Şimdi Ara

karekök türkiye geneli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
4
Favori
4.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Edit az önce sınavdan çıktım moralim -32767 bu nasıl bir sınavdı. Zaten 2 haftadır günde 2 3 saat yatıyorum soruları okuyorum kafama girmiyor gireni de çözemiyorum belletmene patladım en son sinirden moralimin içine etti . Hıncımı alamadım şu trigonometri fasikülünden alacam hıncımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idrak yolları intihabı -- 26 Aralık 2019; 17:55:54 >

• Türkçe 2019TYT ile hemen hemen aynı, biraz daha zoru. Sosyalde Coğrafya ve Felsefe orta üstü. Matematik 2019 TYT, goemetrisi ağır. Feni ÖSYM seviyesinin bir iki tık üstü ama abartı değil. Yetişmedi hatta çok kötü geçti ama çok güzel sınavdı gerçekten. Hele kitapçık boyutu sayfa kalitesi, soruların büyüklüğü...
  • Cumartesi pazar giriyorum inşallah kalitelidir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çook sağlamdı. En beğendiğim sınav oldu. Spoiler vermeyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• harbiden sınav oldu bitti ama ankarada yapan kurum varsa söyleyebilirseniz şansımızı deneriz arkadaşlar

• MaVzeR16 kullanıcısına yanıt
    Hocam soruların içeriği hakkında spoiler vermeyin de kalite olarak testleri ayrı ayrı değerlendirebilir misiniz? Sizin yorumunuz benim için önemli gördüğüm kadarıyla birçok tg ye giriyorsunuz.

• Türkçe 2019TYT ile hemen hemen aynı, biraz daha zoru. Sosyalde Coğrafya ve Felsefe orta üstü. Matematik 2019 TYT, goemetrisi ağır. Feni ÖSYM seviyesinin bir iki tık üstü ama abartı değil. Yetişmedi hatta çok kötü geçti ama çok güzel sınavdı gerçekten. Hele kitapçık boyutu sayfa kalitesi, soruların büyüklüğü...

KAF 4 ve AYT Matematik Hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MaVzeR16 kullanıcısına yanıt
    Anladım biraz korkuttunuz ama bir yandan da sevindim kaliteli bir sınav olacağı için :D çok teşekkür ederim cevabınız için

• Yarın ben de giricem giren var mı nasıldı sınav

• Ben girdim üstteki arkadaş tyt yi çok güzel anlatmış. Ayt için de türev integral ve limit vardı

• Scath S kullanıcısına yanıt
    tyt girdim ayt yapmayacak kurum ayt temiz pdf lazım kitapçık yaparım gerekirse mükemmeldi sınavı

• quote:

Orijinalden alıntı: Scath

Ben girdim üstteki arkadaş tyt yi çok güzel anlatmış. Ayt için de türev integral ve limit vardı
    Hocam ayt nasıldı 2019 gerçek sınavla karşılaştırır mısınız zorluğunu ve kaliteyi

• vortigon58 kullanıcısına yanıt
    Aynen ayt nasıldı

• vortigon58 kullanıcısına yanıt
    Kitapçık yok, cevap anahtarıda yok. O yüzden kaç yaptım bilmiyorum. Ama baya kötü geçti yani Türkçesi özellikle. Normalde kaç yapıyorum onu da bilmiyorum orijinal 85, özdebir 95. Dershanede 105, değişiyor
    AYTye girmedim

• Bu kadar zor sınavı ösym yapamaz, yapmayı aklından dahi geçiremez.

Ösym maksimum 2 dersi zor yapar diğer ikisi orta-kolay olur. Bunda hepsi zordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheers darlin -- 26 Aralık 2019; 16:54:44 >

https://youtu.be/dQw4w9WgXcQ
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaVzeR16

Türkçe 2019TYT ile hemen hemen aynı, biraz daha zoru. Sosyalde Coğrafya ve Felsefe orta üstü. Matematik 2019 TYT, goemetrisi ağır. Feni ÖSYM seviyesinin bir iki tık üstü ama abartı değil. Yetişmedi hatta çok kötü geçti ama çok güzel sınavdı gerçekten. Hele kitapçık boyutu sayfa kalitesi, soruların büyüklüğü...
    kanka tek sınava denk olan kısmı din kültürüydü

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.