Şimdi Ara

Kardeşim çok iyi yapmis.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
4.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çapa fen
    Kabataş erkek

Arasındayız. Bilgili olan arkadaslar hangisini seçerdi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Aklın varsa özel okula gönder. Fen lisesi hikaye sonra 90 obp ile 2k kişi geriye atar

Edit: Aşağıda birileri laf atmış bana. Mezun senemde olduğum dersanede bizim sınıftan 4 kişi çapa fenden geliyordu denemelerde solluyordum onları. Sınavda da onlardan daha iyi yapmışım

Not: Kimse size hangi liseden mezun oldunuz diye sormayacak bunu da hatırlatayım. Fen liselerinde sizi çok gereksiz yere zorlarlar yok projeymiş yok 3. 4. yabancı dilmiş, dünyada kaç kişi 4 dil biliyor da daha yüzünde kıl çıkmamış bi liseli 4 dil bilecek.

Sınavları kolay yapan ve tyt ayt ye önem veren özel bir lise kardeşini tam burslu alabilir. İnternetten araştır derim bence.

Not2: ortalama bi anadolu lisesinden mezunum obp 80
    Kendinizi bir iki öğrenciyle karşılaştırarak lisenin kalitesine karar vermeyin isterseniz. Kabataş gibi okullar öğrenciyi sadece YKS' ye değil hayata hazırlar. İnanılmaz güzel dil eğitimi ve sosyal etkinlikleri var. Bunu anlayamayacak sığlıkta olduğunuz YKS neti karşılaştırması yapmanızdan anlaşılıyor zaten. Ben özel okulda tam burslu okudum liseyi, sosyal etkinlik ve yabancı dil kullanılan konferanslar açısından zengin bir okuldu ve pek çok Kabataş öğrencisiyle tanıştım bu etkinliklerde. Gerçekten vizyon sahibi, kendini geliştirmiş, ilerde yurtdışına çıkacağı belli olan ve çoğu da harika üniversiteler kazanan insanlar. Hayat YKS netinden ibaret değil.
  • Aklın varsa özel okula gönder. Fen lisesi hikaye sonra 90 obp ile 2k kişi geriye atar

Edit: Aşağıda birileri laf atmış bana. Mezun senemde olduğum dersanede bizim sınıftan 4 kişi çapa fenden geliyordu denemelerde solluyordum onları. Sınavda da onlardan daha iyi yapmışım

Not: Kimse size hangi liseden mezun oldunuz diye sormayacak bunu da hatırlatayım. Fen liselerinde sizi çok gereksiz yere zorlarlar yok projeymiş yok 3. 4. yabancı dilmiş, dünyada kaç kişi 4 dil biliyor da daha yüzünde kıl çıkmamış bi liseli 4 dil bilecek.

Sınavları kolay yapan ve tyt ayt ye önem veren özel bir lise kardeşini tam burslu alabilir. İnternetten araştır derim bence.

Not2: ortalama bi anadolu lisesinden mezunum obp 80

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekanosfer456 -- 16 Temmuz 2020; 12:33:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgim yok ama çok iyi yerlere gelen insanlar genelde kabataştan mezunum diye söylüyor hep. Genelde kimse lisesini söylemez ama

• Ankara ve İstanbul'daysanız şehir dışına göndermeyin bence.
  • Kabataş bence. Hazırlığı çok çok büyük bir artı. Bir yabancı dili ne kadar erken öğrenirse o kadar iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB3FB489A -- 16 Temmuz 2020; 11:45:52 >
  • Kabatas erkek cok iyi diye biliyorum

• Ben de Kabataş derdim sanırım ama buradakilere fazla bel bağlama. Okullarla teker teker görüşebilirsiniz. Mezunlarıyla da olabilir. Bunlar daha somut örnekler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YA ÇOK KOMİK DEĞİL Mİ :D
    11 yıl önce açıldı
    İyi değilim
    2 ay önce açıldı
    ingilizcem iyi diyen gelsin.
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam benim kardeşimin yüzdeliği 0.15 sizin kardeşinizin kaç acaba

• Hocam direkt isme göre seçmeyin. Arkadaşın dediği gibi İngilizce ve +1 dil dersi iyi olan, notta pintilik etmeyen, gereksiz işlerle uğraştırmayan, sosyal bakımdan da aktiviteleri olan bir okul olması önemli. Ama fazla sosyallik özellikle bir özel okulda gençleri yetişkin olduklarını düşündürtüyor ve bunun devamı farklı farklı sorunlara yol açabilir. O yüzden kendi şehrinizde yani kontrol edebileceğiniz bir mevkiide bir devlet okulu varsa oraya yollamanızı tavsiye ederim.

• Özel okul obp diyen insanlara itibar etmeyin derim. Kabataş gerek dil, gerek sosyal etkinlik konusunda harika bir okul. Kalitesiz bir öğrencisiyle tanışmışlığım yok.

• Kabataş

• o puan aralığındaki okullar gerek mezunlardan gerek bazı insanlardan yatırım alan okullar. yukarda bir arkadaş fen liseleri falan filan demiş aldırmayın. o sadece 489 ile 495 arası geçerli bunun üstündeki okullarda. YKS ye çalışmak daha zor. ama iyi bir network ağına sahip olur. Eğer çalışırsa güzel bir dil öğrenir. O okullarda projelere falan da ağırlık veriliyor. Ama açıkçası müfredatını almanca veya o okulun verdiği yabancı dil müfredatı seçmeyecekse 3 yıl kendini hırpalamasının bir olayı yok. Kardeşinizin aklına bunu sokun çocuk sonra pişman olmasın. YKS ye çalışmak için gidiyorsa ilk 3 yıl başka ülke müfredatlarını görecek 11. sınıfta türkçe veya yabancı müfredattan devam edecek. bunlar önemli şeyler. Kardeşinizin istediği şeylere bağlı yani
  • yolcu-10 Y kullanıcısına yanıt
    0.10 hocam
    Tebrikler kardeşinize

• atletliye sormak lazim.
  • Direkt kabataş yazardım ben

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizim kardeş 409 puan ile % 6 dilime girmiş
    Doğu fen liseleri gelir mı?
    Ağrı erzurum veya ığdır

• Kabataş erkek tutuyorsa kaçırmayın

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.