Şimdi Ara

ara makas ne işe yarar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
60.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar saçlarim uzadi 1 aydir kestirmiyorum. dalgali ve ince telli oldugundan şekil almasi zorlaşti haliyle. şimdi ara makas olayini biri anlatabilir mi? saça kolay şekil vermek için yapildigini biliyorum. bunun dişinda kisalticaklar mi tam olarak nasil bir şey bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 13 Nisan 2012; 13:47:20 >

• benim bildiğim kadarıyla o makas ince ince dişleri olan bişey...saçı biraz seyreltmek için yapılıyor...fazla bilgüm yok ama
  • google reyize bi soraydın iyiydi
  • araya makas atmaya yarar
  • tabi ki baktimda şimdi gidipte pişman olmak var. zarari yok sanirim sana konu açmamin?
  • Ara makas genelde çok saçı olanların kullandıgı bişey saçı seyreltmek kabarıklıgını almak için kullanılır senin bi işin yok yani
  • Saclar biraz uzadiginda eger ara makas olmazsa cok yogun oluyorlar, saca sekil vermek zorlasiyor. Versen de hemen bozuluyor. Ara makas ornek veriyorum 5 sac telinden 1ini aliyor, daha az saca daha kolay hakim oluyorsun.
    Bunun yaninda hepsi ayni boy olmuyor, boylari farkli farkli oluyor taramasan da ara makassiz halinden daha iyi duruyor.

Diye tahmin ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watch N Learn

Saclar biraz uzadiginda eger ara makas olmazsa cok yogun oluyorlar, saca sekil vermek zorlasiyor. Versen de hemen bozuluyor. Ara makas ornek veriyorum 5 sac telinden 1ini aliyor, daha az saca daha kolay hakim oluyorsun.
    Bunun yaninda hepsi ayni boy olmuyor, boylari farkli farkli oluyor taramasan da ara makassiz halinden daha iyi duruyor.

Diye tahmin ediyorum

sanirim tam bana lazim olan şey işte bu dedigin gibiyse.

• Saçların doğal uzamasını sağlar, kabarmamasını sağlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkLuck.

quote:

Orijinalden alıntı: Watch N Learn

Saclar biraz uzadiginda eger ara makas olmazsa cok yogun oluyorlar, saca sekil vermek zorlasiyor. Versen de hemen bozuluyor. Ara makas ornek veriyorum 5 sac telinden 1ini aliyor, daha az saca daha kolay hakim oluyorsun.

Diye tahmin ediyorum

sanirim tam bana lazim olan şey işte bu dedigin gibiyse.

Bildigim kadariyla boyle tabi, kuafor degilim

• Ne sıklıkla bu işlem yapılmalı?
  • Dalgali sacı düzlestirir
  • teşekkürler arkadaşlar gerekli cevaplar alindi.
    saçim şuan fon çekmeden cidden kabarik ve şekilsiz duruyor. ara makasla birlikte her sabah fon çekme derdinden kurtulmuş oluyorum o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 13 Nisan 2012; 14:02:27 >
  • tabi bu ara makas işini bilen iyi bir kuaföre yaptırın yoksa eve 3 numara kesilmiş gibi dönersiniz
  • quote:

teşekkürler arkadaşlar gerekli cevaplar alindi.
    saçim şuan fon çekmeden cidden kabarik ve şekilsiz duruyor. ara makasla birlikte her sabah fon çekme derdinden kurtulmuş oluyorum o zaman.

Aynen öyle fakat saçın hızlı uzuyorsa her hafta ara makas attırman lazım
  • saçimi resmen kisaltti yahu yaptigi tek şey; 1-2 dakika ara makasla kesti sonra normal makasla bir şeyler yapti saçim 4 numara gibi gozukuyor şuan.
    yukaridaki arkadaşin dediği gibi iyi bir berber bulup yapmak lazim yoksa boyle mağdur olduk işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 14 Nisan 2012; 22:26:45 >
  • quote:

saçimi resmen kisaltti yahu yaptigi tek şey; 1-2 dakika ara makasla kesti sonra normal makasla bir şeyler yapti saçim 4 numara gibi gozukuyor şuan.
    yukaridaki arkadaşin dediği gibi iyi bir berber bulup yapmak lazim yoksa boyle mağdur olduk işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her saça ara makas olmaz. Mesela ince telli saçlarınız varsa ara makas kullanılmaz. Kalın telli kabaran saçlar için ara makas kullanılır. Ara makas kesimini beğenmezseniz ya saçınız uygun değildir ya da berber işin ehli değildir.
    Ara makas şöyle bişeydir

ara makas ne işe yarar?
  • ara makas atmak bir sanattır berberini iyi seçmelisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi platonn -- 14 Nisan 2012; 22:36:11 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.