunuz :)
    Çekler sorunsuz yükleniyor ancak her alışverişte bir çek kullanabiliyorsunuz.
    Çek sipraişin tamamını karşılıyorsa tamamını ödeyebilirsiniz.
    Ancak kalan tutarı çek olarak bıraktığı ve kalan tutar az olduğu için boşa gidebiliyor kalan tutar...

Hayırlı uğurlu olsun hocam mutluluklar dilerim, darısı başımıza

• 25+25 olarak tanımlandığı zaman onun harcama limiti var mı acaba ? mesela 25 tl lik çeki kullanmak için 100 tl lik alışveriş yapmamız falan gerecek mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokarca_

25+25 olarak tanımlandığı zaman onun harcama limiti var mı acaba ? mesela 25 tl lik çeki kullanmak için 100 tl lik alışveriş yapmamız falan gerecek mi ?

Alt limit yok. İstediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.