Migros yemek 500TL ye varan indirim furyası?
-
-
Dün Migros'ta önümde alışveriş yapan kişiye verdi kasiyer. Benim 1 parça ürün vardı, vermedi. Şartları nedir bilmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
yüksek fiyatlı bir alışveriş miydi acaba
_____________________________ -
250 tl üzeri alışverişe
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Satışa çıkar bakalım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
250 tl üzeri alışverişe500 tl ye varan dediğine göre , kodun tutara göre verdiği indirim değeri farklı o zaman
750 ye 500₺ indirim diyor ancak en fazla 125₺ indirim yapıyor. Birçok lokantada denedim sonuç değişmedi. Muhtemelen 750ye 500 indirimi bitirdiler sadece 200 e 125 oluyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Elinizdeki kuponun alt kısmında küçük yazıyla yazan yeri okursanız hepsi yazıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ 2001 Toyota Corolla 1.4 vvti Terra Special LPG (2007- ...) --- 2007 Toyota Auris 1.6 Elegant LPG (2015-2017) --- 2007 Honda Civic 1.8 HB İ-Shift LPG (2017-...) -
Şikayetvar'a girersen okuduğunu anlamayan müşterileri görebilirsin, 500'e varan demiş ama müşteriler 500 niye düşmüyor diye şikayet ediyor işin özeti %90 125₺ %9 150 %1 500₺ çıkıyor o kartlardan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 27 Ekim 2024; 12:17:16 >_____________________________ -
kupon bana ait değil , internette dolaşan bir resmin doğruluk payını sormak için attım sadece hocam
çokta bi espirisi yok o zaman işin
bende var işine yarıyorsa verrim hocam. aynı tarz 2 alışveriş yaptım,2 farklı kasiyerden geçtim. biri verdi biri vermedi. kafasına eserse veriyor heralde
edit: kod bir kullanıcıya verildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 27 Ekim 2024; 12:42:17 >_____________________________ DOLANDIRICILARA KARŞI DIKKATLI OL ! -
sanalmarket 1011 tl alışveriş yapmıştım bugün. acaba migros sanal market alışverişine de veriyorlar mı?
Mağazada geçerli sadece 250 tl üzeri alışverişe 0.1 kuruşa veriyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Dün jetkasanin önünde vardı aldım,150 TL indirim yapıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Migrosta 250 tl alışverişe istenirse verilen bir kupon. Kuponu okuduğunda 750 tl üründe 500 yapacağı anlaşılıyor fakat migros sonradan mı çark etti bilmiyorum müşteri hizmetleri değişik miktarlarda çıkabileceğini söylüyor. 225 e 150 yapıyordu genelde en son
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Elinde kod olan benimle de paylaşabilir mi acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Bir Garip İnsanoğlu. -
Detayı kaçırmışım pardon 👍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ 2001 Toyota Corolla 1.4 vvti Terra Special LPG (2007- ...) --- 2007 Toyota Auris 1.6 Elegant LPG (2015-2017) --- 2007 Honda Civic 1.8 HB İ-Shift LPG (2017-...) -
Bendeki kupondan 300 TL'ye 200 TL indirim çıktı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
|
Mağazada geçerli sadece 250 tl üzeri alışverişe 0.1 kuruşa veriyorlar
|
|
250 tl üzeri alışverişe
|
|
Şikayetvar'a girersen okuduğunu anlamayan müşterileri görebilirsin, 500'e varan demiş ama müşteriler 500 niye düşmüyor diye şikayet ediyor işin özeti %90 125₺ %9 150 %1 500₺ çıkıyor o kartlardan. |
Benzer içerikler
- amazon indirimleri
- yandex tod kampanyası
- uber indirim kodu
- spotify 3 ay ücretsiz
- a101 ps5
- letgo kargo ücreti
- hepsiburada premium ne kadar
- yandex s****
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS
Android