Şimdi Ara

Kardeşlik paralarım uçtu.Dolandırıcıyı açıklıyorum....Yapı Kredi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar PS3'ü aldığımdan beri 2-3 ayda değişik oyunlar için 4-5 kişiyle kardeşlik yaptım.Sağolsunlar hepsi güvendi ve parayı hesabıma yollayarak oyunlarına kavuştular.Normalde bankada hesabım yok.Sadece kredi kartım var fakat Yapı Kredi'nin internet bankacılığına girdiğimde hesaplarım kısmında boş bir hesabım olduğunu gördüm ve kardeşlik yapmak isteyenlere hep bu hesabın IBAN numarasını yolladım ve burdan paranın yatıp yatmadığını kontrol ettim.Amacım burdaki biriken parayı kredi kartına aktarmaktı.Ancak bugün hesap hareketlerimi kontrol ettiğimde 100 TL gibi bir para birikmiş olması gerekirken sadece 38 TL para kaldığını gördüm.Banka değişik isimlerle hesabımdan sürekli para çekmiş ve hesabı eritmiş.Bu modern soyguncuları burda ifşa etmek de benim boynumun borcu dedim ve bu konuyu açtım.Vatandaş sesini çıkarmaya çıkarmaya iyice tepemize çıktılar.Resmen vatandaşı soyup soğana çeviriyolar.Tamamı yabancı sermaye tarafından yönetilen bu bankalar Türk vatandaşını soyuyo ve devlet bu duruma sessiz kalıyo.Hakkımızı aramaya kalksak senelerce avukat mahkeme uğraşırız.Kırsal kesimde yaşayan akrabalarım var.Ülkenin köylüsünün topraklarını resmen ipotek etmişler.Yem parası , gübre parası derken köylü çekmiş krediyi , ödeyemeyince bankalar topralarına haciz koyma hakkına sahip olmuşlar.Şu an bu bankalar istese bütün köylünün toprağını elinden alır.Durum bu kadar vahim.Topraklarımızı yabancılara sattık resmen.Sakın bankalara bulaşmayın.Emeğinizi alın terinizi bu soygunculara yedirmeyin.

İşte benim hesabın dökümü.Toplam yatan para 98 TL.Bankanın değişik zamanlarda çektiği para 60 TL.Kalan 38 TL :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingman29 -- 29 Mayıs 2012; 10:26:51 >

• bence başlığı değiştir dostum kardeşlik yaptığın kişilerde sorun var anlamına geliyor bankanın kestiği paralarda senelik hesap işletim ücretleridir ve bankada hesabı olan tüm şahıslardan alınmaktadır ve senin daha önce hesabında para olmadığı için kesemediği paralarıda tahsil etmişler
  • Ekranlar cok dandikmis,yakismamis koca bankaya.
  • dipnot hesap veya kk alırken sözleşmeye ve kartına göre "aidat, yıllık kart ücreti vb.. ödemem" veya buna yakın bir madde yazarsan bu ücretleri senden alamazlar kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

bence başlığı değiştir dostum kardeşlik yaptığın kişilerde sorun var anlamına geliyor bankanın kestiği paralarda senelik hesap işletim ücretleridir ve bankada hesabı olan tüm şahıslardan alınmaktadır ve senin daha önce hesabında para olmadığı için kesemediği paralarıda tahsil etmişler

Katılıyorum bende yeni bir dolandırıcı veya eskilerden biri yine dolandırdı sandim

İsim Vermiyim siz biliyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

dipnot hesap veya kk alırken sözleşmeye ve kartına göre "aidat, yıllık kart ücreti vb.. ödemem" veya buna yakın bir madde yazarsan bu ücretleri senden alamazlar kardeşim

he ağzına sağlık müdür
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

dipnot hesap veya kk alırken sözleşmeye ve kartına göre "aidat, yıllık kart ücreti vb.. ödemem" veya buna yakın bir madde yazarsan bu ücretleri senden alamazlar kardeşim

he ağzına sağlık müdür

4-5 sene önce öyleydi aga benimde bankacı arkadasım vardı o uyandırmıstı bu güne kadar ne kk ne hesap ücreti ödemişimdir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim şirket sağolsun anlaşma yapmış herhangi bir aidat filan kesilmiyor ayrıca chip para yatiriyorlar hersene gerçi azalttilar ilk sene 600 lira yatirmislardi geçen sene 300e kadar düştü.

• bu kardeşlik olayları sırasında benim de fark ettiğim bir olaydı bu.İnternet bankacılığı sayesinde hesap hareketlerinizi anbean görebiliyorsunuz.farketmiştim ki banka kafasına göre 2-3 ayda bir 10tl 10tl kesim yapıyor.İşin peşini bırakmadım,müşteri hizmetlerini aradım ettim,meğersem bu bankanın bir de sigorta acentesi varmış,onların numarasını aldım ve aradım.talimatım olmamasına rağmen para çektiklerini söyledim,mahkemeye vereceğim falan lafını duyunca,geriye dönük tüm çektikleri paraları yatırdılar. Kardeşlik mevuzusu olmasaydı asla farkına varamayacağım bir ayrıntıydı....aman dikkat...
  • Başlıktan forumdan biri mi diye ilk düşündüm.. Geçmiş olsun..
  • herzaman söylüyorum bankalar yeni nesil resmi tefeci oldular işlemlerinizde çok dikkatli olun
  • Banka 3 senedir benim her 3 ayda bir hesaptan 15 - 17 tl arası kesti... Yaklaşık 1000 lira para olmuştur rahat... Bunun ekstraları da var... Nasıl geri alırım acaba
  • Bankalarin hepsi serefsiz,modern hirsizlar,kredi kartina ek kartlar dahil kullanim ucreti dahil.265 lira kesmisler.defter isletiyoruz 3 lira ona kesiyorlar.Kredi pos makineleri ucreti dunyayi kesmisler.En sonunda elemanla makineleri yolladim bankaya alin iade ediyoruz,yalvar yakar birakmadilar,bizimle calisin dediler,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum hemen bankaya git ve bu para iade edilmezse kartını iptal edeceğini söyle.Sana yok şu kadar harcama yaparsanız iade ederiz gibi şeyler dicekler kabul etme.İptal edin ya da verin de.Görüceksin paranı vericekler bu test edildi Böyle bir para almaya hakları yok sesini çıkarmayan herkesten almaya devam ediyorlar ama.Baktın iptal edecekler kartını bırak iptal et.Başka bankaya geç internet şubesi daha iyi bir sürü banka var.YapıKredi Atmlerde bile makbuz istediğinde 50kuruş para kesiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandos23

Dostum hemen bankaya git ve bu para iade edilmezse kartını iptal edeceğini söyle.Sana yok şu kadar harcama yaparsanız iade ederiz gibi şeyler dicekler kabul etme.İptal edin ya da verin de.Görüceksin paranı vericekler bu test edildi Böyle bir para almaya hakları yok sesini çıkarmayan herkesten almaya devam ediyorlar ama.Baktın iptal edecekler kartını bırak iptal et.Başka bankaya geç internet şubesi daha iyi bir sürü banka var.YapıKredi Atmlerde bile makbuz istediğinde 50kuruş para kesiyor

Evet tüm atm ler de kesiliyor bu ücret dikkat edin arkadaşlar.

• Bıktım bende bu bankalardan ve faizlerden ayda 900 tl geliyor.
  • şehirdışındayken kendi hesabına atm den para yatırmak için 5 tl alan bir bankadan başka birşey beklenemezdi.
  • Valla tam dikkatli başlığı okumayınca yine kardeşlikle hırsızlık var sandım hemen daldım içeri ama değilmiş. Bu bankalar böyle çakal çakal işlerle soyarlar insanları
  • Playstation bölümüne açman ne alaka anlayamadım
  • Yapı kredi bankası yabancı degil KOÇ ailesine ait.Evet tüm bankalar gibi oda fena soyguncu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.