|
ANKARA DERSHANE ÖNERİSİ

-
-
Uppp -
Upotemi -
Yorum Zeka dershanelerine sakın ama sakın gitme. Hatta konuşmaya bile gitme oranın müdürü insanı hipnoz ediyor. Kendini imzayı atarken bulursun.
-
bireyin hemen karşısındaki dershaneden uzak dur diyim gidiyim ben
-
bizim dönemimizde en iyi dershane fen bilimleriydi. ama bana kalırsa büyük dershane yerine fiyatı biraz daha uygun olup kişi sayısı daha az olan dershaneler daha iyi olabilir. hocalara daha yok yapışabileceğin yerleri tercih et.
-
Iyi siniflara girebilirsen fb iyidir, ama cok pahali -
hocam öyle yerlerde rekabetçilik olmuyor. fen bilimlerine giden arkaddaşlarım var hayvani bi rekabet ortamı var
-
Modern Ortadoğu -
biraz iradeli olmaya çalış dershaneye falan gitme illa gidecem diyorsan da butik bir yere git.
-
Up -
Matfenden uzak dur -
matfenin nesini beğenmediniz hocam
-
Ankarada dil dershaneleri dışında 1 tane güzel dershane yok. Hepsi her öğrenciye aynı programı verip uygulamasını bekliyor. Senin yerinde olsam sabah 9-17 kütüphane akşam 20-23 evde ders çalışırım. Düzenli değilim falan deme bende bir şey bilmiyordum evde deneye deneye öğrendim çok takma. Bu arada yazın kesinlikle tyt matematiği 3 kere falan başla bitir ilerde aşırı işine yarıyor kolay gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C115664D6 -- 2 Nisan 2021; 17:47:6 > -
Evet hocam. 27.500 lira az para değil -
ODTÜLÜLER dershanesine gitmiştim ben. Yaz kampı, derse giren hocalar vs güzeldi yani.
-
Bence guzel bir burs alinmazsa verilmez. Bu donem yari burslu Bilkent 25.250 liraydi, dusunun durumu.
-
Herhangi bir burs politikaları yokmuş. Ben gitmeyi düşünmüyorum hocam -
Bursluluk sinavina girmediniz mi?
Benzer içerikler
- ramazan yetgin mi mehmet celal özyıldız mı
- muğla sıtkı koçman bilgisayar mühendisliği
- 2000 yılı üniversite taban puanları
- bilgisayar mühendisliği mi elektrik elektronik mühendisliği mi
- sözel ilk 2 bin kaç net
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X