Bildirim
Kardeşimi animeden nasıl kurtarırım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hentai izlet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıkılır zaten bir yerden sonra. Çok sıkma çocuğu sonra furry'lere falan sarar o daha kötü
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Daha önce anime izlediniz mi bilmiyorum ama büyük ihtimalle sıkılmayacaktır su an izlemekten zevk alıyorsa ileride de alır.
Bir tek Death Note izledim yaklaşık 6 sene önce. Ondan sonra daha bakmadım ama demek ki bağımlılık yapıyormuş bazılarında.
Kendi adıma konusursam bir bağımlılığı yok ama dizi izleyemedigim ve oyunlardan çabuk sıkıldığım için bos vakitlerimde animeye yöneliyorum diyebilirim
Ben de izliyorum hacı bişey olmaz.Yaşı 18'den küçükse avatarını falan da anime karakteri yapması çok sıkıntı değil -
Herkesin sıkıldığı zaman kaçabileceği bir hobisi olur ya bu da o hobilerden biri o zaman.
Yabancı dizi izlet basit çizgi filmleri gereksiz bulmasını sağla
Annen ne yaptı da sana kardeşini annenden koruyorsun?
Yabancı dizi izleterek yahut başka bir alternatif bularak. öyle kuru kuru "izleme"demek ise yaramaz
Bomboş bir yorum. -
Ha TV dizileri izleyen,Online oyun oynayan adam bakir kalmıyor ama anime izleyen kalıyor? Avengers,Star Wars,GOT izleyince bakire kalınmıyor ama anime izleyince kalınıyor? Çifte standartınıza sokayım. -
Kanlı vurdulu kirdili anime izliyosa yaşında küçükse sıkıntı ama bakuman vb soft anime izliyosa bu iyi çünkü anime hayal gücünü geliştirir.
survivor mı izlesin onu mu istiyon ? -
Anime izleyen insan az biraz kulturlu olur napsin cukur mu izlesin raad birak cocugu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sizin gibi loser olacağına bırakın butun gun anime izlesin.
Csb kardeşi bile yok anime izleyenlere sataşıyo aklınca bakir düşmanı koca trol
anime izledim 25 yaşında hala bakirim kimseye tavsiye etmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gramatik -- 26 Mayıs 2019; 7:11:44 > -
..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 12:20:58 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Hocam sizin gibi loser olacağına bırakın butun gun anime izlesin.
|
Anime keyiflidir hele çin yapımı ise extra bir keyfi vardır Bırak izlesin çocuk.
|
Benzer içerikler
- maçtan önce ne içilir
- ara makas nedir
- köpek kaç km hızla koşar
- parliament çeşitleri
- sol gözümü kapatınca sağ gözüm bulanık görüyor
- sodyum iyon batarya
- samsung projeksiyonlu telefon
- bim para sayma makinesi markası
- 5g nedir zararları
- ince belli çay bardağı emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X