Yüzbaşı
08 Aralık 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 108 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba comnetten internet başvurusu yaptım. Kurulum için 400 lira istediğim için elektrikçiye yaptıracağım.

Daha öncesinde evde internet kullanıyordum. Evime kadar gelen kablo var zaten sadece ankastrede kablo bağlantısı yapılacak. Bunu kendim yapabilir miyim zor bir iş midir ?
Arkadaşlar kullanmadığım bir faturasız hattım var. Hat kendi kendine kapandığında telsiz borcunu ödemek zorunda kalır mıyım ? Yoksa borç faturasız hat olduğu için kendi kendine silinir mi ?

merhabalar. elektrik elektronik mühendisliği okuyorum. notebook alma arefesindeyim ama hem fazla vakıf olmadığım bir konu olduğundan hem de daha önce pek pc tecrübem olmayınca size danışmak istedim

alacağım notebookda oyun neredeyse oynamam ( ayda yılda bi cs veya lol ) yapacağım işler tamamen üniversite/ders/proje çalışma odaklı olacak.

oyuncu bilgisayarlarını sevmediğimden normal (matebook tarzı gibi) bir bilgisayar almak istiyorum

solid , matlab , autocad , phyton , java vs vs kullanacağım klasik mühendislik programları haricinde anca dizi film izlerim.

MAX BÜTÇE : 15.000

CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

merhabalar. elektrik elektronik mühendisliği okuyorum. notebook alma arefesindeyim ama hem fazla vakıf olmadığım bir konu olduğundan hem de daha önce pek pc tecrübem olmayınca size danışmak istedik

alacağım notebookda oyun neredeyse oynamam ( ayda yılda bi cs veya lol ) yapacağım işler tamamen üniversite/ders/proje çalışma odaklı olacak.

oyuncu bilgisayarlarını sevmediğimden normal boyutlarda bir bilgisayar almak istiyorum

solid , matlab , autocad , phyton , java vs vs kullanacağım klasik mühendislik programları haricinde anca dizi film izlerim.

aklımda asus vivobook x571 modeli vardı

MAX BÜTÇE 10.000

CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
Arkadaşlar üniversite öğrencisiyim malum evdeyiz. Solidworks öğrenmek için crackli olarak indirdim ceza olayları varmış ama bireysel kullanıcı olarak birşey olur mu kullananlar yardımcı olun
103 K sıralama ile 117 k antep eee gelir mi her yıl geri atıyor sıralama ??
arkadaşlar durum böyle ilk kez tercih yapıyorum bir sıkıntı olmaz dimi TERCİH KONUSUNDA BİR SIKINTI OLUR MU TERCİH KONUSUNDA BİR SIKINTI OLUR MU
arkadaşlar selamlar

ikisini de puanım yetiyor sizce hangisini tercih etmeliyim antep in hocaları daha iyi gibi duruyor ama antep şehir olarak bana ne katar mechul mskü hakkında da iyi yorumlar aldım açıkçası kafam karışık sizce hangisi
Üniversitede hazırlık yılında uzaktan eğitim mi yaparlar sizce bu yıl gitmek zor galiba hazırlık sınıfı için ??
makine mühendisliği 90 k ile almış geçen bu yıl 10 k gerileyebilir mi
Hakkında
Forum İmzası:
Sistem ve Tercihleri
Takım
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 914
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 24.564 (Bu ay: 451)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 298 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.