Şimdi Ara

Kargoyu Kapımın Önüne Bıraktırabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Büyük ebatlardaki taşınması zor ürünlerde kargocunun ürünü binada kapımın önüne bırakmasını sağlayabilir miyim?

Fikrim şu. Kargocu geldiğinde beni zaten arıyor ben de kapıya el yazımla

"şu siteden sipariş vermiş olduğum bedeli şu olan ürünü kargo görevlisi kişi bina içerisindeki daire giriş kapımın önüne bırakabilir. Şu tarih, isim soyisim ve imza"

diye bir not bırakacağım ve kargocunun bu kağıdı almasını isteyeceğim.

evde olmadığım zamanlarda kargo sorununu bu şekilde halledebilir miyim sizce?

• söyle bi komşuna alsın
  • Not düşüldüğü halde yapmaları lazım. Çünkü not düşerek direkt şubeye kargolarını bıraktırıp sonradan oraya gidip teslim alanlar da var.
  • Binadan bir komşuda iş görür.Bizde genelde öyle yaparız alt kattaki komşu alır.
  • kimi komşunun küçük çocuğu var kimisi benim gibi evde olmuyor iş saatlerinde, rahatsız etmek de istemiyorum o yüzden böyle bi yol düşündüm
  • geçen yaz ptt kargo işleme bölümünde staj yaptım eğer tüm kargolar aynı prensibdelerse imzayı adamın elindeki kağıda atman gerekir ha eğer güvenebileceğin bi komşun varsa ona söylersin çıkar o teslim alır ona sorun çıkarmazlar
  • Kapıya bırakma olmaz. Ya bıraktıktan sonra o kargo kaybolursa çalınırsa. Hiç bir kurye öyle kargoyu kapı önüne kolay kolay bırakmaz. Kapı komşunla aran iyiyse kapıya not bırakıp ona teslim edilmesini sağlayabilirsin. Yada şubeyi arayıp ben kargomun şu gün getirilmesini istiyorum dersin.(kargo şubeye geldikten sonra maks. 5 gün)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kargonun kişiye teslim edilmesi zorunluluğu var olmaz o yüzden, takipsiz zarf tipi kargoları bırakırlar sadece. örneğin yurtdışından takipsiz bir ürün al postacı binanın önüne atar gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 11 Ağustos 2014; 23:58:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.