Şimdi Ara

kararsız kaldım ps3 40gbmı? 60gbmı? 80gbmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hangisinden alsam diye çelişkiden kaldım bazı site linkleri vericem değişik görüşler var ne kadar doğrudur yardımcı olursanız sevinirim

http://www.konsolcular.com/index.php?topic=713.0

http://www.gtaturk.com/forum/index.php?topic=32703.15

şimdiden teşekkürler

• Bence 80 GB al

Wassup homie!!!!
  • arkadaşlar kullanıyosanız artı veya eksilerinide söleyerek yardımcı olursanız sevinirim
  • Ben hem 60 hem 80 kullanıyorum hiçbi farkları yok.80 sanki yüklemeleri biraz daha hızlı yapıo gibi okadar.ha bide en büyük farkları 60 lık ps2 oyunları oynatıo ve 4 usb girişi var bide kart okuyucusu var
  • Normal bir sabit disk alsam 200gb lik bunu PS3 e takabilirmiyim?Eğer takarsam bütün yüklemeleri PS3 kendi hard diskine yükler gibi kullanabilir miyim?Mesela GT5 in ön yüklemesini o hard diske yükleyebilir miyim?

Benimki 40 gb şu an az oyun olduğu için demoları videoları silip yer açıyoruz ama ilerde sorun olacağı kesin.
    aynı anda 10 tane oyun oynayan sürekli demolar indiren oyun canavarı bi tipim diyorsan 40 gb sorun olabilir..
    ama elimde fazla oyun tutmam bir kaç baba oyunu oynarım işim bitince takas ederim diyorsan büyük HD'ye hiç gerek yok
    Sonum varmış, onu öğrensem asıl?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla 60gb lik ps3 var.bana yetmiyor 42 tane demo bir sürü video filan var.En yakın zamanda 120gb veya daha üstü 2,5inch hdd alıp takacağım
    Zaten şimdiki oyunlar 4,5gb hdd ye yükleme yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 18 Eylül 2008; 23:26:51 >
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • tavsiyem 60 gb alman. ben ilk çıktığı zamanlarda aldım bir küsür sene geçti daha bi sorunla karşılaşmadım allaha şükür. diğer makinaları kullanmadım ancak en az 60 gb kadar sağlamlardır. kafana göre takıl
  • kardeşim bende cok düşünüyordum biraz önce kendime sıfır ps3 40 gb ntsc aldım gömlümden pal geciyodu ama olmadı fakat bence hic beynini sulandırma ala biliyorsan 60 gb pal alamıyorsan 40 gb işini görürü her türlü bu arada cok tavsiye ederim mgs4 beni cok şaşırttı süper ötesi grafikler
    Oyuncaklarım; Canon EOS 5D MII,EOS 1D MIV,Samsung Galaxy Note II,Apple Macbook Pro 15",iPod Shuffle,iPhone 4,Xbox 360, - Opel Astra HB 2012 1.6
  • Alacaksan PAL olmasına dikkat et. 40 GB yeter, yetmediği yerde HDD alırsın, çünkü PS3 fiyatları arasındaki fark senin alacağın hdd ler arasındaki farktan çok büyük.
    LG 32MB25HM 82 Full HD Monitor
    Logitech Driving Force G29
    Asus N552VW-FW149T

• ben genel harddisk konusu dışında bir şeye değinmek istiyorum. fazla usb çıkışının önemi. kimse bunun üzerinde durmuyor ama göründüğünden daha değerli o fazla çıkışlar. örneğin ben dün gece kaptım ps3ü. gittim arkadaşın evine. 5 kişi fifa attık. sabaha kadar oynadık. bende 2 sixaxis var. toplanacağımız zamanda sağdan soldan birkaç tane usb girişli ps2 kolu buluyoruz. şimdi çok uzun süre oyun oynayınca malum sixaxislerin şarjı dayanmıyor. ee şarj etmek istiyorsun ama alette 2 usb çıkışı var. sonuçta ne oluyor.. kollar teker teker kullanılmaz hale geliyor. 4 kişi oynarken bir anda 2 kişi oynamak zorunda kalıyorsun. bu benim başıma muhtemelen yakında gelecek bir şey.

veya resistance 2 aldın 4 arkadaş haftasonu gözleriniz kör oluncaya kadar oynayıp oyunu coop bitirmek istiyorsunuz. eğer 2 usb çıkışı olan alet varsa bunu yapman zor. bunun gibi birçok örnek gelebilir. sixaxisleri bir pcye bağlayıp şarj etmek felan da insanarın aklına gelebilir ama gereksiz zahmet. belki usb çoklayıcı felan işe yarayabilir. her neyse sonuçta bence fazladan usb çıkışı alette önemli bir şey.

• quote:

Orjinalden alıntı: -spawn-

ben genel harddisk konusu dışında bir şeye değinmek istiyorum. fazla usb çıkışının önemi. kimse bunun üzerinde durmuyor ama göründüğünden daha değerli o fazla çıkışlar. örneğin ben dün gece kaptım ps3ü. gittim arkadaşın evine. 5 kişi fifa attık. sabaha kadar oynadık. bende 2 sixaxis var. toplanacağımız zamanda sağdan soldan birkaç tane usb girişli ps2 kolu buluyoruz. şimdi çok uzun süre oyun oynayınca malum sixaxislerin şarjı dayanmıyor. ee şarj etmek istiyorsun ama alette 2 usb çıkışı var. sonuçta ne oluyor.. kollar teker teker kullanılmaz hale geliyor. 4 kişi oynarken bir anda 2 kişi oynamak zorunda kalıyorsun. bu benim başıma muhtemelen yakında gelecek bir şey.

veya resistance 2 aldın 4 arkadaş haftasonu gözleriniz kör oluncaya kadar oynayıp oyunu coop bitirmek istiyorsunuz. eğer 2 usb çıkışı olan alet varsa bunu yapman zor. bunun gibi birçok örnek gelebilir. sixaxisleri bir pcye bağlayıp şarj etmek felan da insanarın aklına gelebilir ama gereksiz zahmet. belki usb çoklayıcı felan işe yarayabilir. her neyse sonuçta bence fazladan usb çıkışı alette önemli bir şey.

arkadaş doğru söylüyor.2 kol, klavye, mouse,usb bellek derken doluyor usbler.

• Eger elinde orjinal oyun yoksa ve paran kisitliysa 40gb al. Bence usb olayini biraz abartmislar joystikler kullanilamaz hale fln geliyo diye. Halbuki goz sagligi icin bile 1 -2 saatlik oynamada 15 dakika mola verilmesi lazim, ki 15 dakkada joystikler en az 1 saatlik doluyor.
  • sonuçta biz sana örnekler sunuyoruz. benim için usb olayı çok önemli değil diyebilirsin. ben tek başıma oynarım. kolu da istediğim zaman şarj ederim de diyebilirsin. ya da 4 kişi coop yapacağız. sabahlara kadar oynayacağız hiç dinlenmeyeceğiz de diyebilirsin. ama o zaman bence usbler kıymete biner. bütçen uygunsa(aradaki fiyat farkını bilmiyorum) benim yazdığım gibi düşünüyorsan bence 40gblık alma.
  • Tabi kardes ben zaten saygi duyuyorum fikirlerinize. Ben de sadece baska bi bakis acisi getirdim dedigim gibi en heyecanli oyunlari bende arkadaslarla oynuyorum ama 15 dakika ara verebiliyorum vakti gelince Sonucta bu extra usb ler 100 dolara mal olacak. Onu da hesaba katmak lazim.

Orjinalden alıntı: Fata1ty

Normal bir sabit disk alsam 200gb lik bunu PS3 e takabilirmiyim?Eğer takarsam bütün yüklemeleri PS3 kendi hard diskine yükler gibi kullanabilir miyim?Mesela GT5 in ön yüklemesini o hard diske yükleyebilir miyim?

Benimki 40 gb şu an az oyun olduğu için demoları videoları silip yer açıyoruz ama ilerde sorun olacağı kesin.

Bilen yok mu?
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.