Şimdi Ara

Kargoyu kapıya bıraktırdım. Almışlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kargocu aradı bırakalım mı dedi. Hastanedeydim kafam da çalışmadı o an bırak dedim. Eve gittim kargo fln yok çalmışlar. Kamera da çalışmıyormuş apartmanda. Gerçekten bırakıp gitti mi kendi mi aldı başkası mı aldı belli değil.

Ben desem bile niye bırakıyor böyle prosedür mü var kimseye teslim etmeden kapının önüne kargo koymak nedir.

En az 1000 liralık malzeme vardı içinde. Tamam ben hatalıyım kesinlikle o an düşünemedim ama kargocu da niye geri götürmüyor arkadaş şubeye bırak işte ya da bi çal yan komşunun kapısını. Çok fenayım.

• Suç sende arkadaş.Kendin demişsin bırak diye.1K lık mal var.Gider şubeden ben alırım dersin en kötü.Akıl tutulması yaşamışsın yanlış anlamada...
  • Ürün neydi acaba sorması ayıptır?
  • Yiyecek

• Geri taşımamak için aceleyle sordu bırakıyorum diye ben de düşününedim bi an biliyorum suç bende

• Hem adama bırak demişsin hem şikayet ediyorsun eski ev arkadaşım da böyle tutarsızdı en son çalıştığı belediyeye dava açacağını söylemişti. Bence yanlış düşünüyorsun
  • vendetta1.6 kullanıcısına yanıt

Ben desem de bırakmaması lazım kişinin imzası olmadan başkasına da bırakılmaması lazım. Herkesin heran kafası yerinde mi oluyor.

• Dostum Dağda bayırda mı yaşıyorsun mahalleden bakkal çakkaldamı yok bıraktırsana.

• Ben de arayıp rica edip biraktiriyordum kargomu kapının önüne.
  • Komsulara sor onlar almistir kaybolmasin diye
  • İsabetli olmuş OP report hırsız commend ez game
  • 1000 liralık ne yiyon olum

• Vallahi billahi bizim insanımıza yaranılmaz
  • Gidip şubeden alabilirdin
  • dagankul kullanıcısına yanıt

Adam kargocu olarak doğru olanı yapıp aramış kapının önüne koyayım mı demiş tamam demişsin kargo adrese gelen kargo bunda kimlik falan olmaz şubeden alınsa kimlik ister

bazen banada oluyor komşuya bıraktırıyorum yada şubeden alacam diyorum çok basit söyleseydiniz

• Sanırım Amazon kuryecisi eğer öyle ise resim çekmeli nereye koyduğunun Almanya'da prosedürleri böyle ve açık alana bırakamaz gizli yer olmalı ve ayriyeten çatı görevi bir yer bulmalı yağmur yağdığında ıslanmasın diye Türkiye şartlarında nasıl prosedür uyguluyorlar bilmiyorum arayıp sorabilirsin kuryeci aradı bırakmasını söyledim lakin kargomu bulamıyorum de belki gizli bir yere koydu resimden ortaya çıkar
  • Kargocuda senin gibi o an düşünememiş
  • Düşünemedi
  • Kardeşim suçu kendinde ara !
  • Alırlar tabi köylü

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.