benim bi kardeşim var 15 yaşında bende 17 yaşındayım kardeşim hiç olgunlaşmıyor yaşı 15 ama akıl yaşı resmen 5 kardeşim aptalca hareketler yapıyor evin içinde benimle uğraşıyor buna sabrediyorum ama bununla kalsa iyi okulda herkese sataşıyor onunla ilgili bir sürü şikayet geldi velilerden öğretmenler kardeşimin yaptığı kötü hareketler için sürekli babamı okula çağırıyordu annem ve babam bıraksalar bunun ağzını burnunu kıracam ama her saldırdığımda araya giriyorlar hatta dh de benim hesabımdan saçma sapan konular açıyor geçen gün bununla yürüyorduk bana güvenerek birisine omuz attı adam az kalsın bunu dövüyordu ben araya girdim bide kardeşimde hiç terbiye yok anneme bana su getir diye bağırıyor kendimi zor tutuyorum yoksa elimde kalacak sizce bunu nasıl terbiyeli akıllı biri yapabiliriz Yeni olay : arkadaşlar biraz önce bunu odasının kapısını kitleyip bilgisarda millete ana avrat söverken yakaladım odanın dışından ona bağırdım korkusundan odasından çıkmıyo şere**iz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsubasa16 -- 31 Temmuz 2021; 21:26:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kardeşimi nasıl adam edebilirim yardım

-
-
Sana ne annen baban uğraşsın dursun, onlar şımartmadı mı. Sana bulaşırsa vur tokadı ağlasın bir daha yapmaz
-
Kendi istemedikçe kimseyi adam edemezsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up yardım
İşe gönderin burnu sürtsün aklı başına gelir. Böyle günde 12 saat başında anası babası olmadan çalışsın. Babana söyle tanıdık birisinden iş bulsun kardeşine.
O çocuk düzelmez hayati boyunca böylr gider sen kendi evine cikmaya bak üniden sonra.Ben daha ergenken böyle olup düzelen görmedim.
askb veya dehb olabilir, psikiyatriye götür
-
Daha küçük çocuğun klasik şımartılma şekliyle yetiştirilmiş.
Neredeyse bütün 2. kardeşi olan arkadaşlarımda gördüğüm durum.
Hepsininde kardeşlerine uyuz oluyordum. Bıraksalar ben döverdim.
Anneleri öyle bir şımartıyor öyle bir ayrımcılık yapıyordu ki. Ufacık birşey yapsa sanki insanlık adına birşey keşfetmiş gibi oğlumda oğlum.
Sonuçta işte böyle yetişip bi halt edemiyorlar hayatta. Çünkü Gerçek hayatta kimse seni sklemez.hele bi 25 yaşına gelsin o zaman gör ya it olur ya pzvnk.
İyiki ben ikizim
-
Kardeşin Buğra olabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brotha -- 29 Temmuz 2021; 13:45:10 > -
Kanka benim bi tavsiyem var. Bunu @Zatı Muhterem abim de bilir ama benzerini uygulayacaksın. babanla konuşup bu tavsiyemi sunmanı isterim. Cezalar var
Cezalar:
1- Uyarı
2- Harçlık kesintisi
3- Sosyal medya yasağı
4 ve en ağırı dışarıdan izole
Cezaları gerektiren davranışları da babanla konuşursun brom hadi selametle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kuran kursuna gönder
annem ve babam bir kere götürmüştü kardeşim aynı hareketleri sergilemeye devam etti
Tam dayaklıkmış. Sağlam bi dayak atarsan uslanır.
Neden herkes ceza vermek yönünde tavsiyede bulunuyor? Ceza vermek ne kadar sürdürülebilir? Size ceza verilirse davranışlarınızda kalıcı değişiklikler yapar mısınız?
Eyvallah hocam dediklerin mantıklı
Bence duygularını bastırmayın bu dünyada herkes farklı karakterlerle sahip o da böyle büyüdükçe zaten kendiliğinden düzelir şuan 30 yaşında böyle adam bulamazsın ya da bulursun belki bilmiyom
Kendi işine bakmaya çalış. Ondan daha iyi durumda olsan da 15 yaşındaki bir çocuğa terbiye vermek 17 yaşındakine düşmez.
Alternatifiniz nedir ceza vermeyip sabredince olanların kanıtı yukarıda
Ben sabretmeyi de kastetmedim. Karşındakiyle sohbet kurmaya çalışırsın. Sohbetten kastım “naber”, “nasılsın” vs gibi değil… Bu kişi gerçekten ne ister, nelerden hoşlanır, onu neler üzer, ileride neler yapmak istiyor, en büyük korkusu ne vs vs bunları anlatabilecek kadar samimi, birebir bir iletişim… Sonra davranışlarının nedenini anlamaya çalışırsın, bunların seni rahatsız eden taraflarını engellemek adına ortak sınırlar belirlersin karşılıklı olarak…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Sana ne annen baban uğraşsın dursun, onlar şımartmadı mı. Sana bulaşırsa vur tokadı ağlasın bir daha yapmaz |
İşe gönderin burnu sürtsün aklı başına gelir. Böyle günde 12 saat başında anası babası olmadan çalışsın. Babana söyle tanıdık birisinden iş bulsun kardeşine.
|
Benzer içerikler
- en iyi votka markaları
- imar tsm ne demek
- ciltte kendiliğinden oluşan çizikler belirtileri
- parsel sorguda kayıt bulunamadı ne demek
- balkona baykuş gelmesi ne demek
- prompt mühendisliği nedir
- en ilginç rekorlar
- penis nakli
- ets 2 türkiye haritası
- dc açıldı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X