Şimdi Ara

Kardeşimi animeden nasıl kurtarırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • özürlü gibi geliyor. facebook avatarını anime fotosu falan yapmış. sürekli değişik fontlu altyazısı olan animeler izliyor. sonu 30 yıllık bakir olacak.

• Hentai izlet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkılır zaten bir yerden sonra. Çok sıkma çocuğu sonra furry'lere falan sarar o daha kötü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Deiyonize kullanıcısına yanıt
    Daha önce anime izlediniz mi bilmiyorum ama büyük ihtimalle sıkılmayacaktır su an izlemekten zevk alıyorsa ileride de alır.

• Bir tek Death Note izledim yaklaşık 6 sene önce. Ondan sonra daha bakmadım ama demek ki bağımlılık yapıyormuş bazılarında.

• Deiyonize kullanıcısına yanıt
    Kendi adıma konusursam bir bağımlılığı yok ama dizi izleyemedigim ve oyunlardan çabuk sıkıldığım için bos vakitlerimde animeye yöneliyorum diyebilirim

• Ben de izliyorum hacı bişey olmaz.Yaşı 18'den küçükse avatarını falan da anime karakteri yapması çok sıkıntı değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkesin sıkıldığı zaman kaçabileceği bir hobisi olur ya bu da o hobilerden biri o zaman.

• Yabancı dizi izlet basit çizgi filmleri gereksiz bulmasını sağla

• Annen ne yaptı da sana kardeşini annenden koruyorsun?

• Yabancı dizi izleterek yahut başka bir alternatif bularak. öyle kuru kuru "izleme"demek ise yaramaz

• Bomboş bir yorum.
  • Ha TV dizileri izleyen,Online oyun oynayan adam bakir kalmıyor ama anime izleyen kalıyor? Avengers,Star Wars,GOT izleyince bakire kalınmıyor ama anime izleyince kalınıyor? Çifte standartınıza sokayım.
  • Kanlı vurdulu kirdili anime izliyosa yaşında küçükse sıkıntı ama bakuman vb soft anime izliyosa bu iyi çünkü anime hayal gücünü geliştirir.

• survivor mı izlesin onu mu istiyon ?
  • Anime izleyen insan az biraz kulturlu olur napsin cukur mu izlesin raad birak cocugu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizin gibi loser olacağına bırakın butun gun anime izlesin.

• Csb kardeşi bile yok anime izleyenlere sataşıyo aklınca bakir düşmanı koca trol

• anime izledim 25 yaşında hala bakirim kimseye tavsiye etmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gramatik -- 26 Mayıs 2019; 7:11:44 >
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 12:20:58 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.